madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Tak patrzę, że Gabinia gdzieś zniknęła
No fakt dawno się nie udzielala..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak patrzę, że Gabinia gdzieś zniknęła
Witam się z rana! Dzisiaj jakoś mam więcej siły do życia, obeszło się bez wymiotów rano, to chyba dalej z ekscytacji wczorajszym badaniem
Udanej imprezy! Moi rodzice też młodziutcy mama 42, ale nie dałybyście jej więcej niż 35 lat. Mam nadzieję, że w jej wieku też będę tak wyglądać. Wczoraj jak im powiedziałam, że chyba będzie chłopak, to nie mogą uwierzyć, bo u nas od zawsze same baby! Nigdy nie miałyśmy do czynienia z żadnym chłopakiem, nie wiem czy na rękach kiedyś trzymałam bobasa płci męskiej
Jak się czujecie? Dziewczyny czy im dalej tym objawy Wam mijają? Bo mi tylko dzisiaj rano było ok, a tak to mam wrażenie im dalej tym gorzej...
Od przebudzenia coś mnie w boku zakłuwa, ale poza tym to dobrze. Mam nadzieję, że to kłucie przejdzie niedługo, bo wieczorem imprezka. Już się nie mogę doczekać.Dzień dobry, jak tam samopoczucie?
Oj, to trzymam kciuki, żeby Cię nie zaraził.dzien dobry. maz mi chory z delegacji wrocil, prycha, kicha goraczka jemu przejdzie za 2 dni bez lekarza (tak jest zawsze) ale obawiam sie zeby mnie nie zarazil. trzymajcie kciuki!
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Zdrówka dla Ciebie. Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie.Ja jestem chora nic nie umiem mówić i jeszcze uszy bolą :/
A ja w łóżku jeszcze leze nie mam narazie ochoty wstawać tak mi wygodnie ale dzis musze w domku ogarnac i jeszcze troche iść na ogródek troche pohakac bo juz zarasta. Jutro nie bedzie czasu na nic bo po poludniu jedziemy na 40-ste urodziny mojej mamy (wiem wiem mlodziutka hihihi). To jutro nic nie zrobię
Jak tak wcześnie chcieli to super. Moja teściowa też młoda, bo miała 20 lat, jak mojego D urodziła.No bardzo młoda a dziadek bd miał 41 hehe. To ich pierwszy wnuk/wnuczka
A co się dziwić jak mnie mieli tez szybko
I co dziwne bylam planowana
Oj wypraszam sobie, moja mama skończy w tym roku 66 lat, a ja wcale nie uważam, że jest staraA dla porównania do moich rodzicow moja tesciowa jest juz stara bo w tym roku miała 60
No właśnie też zauważyłam. I Skati też zniknęła trochę wcześniej. Mam nadzieję, że u dziewczyn to nie oznacza nic złego, tylko po prostu nie mają dla nas czasu.Tak patrzę, że Gabinia gdzieś zniknęła
Dzień dobry
Od przebudzenia coś mnie w boku zakłuwa, ale poza tym to dobrze. Mam nadzieję, że to kłucie przejdzie niedługo, bo wieczorem imprezka. Już się nie mogę doczekać.
Oj, to trzymam kciuki, żeby Cię nie zaraził.
Zdrówka dla Ciebie. Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie.
Jak tak wcześnie chcieli to super. Moja teściowa też młoda, bo miała 20 lat, jak mojego D urodziła.
Oj wypraszam sobie, moja mama skończy w tym roku 66 lat, a ja wcale nie uważam, że jest stara
No właśnie też zauważyłam. I Skati też zniknęła trochę wcześniej. Mam nadzieję, że u dziewczyn to nie oznacza nic złego, tylko po prostu nie mają dla nas czasu.