Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
A moja ksiezniczka dodatkowo walczy z ta przegroda, dobrze ze starsza corka byla taka ruchliwa to mnie porozciagala.
Ja z corka przytylam 3 kg, a moja mama tylko ciagle gadala " ty juz tyle nie jedz bo jak bedziesz wygladala". A Pô porodzie mialam 47 kg. No a teraz mam 49, coreczka jest w Normie. Ja mam 152, a maz 166.
Antiope moja teściowa stwierdziła, że ja anorektyczke jakaś urodze bo przytylam tylko 4kg
Luby też mi ciągle gada , że ja się niby odchudzam w ciąży ! Moja mama też zawsze mało tyla w ciąży wyniki z krwi mam bdb jak na ciężarną a i tak się czepiają bo powinnam co najmniej 10kg przytyć ale mam plan żeby lubego zabrać 19 na wizytę bo akurat on ma na rano i niech mu lekarz do rozumu przemowi bo ja nie mam już siły
Się zachowują jakbym co najmniej chciala źle dla własnego dziecka
Mała waży 859gram i luby stwierdził czy ja uważam, że to dużo jak na ten okres ciąży dodam, że ja mam 160cm wzrostu a on 168cm więc raczej nie ma po kim być wysoka i duża a i tak wydaje mi sie, że rośnie akurat .
Ja z corka przytylam 3 kg, a moja mama tylko ciagle gadala " ty juz tyle nie jedz bo jak bedziesz wygladala". A Pô porodzie mialam 47 kg. No a teraz mam 49, coreczka jest w Normie. Ja mam 152, a maz 166.