reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Grama, ja gdzieś czytałam, ze to kryterium to chyba 1922 na osobę, ale czy to brutto czy netto, i czy w ogole prawda...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja myslalam,że becikowe jest niezależne od niczego ale ostatnio juz ktoś mnie też właśnie uświadomił, że nie mam na co liczyć bo zmienili i są kryteria dochodu. A szkoda bo to by był pierwszy tysiak wpłacony na konto mojej Pesteczki :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja słyszałam, że kartę trzeba mieć do 10tc założona bo inaczej można mieć jakieś problemy w urzędach. Nie wiem o co dokladnie chodzi ale o jakies finansowe sprawy (becikowe? Jakieś inne?)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co się orientuję nie chodzi o kartę tylko udokumentowaną wizytę przed 10 tygodniem...

Hej wszystkim :) dołączam do Was dosyć stosunkowo późno, ale nie byłam jakoś przekonana do forum mimo zachęcenie od wielu osób. jednak w końcu się zadecydowałam . Sporo już tu wypisalyscie , niestety nie przebrne chyba przez te 730 stron ,:p. Także ja opowiem o sobie : jestem z łodzi, to moja pierwsza ciąża, i to z zaskoczenia poniewaz zmagam się z pcos. Jednak zaskoczyło przy pierwszej owulacji. :) Bardzo się cieszę. Teraz jestem w 11 tyg .- termin na 22 grudnia - także na samiutkie święta :D ostatnia wizytę miałam w 7 tyg więc mam mega stresa czy wszystko ok, a wizyte mam w 1-go w środę . Zwłaszcza że tyle się nasluchalam i na czytalam o nierozwijajacych ciazacj. No to o mnie chyba tyle początek. Może w skrócie opowiecie o sobie żebym miala jakies pojęcie o Was ?:)

Hej witam nową mamę. Suwaczki dużo o nas mówią, jest nas wiele czekających na trzecie, drugie, pierwsze, wiele z problemami gine, różnie różniaście ale zawsze sympatycznie.
Zapoznaj się z innymi wątkami. Dużo się z nich dowiesz.

No właśnie muszę się jakoś tu odnaleźć bo szczerze nigdy z zadnego forum nie joazystalam, a suwaczkow nie zauważyłam :D:D

Witam nowe mamy ;)

Dziewczyny spotkalyscie sie z czyms takim ze mdlosci zaczęły sie kobietkom w drugim trymestrze? No umieram cholera. Jak tylko zrobie sie ciut glodna to mi az sie cofa. Od 3 dni nie mam na nic ochoty. Rano jak jem śniadanie to musze przepijac rumiankiem bo bym wymiotowala. Jutro bede pytac lekarza. Nie znam czegos takiego. To moja 3 ciąża i nigdy nie bylo tak jak teraz. Stałam w lazience i mało brakowało a bym wymiotowala. A ja tak ciezko znoszę wymioty :(

Witaj PaullaLodz suwaczkow na tel czasem nie widac . Sa pod postem albo w profilu informacja. Powodzenia 1grudnia. A o nie rozwijacacych sie ciazach nie nalezy czytac. Kazda Inna I dlaczego Twoja ma sie nie rozwinac . Na pewno bedzie dobrze

reklama
Do góry