reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Mówię, że chciałam sprawdzić, bo na ip mi szyjki nie zbadali, a ten do mnie, że po co mieli mi tam grzebać, że chyba mam problem z głową itd...
Burak! Ja tez mam taki abonamet w pracy jak ty i chodze na niego do luxmedu (najwieksza prywatna przychodnia u nas) i nigdy nikt mnie zle nie potraktowal. U mnie to dziala tak ze lekrarz na wizycie nawet nie widzi czy przyszlam prywatnie czy na abonamet (bo czasami pytaja bo jak mam abonamet to wiecej badan zlecaja bo wiedza ze zrobie bo nie place dodatkowo).
Ten lekarz u ktorego dzis bylam tez ciut byl zdziwiony "troszke za wczesnie jak na polowkowe" wiec sie przyznalam ze troszke panikuje i tylko sie usmiechnal:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga, ja mam z hm takie czarne w białe zebry-koniki. Wygodne suuuuper, ale po 2 praniach kolana wypchane :/ oby ci służyły :)

Dzięki za cynk! Będę chodzić na wyprostowanych nogach hihi :D zobaczymy, może przeżyją trochę... No chociaż do grudnia :p
Moj kupił zgrzewke coli, sprita, fanty. Ja miałam wodę dla siebie. I ona mi wyszła wczoraj, więc zanim wyszłam do sklepu dziś od wczoraj wieczorem musiałam pić te oto napoje
I cholera jasna toż to one mnie mulily!!! niedobrze mi jak o nich pomyślę.

No, dobrze ze na to wpadłaś :) ja czasem pije te rzeczy ale częściej w dalszym ciągu woda z ogórków :)

dobry
wiec tak jestem niewyspana, bo chlop chrapal, i sie wkurzyl jak mu uwage zwrocilam i poszedl do malego pokoju, poszlam i go przeprosila, teraz jem amciu a on zaraz wstanie i oboje wyjezdzamy do pracy
Sancia a Twoj syn tylko do Cb sie tak odzywa?
Joshi a Ty sie nie przejmuj humorkami, ja mam to samo :D

17 tydzien zaczety :D

O matko to takie chamy jeszcze w szpitalach\przychodniach pracują???? Szok.

Och ja chciałabym nie mieć na nic ochoty.... Uwierzcie mi. Jem normalnie, tylko słodyczy nie. Od trzech dni bez kolacji jestem i liczę na spadek wagi i to duzy za miesiąc czy dwa. Ja powinnam 15 kg schudnąć w tej ciąży. Ale jestem pod katrola ginekologa, bo przeszłam przez anoreksję i bulimię kilka lat temu.
Tylko ginek zrozumieć nie może że aż tak głupia nie jestem by w ciąży się głodzić. Ale co zrobić? Przynajmniej ktoś się o mnie martwi :)

Co tam jeszcze....

Aaaaa witam Olę :) termin super, taki prezent gwiazdkowy będzie !!!!

Ja dzisiaj zaczelam 19 tydz, a dokładnie 18 tydz 0 dni... To liczenie zawsze mnie wkurzalo, wolę wg przelicznika hbd.

A i cieszę się że po wizytach wszystko dobrze :)

Krupnik nie lubię, ale jarzynowa mojej mamy wymiata!!!!

U nas w zachodniopomorskim pada deszcz.....

dobry
wiec tak jestem niewyspana, bo chlop chrapal, i sie wkurzyl jak mu uwage zwrocilam i poszedl do malego pokoju, poszlam i go przeprosila, teraz jem amciu a on zaraz wstanie i oboje wyjezdzamy do pracy

Witam się i ja.
Stwierdzam że mam gość fochowania na mojego.
Wczoraj chciał się przytulić i dać buzi to Pogonilam. Ale jestem wredna!
A dziś już mi sie tęskni za nim i sama bym się do niego przytulila.
Muszę sprowokować sytuację [emoji108][emoji108] że sam wyszedl z inicjatywa pogodzenia się i wtedy łaskawie się zgodzę żeby mnie przytulil. [emoji23][emoji23][emoji23]
Szkoda mi go już. Od tygodnia się go czepiam za byle co.

Jestem okropna!

Kurde miałam w planach zabrać chłopaków na basen na weekend i co całe niebo zachmurzene.

Za tydzień zaczynają wakacje, i pewnie nawet nie będą mieli okazji się pokapac.
Patryk jedzie do Pl więc tam będzie miał większe szanse,ale ten nasz mały krasnal już się doczekać nie może zabawy z tatą w wodzie. W tamtym roku już od miesiąca siedzieliśmy codziennie na basenie, a teraz taka bieda.

dobry

Witam w klubie ;) u nas też 17 tydzien:)

O matko to takie chamy jeszcze w szpitalach\przychodniach pracują???? Szok.

