reklama
elifit
Moderatorka
do gryki się zraziłam po historii z robakami choć wiem, że to nie znaczy, że wszystkie mają.mi kolezanka pisala niedawno, ze lateksowe niby lepsze, ja zamowie komplet lozeczko plus posciel i tam jest kokos-gryka wiec wyprobuje to i zobacze czy bede na lateks wymieniac
Lateks dobry jest, ale nie dla alergików ponoć.
elifit
Moderatorka
nieusztywnianyDziewczyny, wrzucicie sugestie materacyków na wyprawkowy? Jeszcze pytanie do mam- jaki rożek najlepszy? Podeślecie na wyprawkowym? Prooosze. Usztywniany cze nie? Miłego dnia mamusie.
I mnie zaskoczyłaś. Zaufam doświadczeniu mamy dzièki.nieusztywniany
no wlasnie ona mi pisala o tych robalach hehedo gryki się zraziłam po historii z robakami choć wiem, że to nie znaczy, że wszystkie mają.
kalana
Fanka BB :)
Praca na magazynie trzeba dźwigać i cały czas na nogachjaki masz tryb pracy?
no to ja mam lekka na szczesciePraca na magazynie trzeba dźwigać i cały czas na nogach
Antiope
No ja też mam z tym problem, ale i tak mniejszy niż w pierwszej ciąży, bo teraz co parę dni, a z Bazylim miałam zgagę dzień w dzień od samego początku do samego końca.Mnie 2gi dzien meczy zgaga!!!!! Nosz jak piecze I sie cofa w przelyku oszalec idzie. Chyba jutro podskocze do apki po tabsy.
Współczuję. A my mieliśmy szokującą pobudkę z wiertarą o 7.30. Młody się obudził z płaczem. Wzięłam dzieci do siebie do łóżka, bo wiercą cał czas po stronie ich pokoju i kuchni i tam się wytrzymać nie da. Teraz jemy śniadanie, też w pokoju, bo w kuchni się nie da siedzieć. Pocieszam się, że dziś powinien być ostatni dzień takich hałasów, przynajmniej na jakiś czas, bo styropian już położony i oni dziś wiercą dziury w które potem wbijają kołki. Zostanie jeszcze tylko otynkowanie tego i pomalowanie, a to już nie będzie głośne. Potem zabiorą się za drugą stronę bloku i pewnie zaczną po bokach bloku, tak jak tą stronę. A my mieszkamy mniej więcej pośrodku, więc zanim dotrą do nas to będzie trochę ulgi.dobry, Boze udusze moich sasiado, sasiad zwyzywal swoja zone w nocy od najgorszych, biegali po klatce i sie wyzywali...efekt? oczy mam na zapalki
Absolutnie nie kokos gryka. My mieliśmy taki pierwszy materacyk dla małego i najzwyczajniej w świecie spleśniał od strony gryki. Teraz mamy lateksowy i jest ok. Ponoć jest również dobry dla alergików.Hwj laski dawno mnie nie bylo ale to dlatego, ze ogarnaimy wyprawke do konca jezdzilismy wybierac lozeczko dwa dni nam zajelo myslenie efekt lozeczko firmy Piętrus które później ma zdejmowany i bok i szczebelki podobno dzieciom wtedy łatwiej zalapac spanie w duzym lozku bez rodzicow tak zapewnial nas pan w sklepie no coz zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie
Mysle jeszcze nad materacem nie chce kokos gryka i teraz pytanie lepsze lateka kokos czy lateks z jysk ten termoelastyczny drozszy ... sama juz nie wiem i rodzicow jak mieszkalam mialam lateka termoelastyczny i wysypialam sie za wszystkie czasy doslownie nic mnie nie bolalo musze poczytac co lepsze...
Ja mam 2 usztywnione. Usztywnienie zawsze można wyjąć.Dziewczyny, wrzucicie sugestie materacyków na wyprawkowy? Jeszcze pytanie do mam- jaki rożek najlepszy? Podeślecie na wyprawkowym? Prooosze. Usztywniany cze nie? Miłego dnia mamusie.
No my mamy lateks i ponoć jest właśnie hypoalergiczny. A w gryce u nas się robaki nie zalęgły, za to spleśniała.do gryki się zraziłam po historii z robakami choć wiem, że to nie znaczy, że wszystkie mają.
reklama
Czarownica3006
Dobrze brzmi, zastanowię się nad nim bo lateksu ani robali bym nie chciała [emoji6]Ja zamówiłam ten materacyk, bo ma bardzo dobre opinie i do tego rekomendacje Instytutu Matki i Dziecka
Link do: BADUM.pl / MATERAC PREMIUM BABY – AERO 3D OPTIMA
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom