reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux mam nadzieję ze pozbedziesz sie tego dziadostwa jak najszybciej.

Anioo kciuki za jutrzejsza wizyte :)

Właśnie od diabetologa wracam. Dostalam drugi rodzaj insuliny bo mu cukier po sniadaniu skacze. Lece do apteki po paski igły i insulinę

no zobacze co lekarka jutro powie, kuzwa od samego poczatku ciazy jakie paskudztwa no...oby tylko dziecku nic nie bylo

reklama
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujące dziewczyny dzisiaj. Najmocniej za te genetyczne. Będzie wszystko ok. Ja wizytuje genetycznie za tydzień, a już się stresuję.

Czy robiłyście sobie USG piersi w ciąży? Ja wczoraj miałam USG żył, bo mi się porobiły mega pajaczki, a ponoć w ciąży to się lubi tylko pogarszać... ;(

ja mialam usg piersi i lekarz powiedzial ze to od przeprowadzajacego badanie zalezy na ile jest kompetentny zeby rozpoznac zmany nowotworowe a hormonalne, ja jestem w ciazy i karmie- a usg mialam i wyszlo ok, wole to niz przypadek z mojej rodziny- dziewczyna 3ciaze i kazde dziecko dlugo karmila i wiecznie ja zbywali, bo ciaza,bo karmi bo cos tam.. chociaz jej siostra i matka mialy raka.. i co? W grudniu byl pogrzeb

Ja niemal raz na miesiąc miałam problemy z pęcherzem, więc teraz zapobiegawczo staram się pić dużo wody z cytryną i miodem i wcinam żurawinę. Albo piję sok z czarnej porzeczki jak tylko poczuję, że coś może się zbierać na pieczenie. I - o dziwo - jak na razie tfu tfu cisza.

ja mialam usg piersi i lekarz powiedzial ze to od przeprowadzajacego badanie zalezy na ile jest kompetentny zeby rozpoznac zmany nowotworowe a hormonalne, ja jestem w ciazy i karmie- a usg mialam i wyszlo ok, wole to niz przypadek z mojej rodziny- dziewczyna 3ciaze i kazde dziecko dlugo karmila i wiecznie ja zbywali, bo ciaza,bo karmi bo cos tam.. chociaz jej siostra i matka mialy raka.. i co? W grudniu byl pogrzeb

Czy tylko ja mam ciary jak czytam takie rzeczy?

Czy tylko ja mam ciary jak czytam takie rzeczy?
Nie tylko Ty

Tuiles ciary czy nie, ojciec zostal z 3ka dzieci a dziewczyna nie miala 30tki, jak zaczeli ja badac miala juz przerzuty do mozgu:( najmlodsze niecale 2latka, starsze 4 i 6 lat
Przerażająca historia

anetka mam nadzieję, że teraz unormuje Ci się ten cukier.

Przepraszam jak przegapiłam jakiś post, ale teraz jak jest zamknięte, to przeskakuję z jednego do drugiego i ciężko sie odnaleźć. jak się przyzwyczaję i odnajdę, to będzie mi łatwiej to wszystko ogarnąć.

Usg nie miałam nigdy.
Smutna historia z tą dziewczyną.

Ponoć karmienie zmniejsza prawdopodobieństwo raka ale.nie przy takim obciążeniu genetycznym

Słabo mi fest. Czekam w poczekalni u lekarza.

reklama
Boziu 30 lat, rodzina, takie maluskie dzieci co mamy potrzebuja, to straszne, wspolczuje temu facetowi ;( az ciarki mnie przeszly brrr

Do góry