reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja nie musze barć d3 bo nikt mi nic nie mówił. A co do przeprowadzek ja od 3 tygodni mieszkam we własnym domku z mężem i mysz powiedzieć że miałam moralniaka bo chłopaki czyli mój mąż i szwagier pomyli mi wszystkie szafki w kuchni znaczy szwagier plus całą łazienkę plytki itp a mąż okna wszystkie bym się nie przemęczała bo wtedy jeszcze nie było pewne czy z moją Frania wszytko bd ok. I mnie wyręczali a ja siedziałam rozżalona bo oni robią to co ja powinnam i czułam się cholernie bez użyteczna:(

reklama
O MATKOO MACIUŚ ŻYJE[emoji4] [emoji4] [emoji4]
Lekarze mówią że teraz będzie już tylko lepiej [emoji5] [emoji4] [emoji5] [emoji5] popłakałam się z radości! !!

cb7wugpju04jz4q8.png

Dziękujemy Wam bardzo ze się modlicie za Maciusia. My juz po tym ciężkim dniu w domu.. Maciuś odpoczywa po operacji. Wycieli mu troche jelit które juz byly martwe i teraz trzeba czekac. Ale lekarze jak i pielęgniarki sa dobrej myśli i nas pocieszają ze teraz będzie tylko lepiej. Bo przed operacja widzieli wszystko w czarnych kolorach i nawet go ochrzcilismy gdyby cos miało sie stać. Ale bedzie dobrze. Wierzymy w to.

Dziękujemy Wam bardzo ze się modlicie za Maciusia. My juz po tym ciężkim dniu w domu.. Maciuś odpoczywa po operacji. Wycieli mu troche jelit które juz byly martwe i teraz trzeba czekac. Ale lekarze jak i pielęgniarki sa dobrej myśli i nas pocieszają ze teraz będzie tylko lepiej. Bo przed operacja widzieli wszystko w czarnych kolorach i nawet go ochrzcilismy gdyby cos miało sie stać. Ale bedzie dobrze. Wierzymy w to.
Madzia, trzymajcie się mocno.[emoji9] My wierzymy, że z Twoim synkiem będzie wszystko dobrze. To Twardziel[emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Już będzie tylko lepiej Madzia [emoji5]

cb7wugpju04jz4q8.png

Jeju jak się ciesze!!!! Madziu teraz będzie już tylko lepiej! Trzymajcie się kochani, zwłaszcza Ty maly dzielny Maciusiu!!!

reklama
Masz Malego Rycerza, ktory walczy z calych sil i musi byc dobrze! :) Teraz bedzie juz tylko z gorki, zobaczycie. Bardzo sie ciesze i caly czas kciukam za Was. Odpoczywajcie :*

Do góry