bleee to juz nie moje klimatyNo na pewno lepsze niż te wczorajsze lody paprykarzowe
Nawiasem mówiąc wczoraj zobaczyłam, że koło mnie sprzedają lody o smaku piwa. To już brzmi lepiej ;P
reklama
Hahaha! I tu się kochana nie zgodzę hiszpanka z Ciebie! Totaaalne przeciwieństwo mnieKochana kazdy piękny jak umalowany [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
mozesz na liste wpisac mojego Nataniela? dziekiA ja dziś mam apetyt jak smok. Jestem przerażona, bo nie chcę za bardzo przytyć, a już mam sporo w tej ciąży na plusie.
Przejrzałam kolejną szafę i mam już 2 pudła ubranek do rozmiaru 62.
sancia880
Fanka BB :)
Leze i sie denerwuje. Moja dzidzia ulozyla sie na boczku lezy sobie jak banan,a ja czuje tylko jak wypycha mi niektore miejsca. wszystko fajnie ,ale po cc mam na dole skóry troche i brak czucia. :/. Chciałabym juz czuc mocniej dzidzie
Jadę do gina omówić wyniki, bez usg Rano walka z szafą, sukienki już się nie dopinają, ale koszule owszem! Ja mam chyba 5 na plusie, za chwilę dobiję do 70ki!!! Boszzzz Mam od dietetyczki nakaz jedzenia 15 min przed snem, czyli po 23.00
Miłego dnia
Miłego dnia
elifit
Moderatorka
Mnie się dzidzi ułożyło na pęcherzu.. super :/
Lux na zamkniętym jest temat fejsa. Tam napisz
ja czuje deliktne pukniecia dzis, ale wczoraj chyba bardziej go czulamLeze i sie denerwuje. Moja dzidzia ulozyla sie na boczku lezy sobie jak banan,a ja czuje tylko jak wypycha mi niektore miejsca. wszystko fajnie ,ale po cc mam na dole skóry troche i brak czucia. :/. Chciałabym juz czuc mocniej dzidzie
reklama
tak ale nie wszystkie laski sa na zakmietym i tez temu tu napisalamMnie się dzidzi ułożyło na pęcherzu.. super :/