reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

LUX gratki dla synka!!!!
Swoją drogą to jest niesamowita przewaga wśród nas maluchów płci męskiej. Dla dziewczynek to fajnie, będą mogły wybierać i przebierać, ale dla synków kiepsko. Będą bitki o kobitki :p:p:p

Wczoraj kupiłam wielkiego arbuza. Pokroiłam go po kolacji. Przyszedł mój M z pracy, usiadł przy stole, złapał kawałek i zaczął przegryzać arbuza razem z ogórkiem leżącym obok. I kto z nas jest w ciąży????
Widocznie Ciaze przechodzi z Tobą [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Widocznie Ciaze przechodzi z Tobą [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Coś w tym jest, bo to ON ma zachcianki i ON miesza jedzenie w dziwny sposób, On wcina ciągle słodycze. Ja tego nie mam :) Jeszcze trochę i zacznie mu brzuch rosnąć ;P W każdym razie jeśli będzie się dalej tak solidaryzował i da radę karmić w nocy: nie mam nic przeciwko! :p

wiecie co, dzis sobie rano uswiadomilam, ze kocham mojego synusia, ale tak mocno z calej sily, nie podejrzewalam, ze mozna kogos tak pokochac tak na niego czekac ♥

LUX gratki dla synka!!!!
Swoją drogą to jest niesamowita przewaga wśród nas maluchów płci męskiej. Dla dziewczynek to fajnie, będą mogły wybierać i przebierać, ale dla synków kiepsko. Będą bitki o kobitki :p:p:p

Wczoraj kupiłam wielkiego arbuza. Pokroiłam go po kolacji. Przyszedł mój M z pracy, usiadł przy stole, złapał kawałek i zaczął przegryzać arbuza razem z ogórkiem leżącym obok. I kto z nas jest w ciąży????
moj je tonami ogorki kiszone :D

Dzień dobry

Znów ciśnienie w dół i znów czuję się do doopy :/ jeszcze boli mnie brzuch.

Zuza znów rano zrobiła siku na kibelek [emoji322]

Ja też mam obawy związane z reakcją Zu na rodzeństwo. Ona nie będzie już najmłodsza i nagle taka duża się stanie.
Ja sama jestem trochę rozdarta, Zu jest moim oczkiem w głowie i z jednej strony bardzo chciałabym siostrę dla niej a z drugiej boję się że przestanie być tym oczkiem. To jest taka moja pieszczoszka, mam nadzieję że taką zostanie.
Aru miał trzy lata jak Zu się pojawiła i złość wyładowywał na mamie nie siostrze, było mi przykro i serce mi łamał. Mam nadzieję że z Zu tak nie będzie.
Ot takie mam obawy potrójnej mamy.

cb7wugpju04jz4q8.png
Wiesz co, myślę, że jak jest 2 dzieciaków i pojawia się trzecie, to sytuacja jest ciutkę łatwiejsza, bo jedynak zawsze przeżywa utratę pozycji tego jedynego, a jak jest więcej rodzeństwa, to jakby są już trochę przyzwyczajone do konkurencji. Oczywiście to wszystko zależy również od charakteru dziecka i różnicy wieku.

A ja dziś mam apetyt jak smok. Jestem przerażona, bo nie chcę za bardzo przytyć, a już mam sporo w tej ciąży na plusie.
Przejrzałam kolejną szafę i mam już 2 pudła ubranek do rozmiaru 62.

reklama
U mnie jest jeszcze to karmienie piersią. Powoli nastawiam się na tandem ale mam przeczucie że będzie zazdrosna.

Tuiles ciekawe co statystyki mówią ale chyba więcej chłopców sie rodzi.

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry