reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dopiero czekałam na serducho , a już więcej niż połowa za mną. Mnie najbardziej ciekawi jak on będzie wyglądał do kogo będzie podobny i czy będzie grzeczny. Czekam na to jak dziecko na mikołaja. Co dziwne dopada mnie niechec do jedzenia i wymioty raz dziennie .

reklama
heheh śmieje się z bratem ,że będę wyglądać jak bałwanek :D:) w tej sukni. Tak nie mogę się doczekać boję się tylko ,że będę płakać jak bóbr. Jak oglądam film czy bajkę to płacze. Teraz to tylko widzę jak każdy w domu przy wzruszającej scenie kieruje wzrok na mnie i się głupio uśmiecha :D:D:D

moj 6 letni synek ma taka samą no i znalazłam taką dla mojego bobo :).lenam77 spokojnie nie nie mnie nie dopada nic takiego jak fochy :p. Brakowało mi Was więc postanowiłam skorzystać z okazji ,że komputer stoi samotny i wejść na forum. Niestety nie nadrobię tyle stron.

Czy wy zdajecie sobie sprawę ,że nam do grudnia to jak z bicza trzaśnie i my zaraz będziemy miały obok swoje smrody małe ! Nie mogę się doczekać . Mój synuś fika mi kozły i wybudza w nocy ze snu ;p.
Kochana, ja cię o fochy nie podejrzewałam nawet. :* myślałam o Tobie. Btw- dobrze, że jesteś.

heheh śmieje się z bratem ,że będę wyglądać jak bałwanek :D:) w tej sukni. Tak nie mogę się doczekać boję się tylko ,że będę płakać jak bóbr. Jak oglądam film czy bajkę to płacze. Teraz to tylko widzę jak każdy w domu przy wzruszającej scenie kieruje wzrok na mnie i się głupio uśmiecha :D:D:D
Poka suknie.

Jakie widziałam suknie ślubne na Ali woooow

cb7wugpju04jz4q8.png

spoko. ja tez czasami nie wyrabiam ale na szczescie to nie konkurs na wiedze o forum na wyrywki:))) poza tym.. podobno ciaza obniza nieco intelekt i mozliwosci skupienia sie?:)

dobrze ze jestes bo juz myslalam ze cie jakies foszki i humorki ciazowe dopadly. sorry za ta mysl!

jak to dobrze ze mnie to omija (podobnie jak mdlosci, kreska na brzuchu itp) bo i bez tego nosze rozmiar 41!!! chyba bym musiala kajak kupic? pewnie pod koniec mi napuchna ale mam sniegowce typu moon boot to spoko sie wcisne:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Tak, podobno [emoji16] ja sie czasem glupia czuje, powaznie [emoji23][emoji23] tak jakby mi sie mozg zwiesil haha. A znow innym razem czuje sie mega madra [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Uf i ja w koncu w wyrze... Ostatni trening skonczony o 22.... Namachałam się ostatnio za wszystkie czasy... Musiałam pokazywac dziewczynom cwiczenia, oczywiscie staralam sie oszczedzac, ale jak to ja... Gryf 10 kg... Co to za ciezar. I namachałam się tyn gryfem, aż zakwasy mam na całym ciele...

A mi jak urosną stopy, to ja już chyba nawet męskich butów nie znajdę... Na obcasie mam dwie pary ściągane z Anglii, a reszta same sportowe... Rozmiar 44... W porywach do 45 zdarza mi się kupować... Spoko będzie przed porodem jakieś 47 sobie zakupić;))

a8doqqmz725nh9h0.png

Do góry