elifit
Moderatorka
To odwiedzisz kilku okulistow.i porównasz ich opinie-3 mialam jak kilka lat temu bylam u okulisty i u mnie jest kwestia cisnienia i o to mi sie glownie rozchodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To odwiedzisz kilku okulistow.i porównasz ich opinie-3 mialam jak kilka lat temu bylam u okulisty i u mnie jest kwestia cisnienia i o to mi sie glownie rozchodzi
wpierw pojde po skierowani do rodzinnej azeby nie placic za oklulisteTo odwiedzisz kilku okulistow.i porównasz ich opinie
jesli zalezy jej na cc to zmienic okuliste trzeba jak drugi to samo powie to moze faktycznie jej sn nie zaszkodzi?pisalam wlasnie z kolezanka, poszla do oklulisty po skierowanie na cc a on jej mowi, ze nie da jej, bo mimo silnej wady ona sie nie zalicza i ma rodzic sn!!!!!! ciekawe jak ze mna bedzie
ona ma -8 i nie widzi na jedno oko a on jej mowi, ze nie da skierowania a ona ma sie modlic by sie oko nie nie pogorszylo...jesli zalezy jej na cc to zmienic okuliste trzeba jak drugi to samo powie to moze faktycznie jej sn nie zaszkodzi?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
kocham takie widokiPopatrzcie jaki wczoraj widok
miałam zaczarowany. Chmura oszalała
Wow! Magicznie! Zazdroszczę, u mnie z parteru takich widoków nie doświadczysz.Popatrzcie jaki wczoraj widok
miałam zaczarowany. Chmura oszalała
Yy to konował jakiśona ma -8 i nie widzi na jedno oko a on jej mowi, ze nie da skierowania a ona ma sie modlic by sie oko nie nie pogorszylo...