reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux moj synek w brzuchu to byl aniołek. Nigdy nie zabolało mnie po kapnoaczkach ani nic. Jak ja spalam to on tez a po porodzie szaleństwo. Teraz mała mega aktywna. Tak jak u Ciebie. Czasami mam wrazenie ze bokiem wyjdzie jak tak bedzie szalec ;)

Coś w tym jest - moja starsza rozrabiała w brzuchu aż na boki chodził a potem anioł co tylko spał i jadł co 3h. Młodsza w brzuchu cicha i spokojna a diabeł wcielony potem, HNB no i do dzisiaj taki czort, że hej. Synek póki co raczej spokojny, ma swoje pory ma szaleństwa ale "nie przeszkadza". Mam nadzieję, że kolejny hajnidek się nie szykuje bo mogę tego nie przeżyć [emoji12]

reklama
Fitti z biedry polecam :)

Wstałam z drzemki lepiej od razu

Antiope hej

Moje dzieci mają siebie i mają jeszcze kuzynostwo. Moja mama w grudniu będzie mieć siedmioro wnucząt. Uroki wielodzietności :)

cb7wugpju04jz4q8.png

My od początku wierni Fitti, dobre i tanie:) Chociaż pupę w domu to po prostu pod kranem myjemy, ale te chusteczki mają naprawdę ogrom zastosowania;)

Aaaale mnie dzisiaj boli pod żebrem z lewej strony:( Jak chodzę mniej boli ale wtedy brzuch się męczy, a jak siadam czy kładę się tak żeby żebro nei bolało to boli z kolei prawy półdupek. I tak źle i tak niedobrze:(

U mnie rozczarowanie prawie wogole nie bylo. Fakt jak moje przypuszczenia zostaly potwierdzone zrobilo mi sie przez moment przykro. Ale tylko przez moment. Lekarz mowil ze winowajca to moj maz [emoji23] I przy czwartym dziecku prawdopodobienstwo ze bedzie to kolejny syn jest mega duze [emoji23][emoji23][emoji23]
No nic nie jest nam Dane miec coreczki.
Wierze ze kazde dziecko jest nam przypisane. Ja bede widocznie miec mega przystojnych synow a Oni mi dadza przesliczne wnusie [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Ale tak poza tym kolezanka napisala mi cos fajnego " byc mama trzech synow to zaszczyt" [emoji41] poza tym kochana KROLOWA MOZE BYC TYLKO JEDNA NA MYCH WŁOŚCIACH. [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja właśnie mojemu D już mówiłam z wyrzutem, że mógł byłej synka zrobić, a mnie parkę. :-p No ale cóż, podobnie jak Tobie mnie również córcia nie pisana.

Hahaha jaki deal dzisiaj w Tesco zrobiłam szok!!!!

Uwaga:
- Butelka niekapek philips avent (niestety różowa)
z 46.99 zł na 9.39 zł (brak opakowania, butelka stan idealny z zamknięciem)
- śliniak silikonowy z tome tippe z 19,99zl na 3,99 (pomarańczowy brak opakowania)
- smoczek avent 0+ z 13,99zl na 5,60zl ( naderwane opakowanie)
- smoczek do butelki avent 3+ z 19.99zl na 3,99 zł ( naderwane opakowanie)

Wszystko funkiel nówka!!!!!
Ależ deal, normalnie dupe urywa :D
Super. Tylko pozazdrościć farta. :happy:

Dziewczyny, pomóżcie... dzisiaj mam takie uczucie dziwne w podbrzuszu, jakbym miała okres dostać. Nie jest to ból, ale cholernie denerwujące uczucie. Mała się rozpycha poniżej pępka, ale to uczucie jest znacznie niżej. Nie wiem czy jechać na IP czy panikuję, ale przez pół dnia tak czuję dziwnie.

Dziewczyny, pomóżcie... dzisiaj mam takie uczucie dziwne w podbrzuszu, jakbym miała okres dostać. Nie jest to ból, ale cholernie denerwujące uczucie. Mała się rozpycha poniżej pępka, ale to uczucie jest znacznie niżej. Nie wiem czy jechać na IP czy panikuję, ale przez pół dnia tak czuję dziwnie.
Ja bym chyba pojechała. Niech ktg zrobią. Kciukam [emoji106]

Twardy masz brzuch? Może ci się macica spina i stąd ten ból?
Jedź jeśli cię to uspokoi ale najpierw nospa magnez i kąpiel

cb7wugpju04jz4q8.png

Twardy masz brzuch? Może ci się macica spina i stąd ten ból?
Jedź jeśli cię to uspokoi ale najpierw nospa magnez i kąpiel

cb7wugpju04jz4q8.png
Brzuch mam wiecznie twardy, taki wzdety od początku ciąży. Magnezu niestety nie mam. Na razie się położyłam na trochę. Jeśli nie.przejdzie to pojadę :/

reklama
Do góry