Przeraża mnie, że za równo 3 miesiąc będzie nas już 6. [emoji15]
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj tam nas będzie 5Przeraża mnie, że za równo 3 miesiąc będzie nas już 6. [emoji15]
Przeraża mnie, że za równo 3 miesiąc będzie nas już 6. [emoji15]
No Bazyli też taki kochany. Wczoraj już nie dawałam rady z tym kręgosłupem i jak coś robiłam to tak trochę postękiwałam z bólu, a mój mały do mnie: "Nie płacz mama."Dzień dobry,
Mąż mnie wieczorem wkurzył bo a) nieogolony b) śmierdział fajkami czy czymś, w efekcie miałam wrażenie że kocham się z żulem :/ szybko to to skończyłam i doprosiłam się miziania. Lipa dziś mu wypomne
Współczuję dziewczyny nieobecności męża w domu, nawet psychicznie odsapnąć nie można a co dpiero mówić o pomocy w domu.
Zuza znów przespała noc, rośnie to małe. Wczoraj narzekałam na wzdęcia i mówiłam do męża że brzuch mnie boli, a Zu wychwyciła i mówi "nie boli brzuszek? nie boli Lilka?" mówię że troche boli a ona "nieee boliii". Martwi się dziecko i wypiera prawdę
A wczoraj jeszcze uderzyła mocno Aru, rozpłakał się a ta wpadła w panikę że on się rozpłakał. Płakała potem wtulona we mnie i powtarzała że "uderzyła Aru" wyrzuty sumienia takie ogromne dziecko miało.
Miłego piateczku, PRZYPOMINAM ŻE DŁUGI WEEEEEEKEEND
wczoraj dala mi maluskie body, czapki, pelno pajacykow, takie zaraz po urodzeniu, przedtem dala wieksze i troche malych, ja musze zaczac je segregowac w koncu, bo nie dojde potem z nimiLux bratowa ci dała też większe rozmiary? Ja zawsze wyciągam worek na 3 miesiące, czyli teraz wyciągnę rozmiar 56 i 62. Reszty nie miałabym gdzie trzymać.
no leci bardzo szybko ten czas, za szybkoKurczę dziewczyny popatrzcie jak to przeleciało niedawno bylysmy na poczatku.. Balysmy sie o serduszka itd a tu 3 miesiące zostały. Szok
no leci bardzo szybko ten czas, za szybko