No właśnie jak dla mnie są granice. No tak myślałam o tym kombinezonie. Widziałam ładny za 50zk od 0-3 miesięcy i tak myślę czy nie brac odrazu tego o 3-6mja malego ubiore w kombinezon, kocyk na to i w fotelik, co do tych wozkow, kolubryny tzw, nie chcialabym takiego wozka a brr
reklama
ja akurat dostane w prezencie od brata i bratowej kombinezon, pokazala mi kilka i sobie wybralam fajny z CoccodrilloNo właśnie jak dla mnie są granice. No tak myślałam o tym kombinezonie. Widziałam ładny za 50zk od 0-3 miesięcy i tak myślę czy nie brac odrazu tego o 3-6m
Ja puki co niechce na nikim polegać miałam mieć nosidełko i leżaczek dla małej od siostry ale tak mnie wkurzyła że powiedziałam by się wypchała z tym i nic od niej nie chce dla Franki i jeszcze pinda śmieje się że to będzie Bosh a nie Frania bo frania to palka była aż mnie trzęsie
elifit
Moderatorka
Dzień dobry
Glukoza blee współczuję.
Znowu nie mam wody .. wprost cudownie [emoji35] na szczęście mają skończyć przed południem.
Lux 4 km to sporo. Ja już unikam takich spacerów. Zresztą ledwo chodzę [emoji14]
Miłego
Glukoza blee współczuję.
Znowu nie mam wody .. wprost cudownie [emoji35] na szczęście mają skończyć przed południem.
Lux 4 km to sporo. Ja już unikam takich spacerów. Zresztą ledwo chodzę [emoji14]
Miłego
creativo
Fanka BB :)
Ja glukoze przezylam w sumie bezobjawowo hihi dalam sobie cwiartke cytryny bo pozwolili i byla taka lemoniada z maka tylko tez lekko ciepla jakby zimna dawali pewnie lepiej by sie to dziadostwo pilo powinni miec gotowa zawiesine w lodowce i smakowa o !
Jedyne co to strasznie duszno i goraco mi bylo no i na drugi dzien meczylo mnie zaparcie po tym ... Przed ciaza uwielbialam slodycze w ciazy w sumie nie tykam bo zgage mam po slodkim wiec po co sie meczyc
Ja mam dwa kombinezony jeden na 56 ala spiworek do fotelika a drugi 62 polarowy w razie czego ten pierwszy kupilam uzywany za 20zl plus 8 przesylka po jednym dziecku bo stwierdzilam, ze to i tak bedzie tylko na chwile a polarowy w promocji w tesco byl za 27zl przeceniony to wzielam jak bedzie zima to kupie na wyprzedazy i tyle
W pepco ostatnio widzialam fajne i nie drogie kombinezony jakby ktos szukal
Jedyne co to strasznie duszno i goraco mi bylo no i na drugi dzien meczylo mnie zaparcie po tym ... Przed ciaza uwielbialam slodycze w ciazy w sumie nie tykam bo zgage mam po slodkim wiec po co sie meczyc
Ja mam dwa kombinezony jeden na 56 ala spiworek do fotelika a drugi 62 polarowy w razie czego ten pierwszy kupilam uzywany za 20zl plus 8 przesylka po jednym dziecku bo stwierdzilam, ze to i tak bedzie tylko na chwile a polarowy w promocji w tesco byl za 27zl przeceniony to wzielam jak bedzie zima to kupie na wyprzedazy i tyle
W pepco ostatnio widzialam fajne i nie drogie kombinezony jakby ktos szukal
LisiaMama
Fanka BB :)
hej dziewczyny. Współczje tego odbijania się glukozą mi też się odbijało i miałam wrażenie że zrobiły mi ją z ciepłą wodą z kranu i smak był paskudny. i te zawroty głowy całe badanie i jeszcze cały dzień po ale było mineło może dziś po wyniki skocze jak się zmotywuje Wczoraj wybrałam się na rynek popatrzeć ceny wózków bo moi informatorzy wieścili że wózki są po 350zł. Ale jak ja to zobaczzyłam to ręce załamałam kółka nie skrętne obudowa mega wielka sam wózek waży 20kg do tego wygląd paskudny strach się w tym pokazać. No i że po drodze było pełno małych ciuszków to moje pytanie takie co kupujecie żeby dziecko ze szpitala do domu wynieść rożek śpiworek czy jakiś koc? bo moda tak się zmienia i nie wiem co kupić
U mnie bedzie śpiworek, bo jeste kompatybilny z fotelikiem i bardzo cieplutki. Wiec pewnie body, spodenki, cieplejsza bluza, czapeczka ciepła, spiworek i kocyk zimowy minky - 4 warstwy na zimę. Tak czytałam w rożnych miejscach, chyba ze macie jakieś sprawdzone przez siebie porady?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Śpiworek do fotelika to przy zimowym dziekcu konieczność moim zdaniem. Ja ubiore w lekki kombinezon i ewentualnie przykryje kocykiem a potem do śpiworka już bez kocykai bez kombinezonu. Auto wcześniej rozgrzeje.
I pamiętajcie że to grudzień i raczej mrozów nie będzie. Za to w styczniu już mogą być. Pamiętam sylwestra mroźnego kilka lat temu.
I pamiętajcie że to grudzień i raczej mrozów nie będzie. Za to w styczniu już mogą być. Pamiętam sylwestra mroźnego kilka lat temu.
Hej Anetko! Serdecznie dziękuję Ci za pamięć... Szczerze mówiąc poczułam się tu troszkę zbędna więc przestałam się udzielać, ale podczytuję Was, wszystkim kibicuję, cieszą mnie wszystkie pozytywne informacje... Już tak niedużo nam zostało więc mam nadzieję, że wszystkie Maluszki dotrwają urodzą się silne i zdrowe u mnie póki co wszystko jest dobrze.. Marysia szaleje w brzuszku, badania wychodzą dobrze, już nie mogę się doczekać na to USG 30 tygodnia ściskam Cie mocno i pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie! I jeszcze raz dziękuję!
reklama
elifit
Moderatorka
Dlaczego poczułaś się zbędna? Dużo postów jest pisanych i ciężko każdemu odpisać i ciężko nadrobić ale mamy przecież wątek zamknięty i tam też możemy się spotykać. zapraszam tam jeśli tu się nie odnajdujesz.Hej Anetko! Serdecznie dziękuję Ci za pamięć... Szczerze mówiąc poczułam się tu troszkę zbędna więc przestałam się udzielać, ale podczytuję Was, wszystkim kibicuję, cieszą mnie wszystkie pozytywne informacje... Już tak niedużo nam zostało więc mam nadzieję, że wszystkie Maluszki dotrwają urodzą się silne i zdrowe u mnie póki co wszystko jest dobrze.. Marysia szaleje w brzuszku, badania wychodzą dobrze, już nie mogę się doczekać na to USG 30 tygodnia ściskam Cie mocno i pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie! I jeszcze raz dziękuję!