reklama
Antiope
Fanka BB :)
Sto lat dla córci!Dzień dobry
Moja córka kończy dziś dwa lata [emoji320] [emoji322] [emoji320] [emoji322]
A my jedziemy do domu
Miłego dnia życzę
Boże co za burak. Gdzie tacy przyjmują? Jak się nazywa, żebym przypadkiem do niego kiedyś nie poszła?Mówię, że chciałam sprawdzić, bo na ip mi szyjki nie zbadali, a ten do mnie, że po co mieli mi tam grzebać, że chyba mam problem z głową itd...
WitajWitajcie dołączam do grudniowek 2016 termin mamy na Wigilię dokładnie mamy dziś 16t2dz
elifit
Moderatorka
Antiope nie smuć się, przytulam cię :*
Jadwiga orłowska
Ale wy mi smaka robicie. Ja krupnik zawsze uwielbiałam, ale mój mężuś to nie za bardzo za zupkami. Chyba pora do sklepu, bo nie mam śmietany do pomidorów i warzywa pokończyłam, bo planuję generalne porządki w kuchni zrobić.
Spróbuj imbir na te mdłości, do herbaty do kawy, a może kandyzowany? Albo do koktajli owocowych.
Spróbuj imbir na te mdłości, do herbaty do kawy, a może kandyzowany? Albo do koktajli owocowych.
Aga, ja mam z hm takie czarne w białe zebry-koniki. Wygodne suuuuper, ale po 2 praniach kolana wypchane :/ oby ci służyłyJa z okolic Krakowa. Jest wątek z listą Mam Grudniowych - tam masz dużo informacji
Joshi no to mądry facet. Szybko sie uczy podstaw współżycia z kobietami
Kupiłam sobie dziś dwie pary spodni ciążowych. W HM, rozmiar 34, jestem zachwycona, bo są strasznie wygodne, mięciutkie, rozciągliwe i wyglądają normalnie, nie jak worki - z poprzedniej ciąży mam złe wspomnienia, zresztą była wtedy moda na biodrówki i mogłam w spodniach regularnych chodzić bardzo długo, teraz już się męczyłam zapięta na guzik ... Zaraz Wam fotę wstawie (jak byscie chcialy )
Moj kupił zgrzewke coli, sprita, fanty. Ja miałam wodę dla siebie. I ona mi wyszła wczoraj, więc zanim wyszłam do sklepu dziś od wczoraj wieczorem musiałam pić te oto napoje
I cholera jasna toż to one mnie mulily!!! niedobrze mi jak o nich pomyślę.
I cholera jasna toż to one mnie mulily!!! niedobrze mi jak o nich pomyślę.
Ja byłam w enel-medzie, ale pracuje też w Rydygierze i ma jeszcze prywatny gabinet... Nazwisko Kolka. Nie polecam...Sto lat dla córci!
Boże co za burak. Gdzie tacy przyjmują? Jak się nazywa, żebym przypadkiem do niego kiedyś nie poszła?
Witaj
aneta_ck
Ja moje spodnie ciążowe mam jeszcze z ciąży z synkiem. Super sie praly i w ogole. Teraz mi sie tylko przetarly ale ja 3 ciążę w nich zaliczam. Mam rozmiar 38. Niestety zapowiada sie ze teraz bede wieksza i juz kupione mam 40 tylko muszę do nich dorosnąć co pewnie nastąpi w ciągu miesiąca. Kupiłam tym razem w C&A ciekawe ktore lepsze będąAga, ja mam z hm takie czarne w białe zebry-koniki. Wygodne suuuuper, ale po 2 praniach kolana wypchane :/ oby ci służyły
reklama
Antiope
Będę się wystrzegaćJa byłam w enel-medzie, ale pracuje też w Rydygierze i ma jeszcze prywatny gabinet... Nazwisko Kolka. Nie polecam...