biedna pralka hhe, sie zajedzieZe cztery ale reszta jutro
![]()
reklama
ja bede zagladac i kukac, caly czas trzymam kciuki za malegoNie wiem nic jeszcze o Maciusiu
![]()
K
Krasnal77
Gość
Kobitki wikipedia to nie najlepszy dooradca jak i cały internet. W wikipedi zwykły szary Jan Kowalski może napisać prace na jakiś wyszukany temat a tam nie będzie ani słowa prawdy. Dlatego nie warto jej ufać tam jest sporo bzdur.
Co do filmu porody czy programu ja osobiście niechce go oglądać po co się stresowac a później myśleć czy u mnie też tak będzie. Tyle kobiet urodziło i my urodzimy na pewno.
Madziu trzymam kciuki za Króla Maciusia.
Dziewczyny gartulacje że Wasze dzieci poradziły sobie z dzisiejszym dniem. Oby tak dalej)
A pozatym mam pytanko do tych co miały robioną krzywą cukrową bo mój M się zastanawia i ja. Pierwszy raz pobiorą np, krew z ręki z żyły bo mam morfologie w gratisie i odczyny przeciw ciał. a jak dalej?? te drugie i trzecie ukłucie? To z paluszka czy znowu z żyły bo się stresuje że mają mnie kłuć 3 razy :<
Ja miałam trzy razy z żyły, a z palca pobrane tylko kontrolnie przed badaniem i od razu sprawdzony poziom cukru w glukometrze?, bo jak poziom przed przyjęciem glukozy wynosi ponad 120 to odchodzi sie od badania podobno
![a8doqqmz725nh9h0.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fa8doqqmz725nh9h0.png&hash=2df3b06ff87adb12948bec456168367d)
No u mnie to samo. Kurcze coz to za emocje.Oj ja takich filmików nie mogę oglądać. Ryczę jak bóbr. A jak widzę jak facet płacze na porodzie, to ryczę podwójnie! Nie na moje nerwy to.![]()
To wszystko przed nami
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba wszystkie czekamy na Jakies wiadomosci.Nie wiem nic jeszcze o Maciusiu
![]()
BOZE oby dobre.
Nawet nie chce sobie wyobrazac co Oni teraz przechodza.
Strach o zycie swojego dziecka jest chyba najgorszym Strachem.
Wiem cos na ten temat.
Cholernie Im wspolczoje.
Trzeba wierzyc mocno wierzyc.
coraz blizejNo u mnie to samo. Kurcze coz to za emocje.
To wszystko przed nami
Antiope
Fanka BB :)
Tak jak pisze Krasnal, 3 razy z żyły. Dodatkowo powiedzieli mi jeszcze, że pierwsze badanie glukometrem nie jest konieczne jeśli ma się aktualne wynik glukozy (do miesiąca).Kobitki wikipedia to nie najlepszy dooradca jak i cały internet. W wikipedi zwykły szary Jan Kowalski może napisać prace na jakiś wyszukany temat a tam nie będzie ani słowa prawdy. Dlatego nie warto jej ufać tam jest sporo bzdur.
Co do filmu porody czy programu ja osobiście niechce go oglądać po co się stresowac a później myśleć czy u mnie też tak będzie. Tyle kobiet urodziło i my urodzimy na pewno.
Madziu trzymam kciuki za Króla Maciusia.
Dziewczyny gartulacje że Wasze dzieci poradziły sobie z dzisiejszym dniem. Oby tak dalej)
A pozatym mam pytanko do tych co miały robioną krzywą cukrową bo mój M się zastanawia i ja. Pierwszy raz pobiorą np, krew z ręki z żyły bo mam morfologie w gratisie i odczyny przeciw ciał. a jak dalej?? te drugie i trzecie ukłucie? To z paluszka czy znowu z żyły bo się stresuje że mają mnie kłuć 3 razy :<
zuzanna8704
Teraz dopiero przeczytalam ... Maciusiu trzymamy za Ciebie kciuki &&& bądź silny kruszynko
A mnie dzisiaj rozłożył o, juz leze z moim synkiem w łóżku , bo on nadal nie za dobrze sie.czuje, wiec i ja w nocy spac nie moge tylko ciągle sprawdzam czy wszystko.dobrze.
