reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux wez je zlej! Odetnij sie na jakis czas od nich. Jak pojdziesz na l4 to skup sie tylko I wylacznie na swojej rodzinie czytaj. Ty , Tomek I ciaza.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
i jeszcze przyjaciolka mi dowalila, ze jej kolezanka robila do konca 8 miesiaca i nic jej nie bylo a mi sie zachciewa l4, nie wytrzymalam, napisalam co mysle, najwyzej strace przyjaciolke, w pipie to mam!!!! kuzwa zero szacunku

i jeszcze przyjaciolka mi dowalila, ze jej kolezanka robila do konca 8 miesiaca i nic jej nie bylo a mi sie zachciewa l4, nie wytrzymalam, napisalam co mysle, najwyzej strace przyjaciolke, w pipie to mam!!!! kuzwa zero szacunku

Lux kazdy jest mądry jeśli chodzi o kogoś innego ni ob sam [emoji846] olej to, odetnij sie na jakiś czas i tyle. Ani Tobie te nerwy nie potrzebne, ani ludzie, którzy tylko by oceniali kogoś, a sami postąpiliby ostatecznie tak samo [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lux kazdy jest mądry jeśli chodzi o kogoś innego ni ob sam [emoji846] olej to, odetnij sie na jakiś czas i tyle. Ani Tobie te nerwy nie potrzebne, ani ludzie, którzy tylko by oceniali kogoś, a sami postąpiliby ostatecznie tak samo [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no bo najlatwiej jest ocenic kogos i sie wymadrzac

Ja z moją rodziną mam dobre relacje, chociaż są sprawy i bolesne. A o ciąży im nie mówię, bo wiem że ciągle musiałabym słuchać różne tam bzety a to mi się nie uśmiecha. Teraz mnie boli, że nie mogę im powiedzieć prawdy dlaczego nie przyjadę po dzieci. Dlatego nie dzwonię. Nie dzwonie i nie muszę szukać wykrętów. Do niedawna tłumaczyłam się pracą. Teraz już nie pracuję, ale muszę leżeć.

Nikt nie może nas do niczego zmusić.

Ty też powinnaś wyeliminować rozmowy z ludźmi którzy nie są dla ciebie dobrzy. Nie mamy obowiązku każdego lubieć, a udawanie tylko wysysa z nas życiową energie, której teraz nam najbardziej potrzeba.
tesciowa mowi do mnie ej ty nie mozesz taka klotliwa byc a ja mowie bo co? ty mi zabronisz? :D jak kogos nie lubie to nie lubie i juz a ona nie lubi, ale w dupsko falszywie tej osobie wchodzi

Dlatego ja wybieram opcję milczenia;). Nie ma kłótni, nikt później nie mówi < a bo ona powiedziała...> itp. a ja jak co to mówię, że nie mam o czym z tą osobą rozmawiać, że nie mamy wspólnych tematów, że nie chcę się kłócić.
Mam tu za ścianą takich pseudo sąsiadów. Też im o ciąży nie mówiliśmy ( wiedzą od innej sąsiadki), też mieli żale że ich na herbatki nie zapraszam itp. Nie chcę z nimi kontaktu i tyle, owszem o pogodzie na schodach zagadam i tyle. Najgorzej bo mąż wcześniej od nich odnajmował to mieszkanie i czuli się mocno z nim związani. A ja mówię, płacił ? płacił to co jeszcze chcą.

Jezuuu Lux co to za przyjaciółka? ???? Zresztą co to kogo obchodzi. W Polsce jest takie prawo,że od pierwszego dnia ciazy można iść na zwolnienie! Ja nie rozumiem takich komentarzy, żal komuś dupe ściska czy co???? Kobieto,ja po tym co o Tobie czytam i Twoich sytuacjach to i tak Ci się dziwię, że jeszcze chce Ci się pracować! Weź olej głupie pipy co swojego życia nie mają i żyją twoim!

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dlatego ja wybieram opcję milczenia;). Nie ma kłótni, nikt później nie mówi < a bo ona powiedziała...> itp. a ja jak co to mówię, że nie mam o czym z tą osobą rozmawiać, że nie mamy wspólnych tematów, że nie chcę się kłócić.
Mam tu za ścianą takich pseudo sąsiadów. Też im o ciąży nie mówiliśmy ( wiedzą od innej sąsiadki), też mieli żale że ich na herbatki nie zapraszam itp. Nie chcę z nimi kontaktu i tyle, owszem o pogodzie na schodach zagadam i tyle. Najgorzej bo mąż wcześniej od nich odnajmował to mieszkanie i czuli się mocno z nim związani. A ja mówię, płacił ? płacił to co jeszcze chcą.
ja mieszkam na nowym mieszkaniu od lutego i na czesc i dzien dobry jestem z nimi i starczy poki co

Do góry