reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny, a kiedy mialyscie założone karty ciąży? Bo ja juz dwa razy byłam i mi nie założyli... powiedzieli, że po genetycznym założą...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
mi w 9 tyg zalozyli (to juz 3 wizyta byla). moim zdaniem trzeba bylo sie upomniec jesli ci zalezy. zwlaszcza jak mialas usg z zarodkiem.
apropo's wyczytalam ze usg genetyczne powinien robic lekarz z certufikatem FMF i tu jest lista jak ktos chce sprawdzic czy jego ma: Link do: The Fetal Medicine Foundation /
bo ja sie oczywiscie boje ze jutro w tej przyhodni przyszpitalnej dadza mi jakiego niedouczonego stazyste:)))

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Grama, ja nawet nie wiedzialam, ze jest cos takiego jak ta lista, ze ktoś musi miec specjalne uprawnienia... ale sprawdzilam właśnie, i mój ginekolog tam jest :-)
Co do mojej karty, to poprostu polozna powiedziala, ze założą po genetycznym, wiec juz sie nie odezwałam. Fakt, moglam sie spytac dlaczego nie od razu...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mi w 9 tyg zalozyli (to juz 3 wizyta byla). moim zdaniem trzeba bylo sie upomniec jesli ci zalezy. zwlaszcza jak mialas usg z zarodkiem.
apropo's wyczytalam ze usg genetyczne powinien robic lekarz z certufikatem FMF i tu jest lista jak ktos chce sprawdzic czy jego ma: Link do: The Fetal Medicine Foundation /
bo ja sie oczywiscie boje ze jutro w tej przyhodni przyszpitalnej dadza mi jakiego niedouczonego stazyste:)))

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Zerknęłam i lekarka, która mi robiła genetyczne tam jest. Znaczy ja nie podejrzewałabym mojej gin, że by mi kogoś bez certyfikatu poleciła, ale i tak sprawdziłam.

Do góry