A mnie dzisiaj rozłożył o, juz leze z moim synkiem w łóżku , bo on nadal nie za dobrze sie.czuje, wiec i ja w nocy spac nie moge tylko ciągle sprawdzam czy wszystko.dobrze.
aneta_ck
Jadwiga trzymam za nas obie i wszystkie dziewczyny tutaj kciuki. Obysmy jak najdluzej wytrwały. Ja witamine D3 przyjmuje w zestawie witamin w Femibion Natal 2 bodajże. Wiem ze moj lekarz sprawdA jej poziom bo widzialam wyniki z TSH razem w ksiazeczce ciąży.
Ja probowalam ogladac moje 600 gram szczescia tak to idzie? Ale nie dalam rady. Uryczalam sie jak glupia i dałam radę 15 min obejrzeć. Za to z porodow oglądam na youtube położne pierwszą serię po angielsku a drugą juz po polsku. Niestety nie mam polskiej telewizji
wiem ze mozna sobie zalozyc ale jeszcze nie chcemy bo bedziemy tylko po polsku ogladac a ja jeszcze muszę cwiczyc niemiecki.
Opracowalam patent na prasowanie rzeczy Rozalki. Siadam na kanapie znizam deske i na siedząco prasuje po troszeczku. Nie moge tak dlugo stac przy desce ale siedziec to juz inna sprawa. Tak mysle w każdym razie żadnych boli ani nic nie czulam. Mam nadzieje ze szyjka sie nie skraca mi ani noc tam sie nie dzieje.
Powoli ogarnelam komody przejrzalam co tam mam i jakies awaryjne butelki z nuka znalazlam ktore w próboach dostalam wiec w razie w cos tam jest. Kładę sie spac dziewczynki bo pewnie mlody mnie znowu w nocy bedzie budził. Dajcie znać gdybyscie cos wiedzialy.
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fnzjd43r8f2x6exgi.png&hash=e7960b274bfa41bc9aef630cf38ef6e2)
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fk0kdj44jccxzx7yr.png&hash=7d9f404e54292f1e36e877161fa1dac9)
Ja probowalam ogladac moje 600 gram szczescia tak to idzie? Ale nie dalam rady. Uryczalam sie jak glupia i dałam radę 15 min obejrzeć. Za to z porodow oglądam na youtube położne pierwszą serię po angielsku a drugą juz po polsku. Niestety nie mam polskiej telewizji
Opracowalam patent na prasowanie rzeczy Rozalki. Siadam na kanapie znizam deske i na siedząco prasuje po troszeczku. Nie moge tak dlugo stac przy desce ale siedziec to juz inna sprawa. Tak mysle w każdym razie żadnych boli ani nic nie czulam. Mam nadzieje ze szyjka sie nie skraca mi ani noc tam sie nie dzieje.
Powoli ogarnelam komody przejrzalam co tam mam i jakies awaryjne butelki z nuka znalazlam ktore w próboach dostalam wiec w razie w cos tam jest. Kładę sie spac dziewczynki bo pewnie mlody mnie znowu w nocy bedzie budził. Dajcie znać gdybyscie cos wiedzialy.
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fnzjd43r8f2x6exgi.png&hash=e7960b274bfa41bc9aef630cf38ef6e2)
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fk0kdj44jccxzx7yr.png&hash=7d9f404e54292f1e36e877161fa1dac9)
reklama
elifit
Moderatorka
Ej dziewczyny kciukajcie bo ja szalona ciężarówka chyba kupuję dom [emoji15]
![cb7wugpju04jz4q8.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fcb7wugpju04jz4q8.png&hash=8bc29683256774951bdb2c432f451ad1)