Antiope
Fanka BB :)
Moja mama zawsze była kochana i zawsze mi dużo pomagała i byłoby super niezależnie w jakim wieku zostałaby babcią. Niestety mi się życie wcześniej nie poukładało, a teraz moja mama ma problemy ze zdrowiem i nie ma tyle sił co teściowa, żeby zajmować się Bazylim. Dziś idziemy na imprezę, a Bazyli po raz pierwszy zostanie u mojej mamy na noc. Wcześniej w takich sytuacjach zajmowała się nim teściowa, ale tym razem nie może. Moja mama zajmowała się Bazylim w ograniczonym zakresie, bo ona w ogóle nie powinna dźwigać, a spróbuj się zająć dzieckiem nie podnosząc go. Trochę się boję, czy zajmowanie się małym nie odbije się na zdrowiu mamy, ale ona mówi, żebym się nie przejmowała, bo Bazyli już większy i nie trzeba go aż tyle dźwigać, więc powinna dać radę.moj maz ma 43 ale jego pierworodny syn zdal wlasnie mature
ja sie ciesze ze moi rodzice dojrzeli do zostania dziadkami (65 lat maja oboje) bo wczesniej roznie z nimi mi sie ukladalo a teraz to na uszach stana dla 8mnie. wszystkich moich chlopakow nie lubili a na mojego meza nie smia narzekac i przy dziecku nam pomoga bo maja duzo czasu na emeryturach. Pomagaja nam wogole duzo bo tata na budowie jest codziennie (dom budujemy) a mama mi gotuje jak musze teraz lezec i zakupy mi robi i wszystko co trzeba.
tylko finansowo nam nie pomagaja bo nie maja jak ale na szczescie nie trzeba.
jedyne co to zaluje ze czasami im sil juz brak. chcialabym zeby mentalnie bylo tacy jak dzis a sil mieli tyle ile mieli 10 lat temu. sama jestem poznym dzieckiem wiec wierze ze sie wszstko ulozy.
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Ja też miałam zgagę po raz pierwszy w ciąży z Bazylim. Paskudne uczucie.Bry
U mnie poranek w miare ok, ale w nocy meczyla mnie zgaga (?). Nigdy wczesniej nie mialam zgagi i nawet nie wiem czy to napewno to, ale M mowi, ze tak.
Jesli chodzi o wymioty to wczoraj bylo calkiem ok, wymitowalam tylko raz, czy dwa, ale mdli mnie dalej.. z zegarkiem w reku musze cos przegryzc co maks 3h i wtedy jest ok.