no zobacze co lekarka jutro powie, kuzwa od samego poczatku ciazy jakie paskudztwa no...oby tylko dziecku nic nie bylo
reklama
MyDream
Fanka BB :)
Tylko nie jeden plasterek, a wrzuc z dwa/trzy i je wycisnij Nie zaszkodzi a moze pomocpije wode, ale bez cytrynki, moze masz racje moze to by pomoglo
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujące dziewczyny dzisiaj. Najmocniej za te genetyczne. Będzie wszystko ok. Ja wizytuje genetycznie za tydzień, a już się stresuję.
Czy robiłyście sobie USG piersi w ciąży? Ja wczoraj miałam USG żył, bo mi się porobiły mega pajaczki, a ponoć w ciąży to się lubi tylko pogarszać... ;(
ja mialam usg piersi i lekarz powiedzial ze to od przeprowadzajacego badanie zalezy na ile jest kompetentny zeby rozpoznac zmany nowotworowe a hormonalne, ja jestem w ciazy i karmie- a usg mialam i wyszlo ok, wole to niz przypadek z mojej rodziny- dziewczyna 3ciaze i kazde dziecko dlugo karmila i wiecznie ja zbywali, bo ciaza,bo karmi bo cos tam.. chociaz jej siostra i matka mialy raka.. i co? W grudniu byl pogrzeb
Tuiles
Ja niemal raz na miesiąc miałam problemy z pęcherzem, więc teraz zapobiegawczo staram się pić dużo wody z cytryną i miodem i wcinam żurawinę. Albo piję sok z czarnej porzeczki jak tylko poczuję, że coś może się zbierać na pieczenie. I - o dziwo - jak na razie tfu tfu cisza.
Tuiles
ja mialam usg piersi i lekarz powiedzial ze to od przeprowadzajacego badanie zalezy na ile jest kompetentny zeby rozpoznac zmany nowotworowe a hormonalne, ja jestem w ciazy i karmie- a usg mialam i wyszlo ok, wole to niz przypadek z mojej rodziny- dziewczyna 3ciaze i kazde dziecko dlugo karmila i wiecznie ja zbywali, bo ciaza,bo karmi bo cos tam.. chociaz jej siostra i matka mialy raka.. i co? W grudniu byl pogrzeb
Czy tylko ja mam ciary jak czytam takie rzeczy?
Tuiles ciary czy nie, ojciec zostal z 3ka dzieci a dziewczyna nie miala 30tki, jak zaczeli ja badac miala juz przerzuty do mozgu najmlodsze niecale 2latka, starsze 4 i 6 latCzy tylko ja mam ciary jak czytam takie rzeczy?
dzieki, musze sprobowacTylko nie jeden plasterek, a wrzuc z dwa/trzy i je wycisnij Nie zaszkodzi a moze pomoc
Antiope
Nie tylko TyCzy tylko ja mam ciary jak czytam takie rzeczy?
Przerażająca historiaTuiles ciary czy nie, ojciec zostal z 3ka dzieci a dziewczyna nie miala 30tki, jak zaczeli ja badac miala juz przerzuty do mozgu najmlodsze niecale 2latka, starsze 4 i 6 lat
anetka mam nadzieję, że teraz unormuje Ci się ten cukier.
Przepraszam jak przegapiłam jakiś post, ale teraz jak jest zamknięte, to przeskakuję z jednego do drugiego i ciężko sie odnaleźć. jak się przyzwyczaję i odnajdę, to będzie mi łatwiej to wszystko ogarnąć.
elifit
Moderatorka
Usg nie miałam nigdy.
Smutna historia z tą dziewczyną.
Ponoć karmienie zmniejsza prawdopodobieństwo raka ale.nie przy takim obciążeniu genetycznym
Słabo mi fest. Czekam w poczekalni u lekarza.
Smutna historia z tą dziewczyną.
Ponoć karmienie zmniejsza prawdopodobieństwo raka ale.nie przy takim obciążeniu genetycznym
Słabo mi fest. Czekam w poczekalni u lekarza.
reklama