chore przepisy i tyleNie wiem jaki jest sens takiego zakazu. Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, żeby nie szyć sobie wypatrzonej sukienki na własną rękę, poza salonem. Ale biorąc pod uwagę, że większość modeli i tak jest dostępna w sieci, to chyba nie taki jest cel...
reklama
Antiope
Fanka BB :)
Otóż to. Suknie dostępne w katalogach, ale już swojego zdjęcia w sukni nie możesz mieć. Bez sensu.Nie wiem jaki jest sens takiego zakazu. Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, żeby nie szyć sobie wypatrzonej sukienki na własną rękę, poza salonem. Ale biorąc pod uwagę, że większość modeli i tak jest dostępna w sieci, to chyba nie taki jest cel...
ciekawe czy kazdy salon tak maOtóż to. Suknie dostępne w katalogach, ale już swojego zdjęcia w sukni nie możesz mieć. Bez sensu.
Tuiles
Zgadzam się z Tulies. Większość salonów nie pozwala na zdjęcia. Ja akurat z przyszłym mężem byłam oglądać suknie i on mi cyknal z ukrycia[emoji38] Ostatecznie i tak wybrałam ta suknię
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie przesądy, że przyszły mąż nie może przed ślubem oglądać panny młodej?!?
Kurcze wspolczoje lekarza.A ja wlasnie druga godzine czekam u lekarza. Wyobrazcie sobie ze najpierw poszlan do gin, ale mnie nie przyjela. Wiec sobie czekam prawie spokojnie w kolejce do internisty.. Od wczoraj tak strasznie mi sie kreci w glowie se masakra, jak chodzę, jak leze, caly czas. Nie wiem co to jest ale jestem wsciekla na swoja gin, bo wizyte mam za tydzien. A kij jej w oko, na usg przed wyjazdem pojde sobie do innego doktorka, a jej nie dam zarobic, co to, to nie.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie powinna się tak zachować, tym bardziej powinna cie przyjąć jeżeli coś cię niepokoji.
Mój gin, bierze mnie nie dość że bez rejestracji, to jeszcze bez kolejki.
Już trzy razy byłam u niego kilka dni przed terminem właściwym swojej wizyty. Tyle że u mnie to zawsze były plamienia. Może dlatego, choć uważam że nie powinna ciebie kurde olać.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pociskam Małosolne, mąż mi zrobił w sobotę cały baniak [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]ja dzis sie lepiej czuje i super, ze apetyt mi wrocil, wcinam wlasnie zielonego ogorka
Spokojnie, maluszek jeszcze jest mały, ma dużo miejsca, mógł zmienić pozycje i dlatego go nie czujesz.ja ostatnio hak leciałam z plamieniami do gina, nie czułam małego trzy dni.Dzień dobry: ). Ja Jade zobaczyć suknie slubna [emoji64][emoji8] i ciągle sie martwię bo dzidzka moja cos nie daje o sobie znac ale pocieszam sie ze jak pisalyscie wyzej wcale moze onaczej się ulozyc.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz mi mówił że mam się tym nie przejmować bo w tym wieku dziecko jeszcze przeważnie dużo śpi i odpoczywa, do tego ma duże mieszkanko więc nie zawsze ruchy są jeszcze często odczuwalne.
Wiem że im bliżej porodu tym powinno być ok 10 ruchów na godzinę. Aleeeeeee kochane my mamy jeszcze dużo czasu do tego.
Ostatnia edycja:
A jak z ciśnieniem u ciebie??Ja wyniki nam dobre, to nie od tego. Szumi mi w uszach, moze to od tego, moze cos z blednikiem.. nie wiem, bo sie jeszcze nie doczekalam zebg wejs do lekarza
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie powinno przekraczać nigdy 140/90.
To drugie jest ważniejsze, ja mam absolutny Przykaz natychmiastowego wstawiennictwa o ile dobija do tego wyniku.poniewaz miałam gestoze w drugiej ciąży.
Mój gin mnie ostrzegał przed zwrotami w głowie, szumami w uszach, Mroczkami przed oczami.
U ciebie może być zwykle osłabienie o ile masz ciśnienie dobre. Zmierz na wszelki wypadek.
Już lepiej dziękuję... Poleżałam sobie i ochłonęłam. Zwolnienie zawiozę w inny dzień, albo poproszę mamę, bo ma teraz urlop...A jak się teraz czujesz? Niech ktoś za Ciebie zawiezie zwolnienie, jeśli masz taką możliwość.
reklama
Nonkatoja
My nie z tych co w przesady wierzą co ma być i tak będzieA gdzie przesądy, że przyszły mąż nie może przed ślubem oglądać panny młodej?!?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom