reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie też początkowo były zawirowania z wagą przez wymioty, ale na chwile obecna waga tez zaczęła iść w górę. 21tc, a u mnie 4kg do przodu - chyba wymarzone 11kg na plusie powoli odchodzi w zapomnienie ;)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
No u mnie 18 tygodni bez przybierania i teraz w miesiąc chyba z 4 kilo![emoji33][emoji33] zaczybam się bać... A było tak łatwo, sielankowo na początku

a8doqqmz725nh9h0.png

Ja dwa razy w tygodniu śmigam na zajęcia aktywna w ciąży, super sprawa zwłaszcza na kręgosłup, który daje mi sie we znaki [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety nie znalazłam zajęć, które nie kolidowałyby z moją pracą, więc zostają mi ćwiczenia na YouTube i spacery. Ostatnio wsiadłam na rower i niestety w moim przypadku się nie sprawdza. Za szybko się męczę.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Kup sobie po prostu do domu piłkę, taśmę i ciężarki 1-2kg. Ja tak zrobiłam i czasami sama sobie ćwiczę w domu. Troche ręce podstawowe ćwiczenia, nogi (piłka do ściany, opierasz sie odcinkiem lędźwiowym o nią i robisz przysiady, tylko nie do ziemi [emoji6] od razu odcinek lędźwiowy sie masuje i potem nie boli [emoji4])

Ja dwa razy w tygodniu śmigam na zajęcia aktywna w ciąży, super sprawa zwłaszcza na kręgosłup, który daje mi sie we znaki [emoji4]

Ehh tez miałam zamiar chodzić na zajęcia dla kobiet w ciąży, tym bardziej, że przed ciążą trochę chodziłam na siłownię, ale wymioty mnie odcięły od świata na 3 miesiące, a teraz jakoś sił brak :(

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Oj ja z wymiotami miałam tak, ze w szpitalu w koncu wylądowałam. Po 10 razy dziennie, po każdej próbie zjedzenia czegoś, nawet na zwykła wodę nie byłam w stanie patrzeć... Leżałam tylko w pokoju z pozaslanianymi oknami i ani ręka ani noga ruszyć nie mogłam. Czasami dla odmiany z kocykiem w łazience przed toaleta... I tak przez 3 miesiace...

Do góry