reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja D3 biorę od początku ciąży. Jeśli o glukozę chodzi to 3 razy z żyły mi pobierali- 2 razy z jednej ręki i raz z drugiej, bo mnie bolała już.
Dziewczyny trzymam kciuki, żebyśmy jak najdłużej wytrzymały a najlepiej do grudnia, a najmocniej za te dziewczyny z problemami z szyjką[emoji9]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ej dziewczyny kciukajcie bo ja szalona ciężarówka chyba kupuję dom [emoji15]

cb7wugpju04jz4q8.png
Serio, to super. Myślałam, że tylko ja jestem taka szalona, że w ciąży kupuję nowe mieszkanie.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ej dziewczyny kciukajcie bo ja szalona ciężarówka chyba kupuję dom [emoji15]

cb7wugpju04jz4q8.png
O kurde szacun! [emoji41][emoji41][emoji41] my kupowalismy na początku ciąży i przeprowadzka była na koniec lipca i powiedziałam sobie nigdy więcej a już na pewno nie w ciazy [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6] ale jest jeden wielki plus, w ciazy nie można dźwigać i się przemęczac wiec mielismy masę osób do pomocy [emoji1] jeśli coś mogę doradzić to niesamowicie przydatna jest firma przeprowadzkowa. Gdybym miała fatygowac znajomych, którzy się oferowali to bym chyba do dzisiaj miała wyrzuty sumienia po tym jak zobaczyłam ile ci faceci musieli się nadzwigac i nanosić naszego dotychczasowego dobytku ;)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Heh dzięki dziewczyny. U mnie to raczej długofalowa inwestycja. Ja swoje własne mieszkanie mam więc dom byłby z przeznaczeniem na kiedyś-tam-za-5-lat-przeprowadzke ale na chwilę obecną to byłby taki domek-na-wsi na wakacje na lato. I wszelkie siły czy wolne pieniążki szły by w odnawianie go.
W każdym razie trzymajcie kciuki żeby wypaliło.

Ale powiem wam że taki kawałek raju.. lasy wszędzie :)
received_10153704761817461.jpeg

cb7wugpju04jz4q8.png

Załączniki

• received_10153704761817461.jpeg
    received_10153704761817461.jpeg
    50,8 KB · Wyświetleń: 841
O super! Napisz coś więcej.
Heh dzięki dziewczyny. U mnie to raczej długofalowa inwestycja. Ja swoje własne mieszkanie mam więc dom byłby z przeznaczeniem na kiedyś-tam-za-5-lat-przeprowadzke ale na chwilę obecną to byłby taki domek-na-wsi na wakacje na lato. I wszelkie siły czy wolne pieniążki szły by w odnawianie go.
W każdym razie trzymajcie kciuki żeby wypaliło.
Ale powiem wam że taki kawałek raju.. lasy wszędzie :)
received_10153704761817461-jpeg.770875
/>
cb7wugpju04jz4q8.png

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry