reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
ja mam faze na warzywa ostatnio straszna :)
Ja tak mam za każdym razem w ciąży [emoji23] warzywa i owoce.
Mięso za to niebardzo.
Wczoraj zjadłam mielonego to był szok, mąż robił obiad i żeby mu przykro nie było obiecałam że choć spróbuję! No i nawet niewiem kiedy zjadłam całego [emoji108], ale mimo wszystko dziś już ich nie tkne, bo nasmazyl na dwa dni [emoji6].
Mam mdłości jak pomyślę o czymś tłustym typu boczek, żeberka itp.
A na kabanosy, kiełbasy i wędliny patrzeć nie mogę.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Mięso za to niebardzo.
Wczoraj zjadłam mielonego to był szok, mąż robił obiad i żeby mu przykro nie było obiecałam że choć spróbuję! No i nawet niewiem kiedy zjadłam całego [emoji108], ale mimo wszystko dziś już ich nie tkne, bo nasmazyl na dwa dni [emoji6].

Ja mam to samo. Wędliny nie istnieją. Wmusiłam w siebie ostatnio kawałek kurczaka. Ale za to owoce i warzywa jem na potęgę.
A przez Was teraz muszę wymyślić pretekst żeby się wymknąć z pracy po małosolne!!!! Cała w ślinie po Waszych postach o ogórkach siedzę!

Mięso za to niebardzo.

na wedliny nadal nie moge patrzec, odpycha mnie od nich,ale mieso zaczelo mi wchodzic

na wedliny nadal nie moge patrzec, odpycha mnie od nich,ale mieso zaczelo mi wchodzic
Z tym mięsem mam podobnie. Na początku ciąży to sam zapach mnie odrzucał. Teraz trochę lepiej, bo od czasu do czasu coś mięsnego zjem, ale nie tak często. U mnie również rządzą warzywa i owoce. U siostry jak byłam na grillu, to wyzarłam wszystkie pomidory, a kiełbaski ledwo co tknęłam[emoji12]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam to samo. Wędliny nie istnieją. Wmusiłam w siebie ostatnio kawałek kurczaka. Ale za to owoce i warzywa jem na potęgę.
A przez Was teraz muszę wymyślić pretekst żeby się wymknąć z pracy po małosolne!!!! Cała w ślinie po Waszych postach o ogórkach siedzę!

Chętnie bym się podzieliła gdyby trochę bliżej było [emoji6]

Ej powiedz co wyszło z tymi pregami u ciebie? Zeszły, były to odgniecenia na skórze, czy jednak rozstępy wylazl? Bo ty pisałaś że ci wylazl chyba tak? Czy mi się pomyliło?

Do góry