reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry :)

U nas też nie ma słońca ale nie pada. I dobrze. Jedziemy na wieś (bardziej dziką niż nasza) do moich teściów. Oni maja takich sąsiadów, Biorę stamtąd kota, urodziły się i od razu były do utopienia, nie zdążyłam wszystkich uratować ale zostali im jeden (na myszy) więc go zabieram, podtucze, odrobacze i wydam do jakiegoś domu miłośnikom kotów, albo zostanie u nas w najgorszym wypadku. Na szczęście mi domownicy ładnie zajmują się kuwetą w czasie ciąży.

Joshi ale jesteś dobra :p a naleśnika wczoraj próbowałaś?

Lux do kiedy Ty zamierzasz pracować?

Ja czuje ruchy od 17tc w tej ciąży. Wczoraj na usg tak mu przyciskała głowice ze aż widziałam jak brzuch mi się rusza bo kopal po drugiej stronie. Fajny widok. Jeszcze trochę i będzie tak na CODZIEŃ, teraz oczywiście jestem miła dla dziecka i mu nic złego nie robię, byle tylko kopal :p

Tomek dwa dni temu pierwszy raz poczuł kopnięcie przez brzuch ale na razie tylko raz, nic więcej nie rejestruje.

Lux mogły być uderzenia, na początku nie czuc codziennie. Może takie byli ustawienie Twoje i dzidzi.

Jak leze na brzuchu, tak bardziej na boku, z kołdra między nogami to czasem go czuje, leżąc na plecach też, jak siedzę po turecku, a teraz też jak siedzę normalnie, nie pamiętam ruchów na stojąco.

u nas kolo Poznania zimno, ale swieci slonce, deszczu brak
Do Ciebie to ja mam godzinę drogi samochodem :D W Wągrowcu mieszka moja koleżanka, z którą studiowałam i byłam na stancji. Często z Aldi kupowała mi niemieckie knedle.
Oby te słońce przyszło do nas, deszcz przestał padać.

I dziewczyny weszłam na wagę!!!!
Minus 2,5 kg!!!!!!!!!!
Jezusie jak się cieszę :D
To mam teraz w sumie 7,5 kg na plusie!
Moja waga jest kompatybilna z wagą lekarza :D
Jeszcze trochę i boczki znikną :)
Idę robić śniadanie, jajecznica , ciemny chleb i pomidory z tunelu :)

A ja dokładnie jestem z granicy Wielkopolski i Zachodniopomorskiego.
Do Poznania mam 120 km, do Szczecina 140 km.

Do Ciebie to ja mam godzinę drogi samochodem :D W Wągrowcu mieszka moja koleżanka, z którą studiowałam i byłam na stancji. Często z Aldi kupowała mi niemieckie knedle.
Oby te słońce przyszło do nas, deszcz przestał padać.

I dziewczyny weszłam na wagę!!!!
Minus 2,5 kg!!!!!!!!!!
Jezusie jak się cieszę :D
To mam teraz w sumie 7,5 kg na plusie!
Moja waga jest kompatybilna z wagą lekarza :D
Jeszcze trochę i boczki znikną :)
Idę robić śniadanie, jajecznica , ciemny chleb i pomidory z tunelu :)

A ja dokładnie jestem z granicy Wielkopolski i Zachodniopomorskiego.
Do Poznania mam 120 km, do Szczecina 140 km.
oo super!!! Wagrowiec piekne miasto :) mieszkam tu juz jakis czas, ale pochodze z wioski obok :)

juz dzwonilam do ginki i i sie pytala czy pierwsza opryszczka w ciazy, mowie, ze w ciazy tak a w zyciu juz ktoras i mowi,ze mam kupic zovirax i od razu smarowac by wirus sie do dziecka nie dostal

Dzień dobry :)

Pracowity dzień przede mną. Muszę zrobić tort na jutrzejszą imprezę.

Lux a jak miałby się wirus tam dostać? Ciekawe.

Ja tydzień 19 i od dwóch tyg czuję regularnie. Nieregularnie czuję od miesiąca ale u mnie to trzecia ciąża. W ogóle tylko te ruchy przypominają mi że w ciąży jestem. W ogóle o tym nie myślę nie mam czasu jakoś. Dwójka dzieci skutecznie mi myśli zaprząta.

Miłego dnia
U mnie burzowo.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry