Ja nie musze barć d3 bo nikt mi nic nie mówił. A co do przeprowadzek ja od 3 tygodni mieszkam we własnym domku z mężem i mysz powiedzieć że miałam moralniaka bo chłopaki czyli mój mąż i szwagier pomyli mi wszystkie szafki w kuchni znaczy szwagier plus całą łazienkę plytki itp a mąż okna wszystkie bym się nie przemęczała bo wtedy jeszcze nie było pewne czy z moją Frania wszytko bd ok. I mnie wyręczali a ja siedziałam rozżalona bo oni robią to co ja powinnam i czułam się cholernie bez użyteczna
reklama
Lola Lolitta
Fanka BB :)
Ciekawe co z Maciusiem, oby walczył z całych sił !!!
elifit
Moderatorka
O MATKOO MACIUŚ ŻYJE[emoji4] [emoji4] [emoji4]
Lekarze mówią że teraz będzie już tylko lepiej [emoji5] [emoji4] [emoji5] [emoji5] popłakałam się z radości! !!
Lekarze mówią że teraz będzie już tylko lepiej [emoji5] [emoji4] [emoji5] [emoji5] popłakałam się z radości! !!
Nonkatoja
Bardzo się cieszę. Wiedziałam, że silny facet z niego[emoji4] Teraz będzie już tylko lepiej.O MATKOO MACIUŚ ŻYJE[emoji4] [emoji4] [emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
madzia.ch.1995
Dziękujemy Wam bardzo ze się modlicie za Maciusia. My juz po tym ciężkim dniu w domu.. Maciuś odpoczywa po operacji. Wycieli mu troche jelit które juz byly martwe i teraz trzeba czekac. Ale lekarze jak i pielęgniarki sa dobrej myśli i nas pocieszają ze teraz będzie tylko lepiej. Bo przed operacja widzieli wszystko w czarnych kolorach i nawet go ochrzcilismy gdyby cos miało sie stać. Ale bedzie dobrze. Wierzymy w to.
Nonkatoja
Madzia, trzymajcie się mocno.[emoji9] My wierzymy, że z Twoim synkiem będzie wszystko dobrze. To Twardziel[emoji4]Dziękujemy Wam bardzo ze się modlicie za Maciusia. My juz po tym ciężkim dniu w domu.. Maciuś odpoczywa po operacji. Wycieli mu troche jelit które juz byly martwe i teraz trzeba czekac. Ale lekarze jak i pielęgniarki sa dobrej myśli i nas pocieszają ze teraz będzie tylko lepiej. Bo przed operacja widzieli wszystko w czarnych kolorach i nawet go ochrzcilismy gdyby cos miało sie stać. Ale bedzie dobrze. Wierzymy w to.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Już będzie tylko lepiej Madzia [emoji5]Dziękujemy Wam bardzo ze się modlicie za Maciusia. My juz po tym ciężkim dniu w domu.. Maciuś odpoczywa po operacji. Wycieli mu troche jelit które juz byly martwe i teraz trzeba czekac. Ale lekarze jak i pielęgniarki sa dobrej myśli i nas pocieszają ze teraz będzie tylko lepiej. Bo przed operacja widzieli wszystko w czarnych kolorach i nawet go ochrzcilismy gdyby cos miało sie stać. Ale bedzie dobrze. Wierzymy w to.
Daarikaa
Jeju jak się ciesze!!!! Madziu teraz będzie już tylko lepiej! Trzymajcie się kochani, zwłaszcza Ty maly dzielny Maciusiu!!!Dziękujemy Wam bardzo ze się modlicie za Maciusia. My juz po tym ciężkim dniu w domu.. Maciuś odpoczywa po operacji. Wycieli mu troche jelit które juz byly martwe i teraz trzeba czekac. Ale lekarze jak i pielęgniarki sa dobrej myśli i nas pocieszają ze teraz będzie tylko lepiej. Bo przed operacja widzieli wszystko w czarnych kolorach i nawet go ochrzcilismy gdyby cos miało sie stać. Ale bedzie dobrze. Wierzymy w to.
reklama
MyDream
Masz Malego Rycerza, ktory walczy z calych sil i musi byc dobrze! Teraz bedzie juz tylko z gorki, zobaczycie. Bardzo sie ciesze i caly czas kciukam za Was. Odpoczywajcie :*Dziękujemy Wam bardzo ze się modlicie za Maciusia. My juz po tym ciężkim dniu w domu.. Maciuś odpoczywa po operacji. Wycieli mu troche jelit które juz byly martwe i teraz trzeba czekac. Ale lekarze jak i pielęgniarki sa dobrej myśli i nas pocieszają ze teraz będzie tylko lepiej. Bo przed operacja widzieli wszystko w czarnych kolorach i nawet go ochrzcilismy gdyby cos miało sie stać. Ale bedzie dobrze. Wierzymy w to.