Zjedz porcję za mnie nie boisz się wysokiego cukru w ciąży?ja nosze karte przy sobie w torebce
najadlam sie ogorkow malosolnych, pycha i lodow duzo bardzo duzo
reklama
poki co mam cukier niski hihi oby tak zostaloZjedz porcję za mnie nie boisz się wysokiego cukru w ciąży?
moje bylo mlodsze o tydzien, potem nadgonilo i tylko teraz o 3 dni jest mlodszeW poprzednich ciążach też miałam na pierwszej wizycie. Moze teraz cos nie tak... wiem, ze dzidzius jest maly, tzn. z usg wynika, że jest 9 dni młodszy niz by to wynikalo z om.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
panolka
Zaciekawiona BB
Czyli nie jestem wyjatkiem :-) wizyte i usg genetyczne mam 7go czerwca. Wtedy będzie wszystko wiadomo.
elifit
Moderatorka
Ja po wizycie. Info na wizytowym.
Głowa mnie boli. Burzowo jest.
Głowa mnie boli. Burzowo jest.
panolka
Zaciekawiona BB
mi w 9 tyg zalozyli (to juz 3 wizyta byla). moim zdaniem trzeba bylo sie upomniec jesli ci zalezy. zwlaszcza jak mialas usg z zarodkiem.Dziewczyny, a kiedy mialyscie założone karty ciąży? Bo ja juz dwa razy byłam i mi nie założyli... powiedzieli, że po genetycznym założą...
apropo's wyczytalam ze usg genetyczne powinien robic lekarz z certufikatem FMF i tu jest lista jak ktos chce sprawdzic czy jego ma: Link do: The Fetal Medicine Foundation /
bo ja sie oczywiscie boje ze jutro w tej przyhodni przyszpitalnej dadza mi jakiego niedouczonego stazyste))
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
panolka
Zaciekawiona BB
Grama, ja nawet nie wiedzialam, ze jest cos takiego jak ta lista, ze ktoś musi miec specjalne uprawnienia... ale sprawdzilam właśnie, i mój ginekolog tam jest :-)
Co do mojej karty, to poprostu polozna powiedziala, ze założą po genetycznym, wiec juz sie nie odezwałam. Fakt, moglam sie spytac dlaczego nie od razu...
Co do mojej karty, to poprostu polozna powiedziala, ze założą po genetycznym, wiec juz sie nie odezwałam. Fakt, moglam sie spytac dlaczego nie od razu...
elifit
Moderatorka
Będę brała leki ma tarczyce
Jutro robie f3 i f4 hormony
Jutro robie f3 i f4 hormony
reklama
Antiope
Fanka BB :)
Zerknęłam i lekarka, która mi robiła genetyczne tam jest. Znaczy ja nie podejrzewałabym mojej gin, że by mi kogoś bez certyfikatu poleciła, ale i tak sprawdziłam.mi w 9 tyg zalozyli (to juz 3 wizyta byla). moim zdaniem trzeba bylo sie upomniec jesli ci zalezy. zwlaszcza jak mialas usg z zarodkiem.
apropo's wyczytalam ze usg genetyczne powinien robic lekarz z certufikatem FMF i tu jest lista jak ktos chce sprawdzic czy jego ma: Link do: The Fetal Medicine Foundation /
bo ja sie oczywiscie boje ze jutro w tej przyhodni przyszpitalnej dadza mi jakiego niedouczonego stazyste))
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge