hihi a ja zazdroszcze tym co sa blizej niz ja bo tu przewaga poczatek grudnia a ja koncowka, jak nie poczatek styczniaMi zawsze od 35tc sie wlecze strasznie. Zobaczymy tym razem moze nie. Ostatnio w poczelalni gadalam z dxiewczyna w 35tc i aż jej pozazroscilam ze ms tylko 5tyg a ja 15 I tego brzuszka Bo miala wielkosci MOJEGO ale miala 19lat I pierwsze dziecko. Hehehe
reklama
I nas tez 5 [emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji173]I NAS[emoji813] I sie doczekac nie moge[emoji813]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wychodzi z ta cc ze na swieta bedziemy juz w domku z dzidziusiem.hihi a ja zazdroszcze tym co sa blizej niz ja bo tu przewaga poczatek grudnia a ja koncowka, jak nie poczatek stycznia
Masakra jak szybko ten czas leci.
A dopiero co testa robilam [emoji7][emoji7][emoji7]
my ten sam etap,identyczny i jesli u mnie wyjdzie na cc to tez na Swieta bede w domku z malym sie okaze co okulista powieU mnie wychodzi z ta cc ze na swieta bedziemy juz w domku z dzidziusiem.
Masakra jak szybko ten czas leci.
A dopiero co testa robilam [emoji7][emoji7][emoji7]
cytrusowa85
Fanka BB :)
hihi a ja zazdroszcze tym co sa blizej niz ja bo tu przewaga poczatek grudnia a ja koncowka, jak nie poczatek stycznia
Racja
Ale I tak bedzie bardzo ekscytujacy Ten grudzien. ♥♥♥ Do ostatniej naszej grudniowki. na kazdego maluszka bede tak samo czekac a nawet tych z konca bardziej bedziemy wyczekiwac♥
ja bede rodzic jak Wasze juz beda mialy 2-4 tygodnie hihi, no chyba, ze tak jak mowie bedzie cc to pewnie przed Swietami mnie potnaRacja
Ale I tak bedzie bardzo ekscytujacy Ten grudzien. ♥♥♥ Do ostatniej naszej grudniowki. na kazdego maluszka bede tak samo czekac a nawet tych z konca bardziej bedziemy wyczekiwac♥
elifit
Moderatorka
wleeecze się, bo ciężko i by już się chciało. A najgorzej się wlecze od 38 tcMi zawsze od 35tc sie wlecze strasznie. Zobaczymy tym razem moze nie. Ostatnio w poczelalni gadalam z dxiewczyna w 35tc i aż jej pozazroscilam ze ms tylko 5tyg a ja 15 I tego brzuszka Bo miala wielkosci MOJEGO ale miala 19lat I pierwsze dziecko. Hehehe
elifit
Moderatorka
z pomiędzy świątecznych przygotowań, poszukiwań prezentów dla starszaków i ogarniania wyprawki i torby do szpitala, będziemy podczytywać co się dzieje i kto już rodzi.Racja
My święta też już z Lilcią
grudzien miesiac ekscytacjiz pomiędzy świątecznych przygotowań, poszukiwań prezentów dla starszaków i ogarniania wyprawki i torby do szpitala, będziemy podczytywać co się dzieje i kto już rodzi.
My święta też już z Lilcią
reklama
Czarownica3006
Fanka BB :)
Dziewczyny, wiecie,że na zgage w ciazy można rennie????
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom