ale ja sie nie dam, bylismy u tesciowej to szwagierka wziela obiad i wyszla do pokoju bo ja bylam w kuchni, a na spacerze udawala, ze mnie nie zna i szla z 200 metrow z przodu!!!Tak jak już pisałam, obie to egoistki, które patrzą tylko na siebie i tyle.
reklama
LisiaMama
Fanka BB :)
ale ja sie nie dam, bylismy u tesciowej to szwagierka wziela obiad i wyszla do pokoju bo ja bylam w kuchni, a na spacerze udawala, ze mnie nie zna i szla z 200 metrow z przodu!!!
Szczerze współczuje Ci tych chorych relacji rodzinnych. Zwłaszcza w tym czasie wszyscy powinni sie troche wysilic i byc mili i pomocni po prostu dla Twojego świetego spokoju [emoji17] wiadomo z rodzina najlepiej na zdjęciach...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moj wczorajszy Wypiek!
Kuzwa nawet nie wiedzialam ze jestem taka zajebista w ciastach.
Nie bede skromna ale jest przepyszne.
Nawet moj Jarek mowi " ty niuńka lepsze niz moja mama robi" a wierzcie ci moja tesciowa ciasta robi boskie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
LisiaMama
Zobacz załącznik 767012
Moj wczorajszy Wypiek!
Nawet moj Jarek mowi " ty niuńka lepsze niz moja mama robi" a wierzcie ci moja tesciowa ciasta robi boskie.
Mniaaaami!!! Podzielisz sie przepisem w wolnej chwili? [emoji7]
Nonkatoja
Faktycznie zabawne. Ja pewnie dopiero wybiorę się tam jak do położnej będę szła, czyli w październiku[emoji4]Ja byłam i na oddziale i w pokoju narodzin pokoje porodowe mają swoje nazwy np. Paryż, Londyn.... Zabawnie.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
ja juz tu kiedys pisalam jakie akcje odwalila siostra mojego Tomka, chora dziewczyna i tyleSzczerze współczuje Ci tych chorych relacji rodzinnych. Zwłaszcza w tym czasie wszyscy powinni sie troche wysilic i byc mili i pomocni po prostu dla Twojego świetego spokoju [emoji17] wiadomo z rodzina najlepiej na zdjęciach...
elifit
Moderatorka
Mój mąż też JarekZobacz załącznik 767012
Moj wczorajszy Wypiek!
Ciasto mniam wyślij trochę
Jadwiga orłowska
Mi pierwsze 2 noce mąż dawał córkę do karmienia do łóżka, jak nabrałam sił to tak mi zostało i karmiłam na leżąco, czasem się zdrzemnęłam a czasem nie, ale zawsze odnosiłam ją do łóżeczka. Jak zaczęła raczkować to sama przychodziła i zawsze wracała do siebie. Czasem nawet nie miałam pewności czy jadła, macałam piersi i jak były miękkie to wiedziałam, że była.
Z synem to było gorzej bo nie miał odruchu ssania, karmiłam najpierw z piersi i na koniec z butelki. Z przewijaniem czasem zajmowało to 1,5 godziny, byłam wykończona.
Rożki nie spodobały mi się już w szpitalu, ramiona szyja zawsze na wierzchu, a w te partie ciała ja marznę najbardziej, no i trzeba całe dziecko odwinąć do zmiany pieluchy.[/QUOTE]
Z synem to było gorzej bo nie miał odruchu ssania, karmiłam najpierw z piersi i na koniec z butelki. Z przewijaniem czasem zajmowało to 1,5 godziny, byłam wykończona.
Rożki nie spodobały mi się już w szpitalu, ramiona szyja zawsze na wierzchu, a w te partie ciała ja marznę najbardziej, no i trzeba całe dziecko odwinąć do zmiany pieluchy.[/QUOTE]
Ostatnia edycja:
reklama
Nonkatoja
Lux Ty to masz przerąbane z tymi szwagierkami i bratowymi. Egoistki.