reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

-3 mialam jak kilka lat temu bylam u okulisty i u mnie jest kwestia cisnienia i o to mi sie glownie rozchodzi
To odwiedzisz kilku okulistow.i porównasz ich opinie :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Walizka na jutrzejszy wyjazd spakowana w dużej mierze dzięki temu że pół dnia z małą na dworze spędziła babcia. No to teraz trzymajcie kciuki, żebym jutro rano jako dodatkowa pacjentka nie musiała się długo naczekać na wizytę, to wtedy spokojnie zdążymy na pociąg o 12:30;) No i ofc żeby wszystko było dobrze na tej wizycie, ale innej opcji nie dopuszczam w ogole:)

pisalam wlasnie z kolezanka, poszla do oklulisty po skierowanie na cc a on jej mowi, ze nie da jej, bo mimo silnej wady ona sie nie zalicza i ma rodzic sn!!!!!! ciekawe jak ze mna bedzie
jesli zalezy jej na cc to zmienic okuliste trzeba:) jak drugi to samo powie to moze faktycznie jej sn nie zaszkodzi?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Mydream niestety nie doradze bo sie w ogole nie znam na tym. Ja jestem sama ciekawa co moj lekarz wymysli bo te tabletki nie dzialaja. Hemogkobina leci na łeb na szyje mimo zwiekszonej dawki. Ja bym chyna sprobowala ta większa dawke wziasc i zobaczyć jak wynki ida.

Rozstepow nowych nie mama na szczęście ale po ciazy z synem mam brzusio jak tygrysek. Mimo smarowania tymi magicznymi specyfikami i tak sie pojawily. Zobaczymy jak dalej pojdzie. Brzuch ma gorze mam tak napiety ze pewnie i tam wyjda. Nie wiem mala tam chyba pupe wystawia bo takie spore zaokrąglenie jest a na pewno główka siedzi na dole.

Lenam nawet nie wchodze w ten artykul bo to jakas zalamka co sie dzieje. Nie podoba mi sie w ogole podejście polskich ksiezy do ludzi. Tu sa zupelnie inni i na prawde mozna z nimi jak z ludźmi pogadac i wszystko zaltwic. Jeden mi powiedzial ze gdyby mieli takie podejście jak w Polsce to w ogole nikt by do kosciola nie przyszedl ;)

Ja to w ogole lykam pelno tabletek ostatnio. Zaczynam od magnezu potem dwie femibionu potem żelazo potem 2 razy magnez żelazo i jeszcze raz magnez. W miedzy czasie robię sobie trzy zastrzyki. Gorzej jak emerytka :D spijcie dobrze dziewczyny :)

reklama
Do góry