najwieksza jestem ja, nie widac? taka jestem niedobraLux Ty to masz przerąbane z tymi szwagierkami i bratowymi. Egoistki.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 767012
Moj wczorajszy Wypiek!
Kuzwa nawet nie wiedzialam ze jestem taka zajebista w ciastach.
Nie bede skromna ale jest przepyszne.
Nawet moj Jarek mowi " ty niuńka lepsze niz moja mama robi" a wierzcie ci moja tesciowa ciasta robi boskie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Joshiii ale pyszne!!!! Wrzuc przepis na kucharski watek plissssss
Nonkatoja
Nie jesteś egoistka, ale dbasz o interesy swoje i dziecka. Zresztą zdrowy egoizm jest wskazany[emoji6]najwieksza jestem ja, nie widac? taka jestem niedobra
Jadwiga orłowska
Najlepiej odciąć się od takich osób. Szkoda nerwów Lux. ja ze szwagierką nie gadam od marca i wcale mi się nie śpieszy.
no dla nich jestem mega egoistka, ale naprawde sil mi brakuje na dyskusje z nimi, wiesz co mi kiedys szwagierka powiedziala? ze skoro ona nie moze miec drugiego dziecka to i ja nie powinnam zachodzic bo moj Tomek ma juz corke..myslalam, ze jej przylozeNie jesteś egoistka, ale dbasz o interesy swoje i dziecka. Zresztą zdrowy egoizm jest wskazany[emoji6]
Joshiii ale pyszne!!!! Wrzuc przepis na kucharski watek plissssss
Dziewczyny zaraz poszukam przepisu w necie .ale wydaje mi sie ze jest to taki typowy " pleśniak" moja mama czy babci robily podobny I tak go zawsze nazywaly.Mniaaaami!!! Podzielisz sie przepisem w wolnej chwili? [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja musialam pozbyc sie jezyn I winogrona.
ja z moja szwagierka gadam tak: hej, narazie, yhm, no, tak, noo, a wiesz...Najlepiej odciąć się od takich osób. Szkoda nerwów Lux. ja ze szwagierką nie gadam od marca i wcale mi się nie śpieszy.
Nonkatoja
No wariatka.... szkoda słów. Podziwiam Cię, że jeszcze z nimi nie zwariowałaś.no dla nich jestem mega egoistka, ale naprawde sil mi brakuje na dyskusje z nimi, wiesz co mi kiedys szwagierka powiedziala? ze skoro ona nie moze miec drugiego dziecka to i ja nie powinnam zachodzic bo moj Tomek ma juz corke..myslalam, ze jej przyloze
cytrusowa85
Ja uwielbiam plesniaka!!!! Z powidlami od tesciowej pycha!!!!Dziewczyny zaraz poszukam przepisu w necie .ale wydaje mi sie ze jest to taki typowy " pleśniak" moja mama czy babci robily podobny I tak go zawsze nazywaly.
Ja musialam pozbyc sie jezyn I winogrona.
reklama
powoli mam dosc, szwagierke widuje rzadko bo jezdze do tesciowej jak tej pipy nie ma w domuNo wariatka.... szkoda słów. Podziwiam Cię, że jeszcze z nimi nie zwariowałaś.