reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Grama, ja gdzieś czytałam, ze to kryterium to chyba 1922 na osobę, ale czy to brutto czy netto, i czy w ogole prawda...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja myslalam,że becikowe jest niezależne od niczego ale ostatnio juz ktoś mnie też właśnie uświadomił, że nie mam na co liczyć bo zmienili i są kryteria dochodu. A szkoda bo to by był pierwszy tysiak wpłacony na konto mojej Pesteczki :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja słyszałam, że kartę trzeba mieć do 10tc założona bo inaczej można mieć jakieś problemy w urzędach. Nie wiem o co dokladnie chodzi ale o jakies finansowe sprawy (becikowe? Jakieś inne?)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co się orientuję nie chodzi o kartę tylko udokumentowaną wizytę przed 10 tygodniem...

Hej wszystkim :) dołączam do Was dosyć stosunkowo późno, ale nie byłam jakoś przekonana do forum mimo zachęcenie od wielu osób. jednak w końcu się zadecydowałam . Sporo już tu wypisalyscie , niestety nie przebrne chyba przez te 730 stron ,:p. Także ja opowiem o sobie : jestem z łodzi, to moja pierwsza ciąża, i to z zaskoczenia poniewaz zmagam się z pcos. Jednak zaskoczyło przy pierwszej owulacji. :) Bardzo się cieszę. Teraz jestem w 11 tyg .- termin na 22 grudnia - także na samiutkie święta :D ostatnia wizytę miałam w 7 tyg więc mam mega stresa czy wszystko ok, a wizyte mam w 1-go w środę . Zwłaszcza że tyle się nasluchalam i na czytalam o nierozwijajacych ciazacj. No to o mnie chyba tyle początek. Może w skrócie opowiecie o sobie żebym miala jakies pojęcie o Was ?:)

Hej witam nową mamę. Suwaczki dużo o nas mówią, jest nas wiele czekających na trzecie, drugie, pierwsze, wiele z problemami gine, różnie różniaście ale zawsze sympatycznie.
Zapoznaj się z innymi wątkami. Dużo się z nich dowiesz.

No właśnie muszę się jakoś tu odnaleźć bo szczerze nigdy z zadnego forum nie joazystalam, a suwaczkow nie zauważyłam :D:D

Witam nowe mamy ;)

Dziewczyny spotkalyscie sie z czyms takim ze mdlosci zaczęły sie kobietkom w drugim trymestrze? No umieram cholera. Jak tylko zrobie sie ciut glodna to mi az sie cofa. Od 3 dni nie mam na nic ochoty. Rano jak jem śniadanie to musze przepijac rumiankiem bo bym wymiotowala. Jutro bede pytac lekarza. Nie znam czegos takiego. To moja 3 ciąża i nigdy nie bylo tak jak teraz. Stałam w lazience i mało brakowało a bym wymiotowala. A ja tak ciezko znoszę wymioty :(

Witaj PaullaLodz suwaczkow na tel czasem nie widac . Sa pod postem albo w profilu informacja. Powodzenia 1grudnia. A o nie rozwijacacych sie ciazach nie nalezy czytac. Kazda Inna I dlaczego Twoja ma sie nie rozwinac . Na pewno bedzie dobrze

reklama
Do góry