reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
ale ja sie nie dam, bylismy u tesciowej to szwagierka wziela obiad i wyszla do pokoju bo ja bylam w kuchni, a na spacerze udawala, ze mnie nie zna i szla z 200 metrow z przodu!!!

Szczerze współczuje Ci tych chorych relacji rodzinnych. Zwłaszcza w tym czasie wszyscy powinni sie troche wysilic i byc mili i pomocni po prostu dla Twojego świetego spokoju [emoji17] wiadomo z rodzina najlepiej na zdjęciach...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1470834557834.jpg

Moj wczorajszy Wypiek!
Kuzwa nawet nie wiedzialam ze jestem taka zajebista w ciastach.
Nie bede skromna ale jest przepyszne.
Nawet moj Jarek mowi " ty niuńka lepsze niz moja mama robi" a wierzcie ci moja tesciowa ciasta robi boskie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470834557834.jpg
    1470834557834.jpg
    80,5 KB · Wyświetleń: 202
Zobacz załącznik 767012

Moj wczorajszy Wypiek!
Nawet moj Jarek mowi " ty niuńka lepsze niz moja mama robi" a wierzcie ci moja tesciowa ciasta robi boskie.

Mniaaaami!!! Podzielisz sie przepisem w wolnej chwili? [emoji7]

Szczerze współczuje Ci tych chorych relacji rodzinnych. Zwłaszcza w tym czasie wszyscy powinni sie troche wysilic i byc mili i pomocni po prostu dla Twojego świetego spokoju [emoji17] wiadomo z rodzina najlepiej na zdjęciach...

ja juz tu kiedys pisalam jakie akcje odwalila siostra mojego Tomka, chora dziewczyna i tyle

Zobacz załącznik 767012

Moj wczorajszy Wypiek!

Mój mąż też Jarek ;)

Ciasto mniam wyślij trochę

cb7wugpju04jz4q8.png

Mi pierwsze 2 noce mąż dawał córkę do karmienia do łóżka, jak nabrałam sił to tak mi zostało i karmiłam na leżąco, czasem się zdrzemnęłam a czasem nie, ale zawsze odnosiłam ją do łóżeczka. Jak zaczęła raczkować to sama przychodziła i zawsze wracała do siebie. Czasem nawet nie miałam pewności czy jadła, macałam piersi i jak były miękkie to wiedziałam, że była.
Z synem to było gorzej bo nie miał odruchu ssania, karmiłam najpierw z piersi i na koniec z butelki. Z przewijaniem czasem zajmowało to 1,5 godziny, byłam wykończona.

Rożki nie spodobały mi się już w szpitalu, ramiona szyja zawsze na wierzchu, a w te partie ciała ja marznę najbardziej, no i trzeba całe dziecko odwinąć do zmiany pieluchy.[/QUOTE]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry