juz mi sie nie chce wiesz? odliczam dni do l4, przyjaciolka przeprosila, ale zal pozostalJezuuu Lux co to za przyjaciółka? ???? Zresztą co to kogo obchodzi. W Polsce jest takie prawo,że od pierwszego dnia ciazy można iść na zwolnienie! Ja nie rozumiem takich komentarzy, żal komuś dupe ściska czy co???? Kobieto,ja po tym co o Tobie czytam i Twoich sytuacjach to i tak Ci się dziwię, że jeszcze chce Ci się pracować! Weź olej głupie pipy co swojego życia nie mają i żyją twoim!
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Pora abyśmy się cieszyły naszym stanem na maksa. Do grudnia szybko zleci. Ja uwielbiam patrzeć jak mi się brzusio rusza. I nikt nam nie ma prawa odebrać tych wyjątkowych chwil ani nakazywać jak je mamy spędzić, a tym bardziej ich zatruwać swoimi humorami.
Antiope
Mniam, ale kusisz pysznościami.Zobacz załącznik 767012
Moj wczorajszy Wypiek!
Kuzwa nawet nie wiedzialam ze jestem taka zajebista w ciastach.
Nie bede skromna ale jest przepyszne.
Nawet moj Jarek mowi " ty niuńka lepsze niz moja mama robi" a wierzcie ci moja tesciowa ciasta robi boskie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Co za przyjaciółka. Każdy pracuje na tyle na ile czuje się na siłach i nic nikomu do tego.i jeszcze przyjaciolka mi dowalila, ze jej kolezanka robila do konca 8 miesiaca i nic jej nie bylo a mi sie zachciewa l4, nie wytrzymalam, napisalam co mysle, najwyzej strace przyjaciolke, w pipie to mam!!!! kuzwa zero szacunku
LisiaMama
Ja zjadłam przepyszne domowe guacamole [emoji4] same witaminki [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
miami!!!Ja zjadłam przepyszne domowe guacamole [emoji4] same witaminki [emoji4]
Pora abyśmy się cieszyły naszym stanem na maksa. Do grudnia szybko zleci. Ja uwielbiam patrzeć jak mi się brzusio rusza. I nikt nam nie ma prawa odebrać tych wyjątkowych chwil ani nakazywać jak je mamy spędzić, a tym bardziej ich zatruwać swoimi humorami.
święte słowa!!
zobaczcie jak nam już mało zleciało, a czas leci coraz szybciej
także niech se ludzie gadają farmazony,a my się cieszmy swoimi dzieciaczkami
ja wczoraj też nagrałam swojego Malucha jak mnie kopał,chciałam mężowi wysłac filmik,ale za długo kręciłam i nie przejdzie, ale młody tak szalał,że aż mnie w pewnym momencie bolał brzuch
ja jutro chyba się wybiorę na test glukozy. ciekawe czy mi podejdzie czy nie
cytrusowa85
Mnie 2gi dzien meczy zgaga!!!!! Nosz jak piecze I sie cofa w przelyku oszalec idzie. Chyba jutro podskocze do apki po tabsy.
kalana
święte słowa!!
zobaczcie jak nam już mało zleciało, a czas leci coraz szybciej
także niech se ludzie gadają farmazony,a my się cieszmy swoimi dzieciaczkami
ja wczoraj też nagrałam swojego Malucha jak mnie kopał,chciałam mężowi wysłac filmik,ale za długo kręciłam i nie przejdzie, ale młody tak szalał,że aż mnie w pewnym momencie bolał brzuch
ja jutro chyba się wybiorę na test glukozy. ciekawe czy mi podejdzie czy nie[/QUOTE
Mój maluch też wczoraj szalał aż mi brzuch falował:-) a mnie coś dzisiaj brzuch bolał i krew mi z nosa leciała :/
reklama
elifit
Moderatorka
Rennie lub GavisconMnie 2gi dzien meczy zgaga!!!!! Nosz jak piecze I sie cofa w przelyku oszalec idzie. Chyba jutro podskocze do apki po tabsy.