reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Mi zawsze od 35tc sie wlecze strasznie. Zobaczymy tym razem moze nie. Ostatnio w poczelalni gadalam z dxiewczyna w 35tc i aż jej pozazroscilam ze ms tylko 5tyg a ja 15 I tego brzuszka Bo miala wielkosci MOJEGO ale miala 19lat I pierwsze dziecko. Hehehe
hihi a ja zazdroszcze tym co sa blizej niz ja bo tu przewaga poczatek grudnia a ja koncowka, jak nie poczatek stycznia

reklama
hihi a ja zazdroszcze tym co sa blizej niz ja bo tu przewaga poczatek grudnia a ja koncowka, jak nie poczatek stycznia
U mnie wychodzi z ta cc ze na swieta bedziemy juz w domku z dzidziusiem.
Masakra jak szybko ten czas leci.
A dopiero co testa robilam [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wychodzi z ta cc ze na swieta bedziemy juz w domku z dzidziusiem.
Masakra jak szybko ten czas leci.
A dopiero co testa robilam [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
my ten sam etap,identyczny i jesli u mnie wyjdzie na cc to tez na Swieta bede w domku z malym :) sie okaze co okulista powie

Racja
Ale I tak bedzie bardzo ekscytujacy Ten grudzien. ♥♥♥ Do ostatniej naszej grudniowki. na kazdego maluszka bede tak samo czekac a nawet tych z konca bardziej bedziemy wyczekiwac♥

Mi zawsze od 35tc sie wlecze strasznie. Zobaczymy tym razem moze nie. Ostatnio w poczelalni gadalam z dxiewczyna w 35tc i aż jej pozazroscilam ze ms tylko 5tyg a ja 15 I tego brzuszka Bo miala wielkosci MOJEGO ale miala 19lat I pierwsze dziecko. Hehehe
wleeecze się, bo ciężko i by już się chciało. A najgorzej się wlecze od 38 tc

Racja
Ale I tak bedzie bardzo ekscytujacy Ten grudzien. ♥♥♥ Do ostatniej naszej grudniowki. na kazdego maluszka bede tak samo czekac a nawet tych z konca bardziej bedziemy wyczekiwac♥
z pomiędzy świątecznych przygotowań, poszukiwań prezentów dla starszaków i ogarniania wyprawki i torby do szpitala, będziemy podczytywać co się dzieje i kto już rodzi.

My święta też już z Lilcią :D

reklama
Do góry