reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Jadwiga, dawaj znać koniecznie jak się czujesz!
Jeśli chodzi o "odkurzacz", to ja też mogę ostatnio jeść i jeść... gdy pomyślę o tej glukozie, która mnie w poniedziałek czeka i pustym żołądku przez 2h, to mnie już skręca ;) Teraz wstawiłam do piekarnika cycki nadziewane w cieście francuskim i cholery dostaję, bo mi już pachnie w całym domu, a zjeść jeszcze nie można :hmm:

reklama
Jadwiga, dawaj znać koniecznie jak się czujesz!
Jeśli chodzi o "odkurzacz", to ja też mogę ostatnio jeść i jeść... gdy pomyślę o tej glukozie, która mnie w poniedziałek czeka i pustym żołądku przez 2h, to mnie już skręca ;) Teraz wstawiłam do piekarnika cycki nadziewane w cieście francuskim i cholery dostaję, bo mi już pachnie w całym domu, a zjeść jeszcze nie można :hmm:
ja wypijeesz ten napój Bogów który tam fundują to uwierz głód ochodzi w zapomnienieD:

Apetyt matko ja nie jem ja wpier..alam. a wszystko co zjem trafia najpierw do Lilki potem do Zuzi przez cycy a na końcu do mnie. Tiaa i stąd właśnie hemo spada i zęby się psują :/

Muszę poszukać jakiś czosnkowych receptur, niestety mi czosnek szkodzi na żołądek więc nie mogę go za dużo zjeść. Teraz jadłam czosnkowe spaghetti :)
cb7wugpju04jz4q8.png

Apetyt matko ja nie jem ja wpier..alam. a wszystko co zjem trafia najpierw do Lilki potem do Zuzi przez cycy a na końcu do mnie. Tiaa i stąd właśnie hemo spada i zęby się psują :/

Muszę poszukać jakiś czosnkowych receptur, niestety mi czosnek szkodzi na żołądek więc nie mogę go za dużo zjeść. Teraz jadłam czosnkowe spaghetti :)
cb7wugpju04jz4q8.png
Jeszcze takie cos znalazlam Link do: Moje dzieci już nie chorują. Entitis. - calareszta.pl

Co do apetytu ja dalej jem normalnie nie mam napadow wilczego glodu ani zachcianek

Oooo, a dokąd nad morze się chcesz wybrać? Też miałam wielkie plany spacerowania po Ustce, ale u nas pogody właśnie nie ma... Jest może 20 stopni w maxie, słońce za chmurami i w ogóle aż się człowiekowi odechciewa wszystkiego...

Ja mieszkam nad morzem, a konkretnie w Świnoujściu, więc daleko na plażę nie mam;)
20 stopni mówisz, u nas gorąco i niebo prawie bezchmurne, nie wiem jaka pogoda lepsza, bo jak za gorąco to szybko się męczę, ale póki jeszcze cieplutko to trzeba skorzystać z morza ;)

O to to dziewczyny, ja nie jestem za izolowaniem noworodka, co innego jak mama chora albo starsze rodzeństwo - to siła wyższa. Co innego osoby spoza domu w tym pasierbowie. Także mimo, iż takich problemów nie mam to rozumiem [emoji6]

U nas okropny upal :( siedze przy wiatraku i ani mysle wyjsc na ten skwar.. a jeszcze ta impreza :(

Dobrze ze nie jestem sama jeśli chodzi o apetyt, bo juz myslalam ze cos ze mna nie tak [emoji23]

Ja tez czasem mam ochote wyjsc nie wiadomo gdzie ale...mi sie nie chce [emoji23] kiedys tak robilam, bralam aparat i fajki, i szlam gdzie mnie nogi zaniosly, siedzialam gdzies na murku, palilam papierosa i robilam zdjecia widoczkom. Odkad zaszlam w pierwsza ciaze sie po prostu balam wychodzic tam gdzie nie ma ludzi, a jak urodzilam to juz zaczelam sie bac tak konkretnie po tym jak w lasku napadl na mnie jeden gosciu jak bylam z Olivka na spacerze. Z kamieniem sie na mnie czail, szlam z wozkiem.. nic mi nie zrobil ani Olivce ale uraz psychiczny i strach pozostal..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
my od rana w rozjazdach :) i zaraz znow wyjezdzamy, wozek i fotelik zamowione, pani mowila w sklepie, ze dostali mejla,ze wozki zamowione teraz moga dojsc juz do konca pazdziernika a nie jak mi mowiono do konca listopada :)

Do góry