Och ja chciałabym nie mieć na nic ochoty.... Uwierzcie mi. Jem normalnie, tylko słodyczy nie. Od trzech dni bez kolacji jestem i liczę na spadek wagi i to duzy za miesiąc czy dwa. Ja powinnam 15 kg schudnąć w tej ciąży. Ale jestem pod katrola ginekologa, bo przeszłam przez anoreksję i bulimię kilka lat temu.
Tylko ginek zrozumieć nie może że aż tak głupia nie jestem by w ciąży się głodzić. Ale co zrobić? Przynajmniej ktoś się o mnie martwi :)

Co tam jeszcze....

Aaaaa witam Olę :) termin super, taki prezent gwiazdkowy będzie !!!!

Ja dzisiaj zaczelam 19 tydz, a dokładnie 18 tydz 0 dni... To liczenie zawsze mnie wkurzalo, wolę wg przelicznika hbd.

A i cieszę się że po wizytach wszystko dobrze :)

Krupnik nie lubię, ale jarzynowa mojej mamy wymiata!!!!

U nas w zachodniopomorskim pada deszcz.....
Witamy!!! :) :D

Cześć Wszytskim:)
Czy Wam też tak niewygodnie jest spać? Ja się kręce w łóżku jak nigdy... Jak leżę na plecach strasznie boli mnie kręgosłup na dole.. Chodze jak połamana :p czasem mi się wydaje że za dużo marudzę...ostatnio dopada mnie jakas depresja i ciągle z Mężem jakieś sprzeczki, a ja dużo placze o byle co... Czasem humor jest super a czasem taki ze bez kija nie podchodz:mad: ale widzę że nie tylko ja tak mam.. To jakieś pocieszenie. ;) ech te hormony;)

Jeszcze leżę w łóżku i wydaje mi się że od paru dni czuje maleństwo... Tzn domyślam się że to mogą być ruchy:D bardzo przyjemne uczucie takie bulgotanie i lekkie uderzenie.. To 17 tc i myślę czy to nie za wcześnie bo to moja pierwsza ciąża, ale z drugiej strony Przeciez to kwestia indywidualna. A czy Wy już czujecie ruchy u w którym tygodniu poczulyscie? :)

Oglądałam Wasze brzuszki <3 mój powolutku sobie rośnie. Jak będę miała chwilę to wstawię zdjęcie. :)

Poki co wstajemy z łóżeczka i pora coś zjeść.
Życzę miłego dnia wszytskim! I jak najmniej dolegliwości i dobrych humorkow. :):D

Czy Wam też tak niewygodnie jest spać? Ja się kręce w łóżku jak nigdy... Jak leżę na plecach strasznie boli mnie kręgosłup na dole.. Chodze jak połamana :p czasem mi się wydaje że za dużo marudzę...ostatnio dopada mnie jakas depresja i ciągle z Mężem jakieś sprzeczki, a ja dużo placze o byle co... Czasem humor jest super a czasem taki ze bez kija nie podchodz:mad: ale widzę że nie tylko ja tak mam.. To jakieś pocieszenie. ;) ech te hormony;)

Jeszcze leżę w łóżku i wydaje mi się że od paru dni czuje maleństwo... Tzn domyślam się że to mogą być ruchy:D bardzo przyjemne uczucie takie bulgotanie i lekkie uderzenie.. To 17 tc i myślę czy to nie za wcześnie bo to moja pierwsza ciąża, ale z drugiej strony Przeciez to kwestia indywidualna. A czy Wy już czujecie ruchy u w którym tygodniu poczulyscie? :)

Oglądałam Wasze brzuszki <3 mój powolutku sobie rośnie. Jak będę miała chwilę to wstawię zdjęcie. :)

Życzę miłego dnia wszytskim! I jak najmniej dolegliwości i dobrych humorkow. :):D
Ja w pierwszej ciąży czułam w 16 tyg.
A co do spania, kup sobie poduszkę rogal dla ciężarnej, na Allegro są tanie. Uwierz mi później bez niej ani rusz. Pomaga też w karmieniu. Ja ciągle jej używam i teraz w drugiej ciąży też.
Ja humory miałam na początku ciąży, teraz jestem ostoja spokoju, zobaczymy na jak długo ;)

reklama

ja jeszcze nic nie czuje, ale ja jestm z grubszych wiec...ale takie jakies uderzenia od dolu czulam niedawno i cisza wiec to chyba nie byly jeszcze ruchy

Do góry