reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Jakoś tak każda moja wiadomość pozostawała bez echa :) każdy cieszył się każdym.. Jak napisałam, że przyszła mi paczka z ubraniami to nawet nikt nie miał ochoty ich obejrzeć choć zwykle jest inaczej. I tak chyba hormony ciążowe wzięły górę pożaliłam się troszkę mężowi i stwierdziłam, że nikt nie zauważy, że mnie nie ma :)

No coś TY! To nie wynika z pozostawiania bez echa tylko z nadprodukcji postów. Tutaj powstają one hurtowo :):):) dlatego łatwo coś przeoczyć. Wracaj do nas natychmiast!

O kurcze, właśnie zobaczyłam na paseczku, że nam leci 28 tydzień! Brawo SYN!!! :p

reklama
Jakoś tak każda moja wiadomość pozostawała bez echa :) każdy cieszył się każdym.. Jak napisałam, że przyszła mi paczka z ubraniami to nawet nikt nie miał ochoty ich obejrzeć choć zwykle jest inaczej. I tak chyba hormony ciążowe wzięły górę pożaliłam się troszkę mężowi i stwierdziłam, że nikt nie zauważy, że mnie nie ma :)
To już wiesz dlaczego. Wiele dziewczyn się nie udziela bo nie ogarnia. Zapraszam na forum zamknięte. Dostęp masz?

cb7wugpju04jz4q8.png

No coś TY! To nie wynika z pozostawiania bez echa tylko z nadprodukcji postów. Tutaj powstają one hurtowo :):):) dlatego łatwo coś przeoczyć. Wracaj do nas natychmiast!

O kurcze, właśnie zobaczyłam na paseczku, że nam leci 28 tydzień! Brawo SYN!!! :p
Dziękuję dziewczyny :)

Tak mam dostęp do zamkniętego, ale tam jakoś cichutko :)
Postaram się jakoś odnaleźć ;)

Śpiworek do fotelika to przy zimowym dziekcu konieczność moim zdaniem. Ja ubiore w lekki kombinezon i ewentualnie przykryje kocykiem a potem do śpiworka już bez kocykai bez kombinezonu. Auto wcześniej rozgrzeje.
I pamiętajcie że to grudzień i raczej mrozów nie będzie. Za to w styczniu już mogą być. Pamiętam sylwestra mroźnego kilka lat temu.

cb7wugpju04jz4q8.png

Mój siostrzeniec ma 11 lat i on jest z 16 grudnia jak on się urodził to moi rodzice mieli problem z powrotem ze szpitala bo mieli tam 60km od domu bo taka śnieżyca naszła. Ja jestem częściowo z wioski i starzy ludzie tam mówią że zima w tym roku będzie długa i mroźna bo w sierpniu gdzie jeszcze zboże na polach myszy w domach już pochowane posiedziały. Więc kto wie, A ja mam termin na 26 grudnia i chyba w tamtym roku były mroźne święta. Dlatego lepiej ptzygotowac się na najgorsze.

Nie martw się ja też tak się nie raz czuje ale pisze dalej swoje głupoty :) chodź by po to by się wygadać. Bo koleżanki najbliższe 2z5 mnie opuściły bo ciąża to już dziewczyna spisana na straty w moim wieku(chodz były starsze ode mnie) A reszta pracuje/studiuje. A z mężem się pogada ale jak to facet nie rozumie że kobieta musi czasem popłakać i się pożalić nawet przez to że lok zakręcił się w drugą strone :)

A ja wczoraj pozwoliłam sobie na długie spacery, w nocy sie poprzytulalam, bo skoro te bolesne skurcze nie mąka wpływu na szyjke to moze przesadzam z tym leniuchowaniem. Napinal sie w nocy, a teraz mięciutki.

O matko, wrak czlowieka. Wparowalam szybko do domu, zjadłam kanapke..... Ale narazie w niczym to nie pomogło. Leze i umieram
Tylko nic słodkiego już dziś nie jedz. Ja zjadłam lub wypiłam choć by herbatę z cukrem (pół łyżeczki) i nawroty dolegliwości. Jade dziś po wyniki nie wytrzymam w domu czekać tyle. trzymajcie kciuki oby dobre były

reklama
O matko, wrak czlowieka. Wparowalam szybko do domu, zjadłam kanapke..... Ale narazie w niczym to nie pomogło. Leze i umieram
Ja wsunęłam śniadanie i zapomniałam, że jakąkolwiek glukozę dzisiaj piłam ;) Może to też dlatego, że się nastawiałam bardzo negatywnie do tego badania i wyobrażałam sobie znacznie gorszy smak :) Byłam mile zaskoczona, ale ja lubię cukier.

Do góry