Z tym usg piersi to faktycznie mało który lekarz chce robić w ciąży i przy kp Jak ktoś by chciał to mam namiar na ginekologa w trakcie specjalizacji onkologicznej (Gliwice) on każda pierś zbada w każdym czasie bo wiem jak on jest cenny w przypadku takich chorób Piersi w laktacji trochę inaczej wyglądają ale to nie powód by ich nie diagnozowac Ja usłyszałam też od swojej byłej ginekolog że nie ma też sensu oglądać jajników na usg gdy karmie bo one nie pracują i mam przyjść jak skończę karmić... No proszę was co za głupota..
reklama
Saranta
Fanka BB :)
wspòlczuje [emoji53]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
No głupota szczególnie gdy jest obciążenie genetyczne. Ja już karmię od dwóch lat i zaraz będę karmić kolejne dwa. 4 lata bez badania w przypadku kobitki z obciążeniem gen to są wiekiZ tym usg piersi to faktycznie mało który lekarz chce robić w ciąży i przy kp Jak ktoś by chciał to mam namiar na ginekologa w trakcie specjalizacji onkologicznej (Gliwice) on każda pierś zbada w każdym czasie bo wiem jak on jest cenny w przypadku takich chorób Piersi w laktacji trochę inaczej wyglądają ale to nie powód by ich nie diagnozowac Ja usłyszałam też od swojej byłej ginekolog że nie ma też sensu oglądać jajników na usg gdy karmie bo one nie pracują i mam przyjść jak skończę karmić... No proszę was co za głupota..
Tuiles
Ja tam zamierzam zrobić. Już wczoraj zrobiłam USG żył kończyn dolnych ale to z uwagi z kolei na obciążenie genetyczne żylakami. Już mam pajączków co niemiara i będę musiała nosić takie galoty w babcinym kolorze, lekko uciskające i stymulujące żyły ale to ważne szczególnie jak ktoś tak jak ja jeździ sporo samochodem lub spędza czas za biurkiem, a zatem siedzi, siedzi i siedzi. A ponieważ nie śmigał głowicą po dzidziusiu tylko po łydkach, to tym bardziej zdecydowałam się na to badanie.
A co do USG piersi, raz już robiłam ok 2 lata temu. Wyszło wtedy w porządku. Ale jestem też po końskich dawkach hormonów i terapii różnymi świństwami, żeby w ogóle w ciążę zajść, dlatego i ryzyko jakiś zmian jest i większe...
A co do USG piersi, raz już robiłam ok 2 lata temu. Wyszło wtedy w porządku. Ale jestem też po końskich dawkach hormonów i terapii różnymi świństwami, żeby w ogóle w ciążę zajść, dlatego i ryzyko jakiś zmian jest i większe...
pracowalam w przedszkolu, mialysmy 18 dzieci, bylysmy we dwie, trzecia dochodzila ze swietlicy polowa szatany do potegi i kuzwa jakos zaden drugiemu palca nie przycial...ale najgorsze bylo tlumaczenie, ze jak jemy to nie chodzimy, nie skaczemy bo sie mozna zakrztusic czy cos...stwierdzilam, ze to nie dla mnie hehe,
Antiope
No głupota szczególnie gdy jest obciążenie genetyczne. Ja już karmię od dwóch lat i zaraz będę karmić kolejne dwa. 4 lata bez badania w przypadku kobitki z obciążeniem gen to są wieki
Eli ja jeszcze słyszałam od rodzinnego że karmiących sie nie leczy, po co przyszłam jak karmie, muszę odstawić najlepiej na tydzień potem sobie wrócę... To dwa razy usłyszałam od dwóch lekarzy, za pierwszym razem córka miała 13 tyg, drugim razem 9mcy..No to już przeca cyca nie trzeba a idź Karmiąca to ogólnie powinna siedzieć w domu ze swoimi cycami bo to ani badać ani leczyć ani jej żywic (bo co Ty jesz jak karmisz) no koniec świata
Takie wypadki się zdarzają... Przecież to są dzieci, nie jesteś w stanie zapobiec pewnym sytuacjom bez względu na to czy masz pod opieką dwoje dzieci, czy dwudziestkę...to ja sie pytam ile tam jest opiekunek na te dzieci, ze do takich sytuacji dochodzi?
reklama
Czarownica3006
Dziewczyny forum zamknięte jest pod inną niż podana wcześniej nazwa.. dlatego nie moglysmy znalezc. właśnie się nabluzgalam do ekranu aż w końcu znalazłam [emoji1]. Nazywa się FZ GRUDZIEŃ 2016
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom