reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie też ciągle takie niskie ciśnienie i tez kawę pije :)

A u mnie ruchy ciągle w jednym miejscu, poniżej pępka i tak już od dłuższego czasu, chyba jest leniwa i nie ma ochoty na wędrówki ;)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
U mnie też ciągle takie niskie ciśnienie i tez kawę pije :)

A u mnie ruchy ciągle w jednym miejscu, poniżej pępka i tak już od dłuższego czasu, chyba jest leniwa i nie ma ochoty na wędrówki ;)

moj sie teraz uspokoil, ale tak z 10 minut temu zapodal kopniaka i chyba poszedl aaaaaa :)

Zaraz zwariuje z bólu. Kuje mnie z lewej strony. Zauważyłam że przeważnie mnie boli jak mam intensywny dzień. W necie wyczytałam, że to może być kółka jelitowa. Ból może być z lewej lub prawej strony. To by się zgadzało. We wtorek do lekarza idę. Spytam się go co i jak.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze im bardziej zaawansowana ciaza tym więcej dolegliwości, już powoli każda z nas coś dotyka :( współczuje, bo nie ma zbyt wiele możliwości łagodzenia tych bóli :|

Fajnie ze wam kawa pomaga na ciśnienie. Mi niestety nie jedynie słodycze pomagają ale cukier w normie. Moja dzidzia wierci się najbardziej wieczorkiem wczoraj dostałam kilka kopniaków chyba jej chipsy posmakowaly:)

Didi w moim przypadku niestety kawa nie podnosi ciśnienia, pije ja dla smaku ;) u mnie podobnie z ruchami, tak naprawdę kopie dopiero jak się położę :)

A pijecie kawe taka prawdziwa, mielicie ziarenka czy mielona czy rozpuszczalke? Bo to duża różnica jaki gatunek kawy i jak parzona. Im więcej robusty w kawie tym więcej kofeiny i wtedy musi podnieść ciśnienie. A Arabica taka 100% to raczej dla smaku niż kofeiny :) a najlepszy sposób na podniesienie ciśnienia to jakiś snickersiak i mocne espresso oraz wypicie dużej ilości wody na raz ok 0.5l albo wiecej. Powinno pomóc :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

A pijecie kawe taka prawdziwa, mielicie ziarenka czy mielona czy rozpuszczalke? Bo to duża różnica jaki gatunek kawy i jak parzona. Im więcej robusty w kawie tym więcej kofeiny i wtedy musi podnieść ciśnienie. A Arabica taka 100% to raczej dla smaku niż kofeiny :) a najlepszy sposób na podniesienie ciśnienia to jakiś snickersiak i mocne espresso oraz wypicie dużej ilości wody na raz ok 0.5l albo wiecej. Powinno pomóc :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tylko bezkofeinowa z kapsułek nespresso [emoji846][emoji477]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ostatnio mieszam rozpuszczalną z inką :) od tygodnia nie mogę się od takiej "kawy" odkleić!
Ja tak mieszam od lat :)

Dobranoc

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry