reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

1467635198-1d1mld.jpeg
ladna?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z tym mięsem mam podobnie. Na początku ciąży to sam zapach mnie odrzucał. Teraz trochę lepiej, bo od czasu do czasu coś mięsnego zjem, ale nie tak często. U mnie również rządzą warzywa i owoce. U siostry jak byłam na grillu, to wyzarłam wszystkie pomidory, a kiełbaski ledwo co tknęłam[emoji12]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
ja bym zabila za pomidorki w smietanie

Kurcze wspolczoje lekarza.
Nie powinna się tak zachować, tym bardziej powinna cie przyjąć jeżeli coś cię niepokoji.
Mój gin, bierze mnie nie dość że bez rejestracji, to jeszcze bez kolejki.
Już trzy razy byłam u niego kilka dni przed terminem właściwym swojej wizyty. Tyle że u mnie to zawsze były plamienia. Może dlatego, choć uważam że nie powinna ciebie kurde olać.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to samo. Pol godzinki i jestem w gabinecie :)

Chętnie bym się podzieliła gdyby trochę bliżej było [emoji6]

Ej powiedz co wyszło z tymi pregami u ciebie? Zeszły, były to odgniecenia na skórze, czy jednak rozstępy wylazl? Bo ty pisałaś że ci wylazl chyba tak? Czy mi się pomyliło?

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

No jestem cięższa o 5 ogórków ;P Pychota.
Tak, to ja miałam pręgi. Obejrzała to znajoma położna. Doradziła na wszelki wypadek zrobić próby wątrobowe, ale nie miała zbyt wyraźnej miny. Rozstępy wykluczyła, raczej stawiała na uczulenie. I chyba słusznie, bo po 2 dniach zniknęło. A wyniki wyszły negatywne. Więc nie dowiedziałam się co to było. Mam nadzieję, że już się nie obudzę taka poorana! ;)

No jestem cięższa o 5 ogórków ;P Pychota.
Tak, to ja miałam pręgi. Obejrzała to znajoma położna. Doradziła na wszelki wypadek zrobić próby wątrobowe, ale nie miała zbyt wyraźnej miny. Rozstępy wykluczyła, raczej stawiała na uczulenie. I chyba słusznie, bo po 2 dniach zniknęło. A wyniki wyszły negatywne. Więc nie dowiedziałam się co to było. Mam nadzieję, że już się nie obudzę taka poorana! ;)
czyli moze cos zjadlas co Ci zaszkodzilo

Najprawdopodobniej jakieś owoce. Do tej pory coś mnie uczula, ale to już na dużo mniejszą skalę. Czasami się podrapię po kostkach albo po zgięciach rąk z minimalną wysypką. Teraz wcinam znacznie więcej owoców niż przed ciążą, więc to być może to.

reklama
Kurcze, ciężko macie z tymi mdłościami. Ja jem to co dobre dla dziecka, po 24 latach wege zaczęłam nawet jadać mięso. Dla Heli, żeby się zdrowo rozwijała. Warzywa, owoce i duuużo wody :) miłego dnia. Kończę pracę i za godz. do domu! Ufff

Do góry