reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Moi tez musieli dlugo czekac
Oboje 58lat i dopiero pierwszy wnuk lub wnuczka bedzie ;) ostatnio nawet mama sama powiedziala, ze juz najwyzsza pora zeby babcia zostala takze cieszy sie bardzo a podobno wnuki sa najlepsze bo czlowiek sie nimi za specjalnie nie przejmuje a rozpiszczac moze ile wlezie hihi tak slyszalam
Oczywiscie pod warunkiem, ze rodzice wnuka sie nim zajmuja a nie dziadkowie bo tez rozne sytuacje w zyciu sa...

Witam się z rana! Dzisiaj jakoś mam więcej siły do życia, obeszło się bez wymiotów rano, to chyba dalej z ekscytacji wczorajszym badaniem :D
Udanej imprezy! Moi rodzice też młodziutcy mama 42, ale nie dałybyście jej więcej niż 35 lat. Mam nadzieję, że w jej wieku też będę tak wyglądać. Wczoraj jak im powiedziałam, że chyba będzie chłopak, to nie mogą uwierzyć, bo u nas od zawsze same baby! Nigdy nie miałyśmy do czynienia z żadnym chłopakiem, nie wiem czy na rękach kiedyś trzymałam bobasa płci męskiej :D
Jak się czujecie? Dziewczyny czy im dalej tym objawy Wam mijają? Bo mi tylko dzisiaj rano było ok, a tak to mam wrażenie im dalej tym gorzej...

Witam się z rana! Dzisiaj jakoś mam więcej siły do życia, obeszło się bez wymiotów rano, to chyba dalej z ekscytacji wczorajszym badaniem :D
Udanej imprezy! Moi rodzice też młodziutcy mama 42, ale nie dałybyście jej więcej niż 35 lat. Mam nadzieję, że w jej wieku też będę tak wyglądać. Wczoraj jak im powiedziałam, że chyba będzie chłopak, to nie mogą uwierzyć, bo u nas od zawsze same baby! Nigdy nie miałyśmy do czynienia z żadnym chłopakiem, nie wiem czy na rękach kiedyś trzymałam bobasa płci męskiej :D
Jak się czujecie? Dziewczyny czy im dalej tym objawy Wam mijają? Bo mi tylko dzisiaj rano było ok, a tak to mam wrażenie im dalej tym gorzej...

Mi tez jakby objawy juz mijają. W tym tygodniu wgl mdlosci nie miałam. Tfu tfu i żeby nie zapeszyć :D w końcu 12 tydzień. Zaraz 2 trymestr to powinno mijać :)

moj maz ma 43:) ale jego pierworodny syn zdal wlasnie mature:)
ja sie ciesze ze moi rodzice dojrzeli do zostania dziadkami (65 lat maja oboje) bo wczesniej roznie z nimi mi sie ukladalo a teraz to na uszach stana dla 8mnie. wszystkich moich chlopakow nie lubili a na mojego meza nie smia narzekac i przy dziecku nam pomoga bo maja duzo czasu na emeryturach. Pomagaja nam wogole duzo bo tata na budowie jest codziennie (dom budujemy) a mama mi gotuje jak musze teraz lezec i zakupy mi robi i wszystko co trzeba.
tylko finansowo nam nie pomagaja bo nie maja jak ale na szczescie nie trzeba.
jedyne co to zaluje ze czasami im sil juz brak. chcialabym zeby mentalnie bylo tacy jak dzis a sil mieli tyle ile mieli 10 lat temu. sama jestem poznym dzieckiem wiec wierze ze sie wszstko ulozy.

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Dzień dobry
Dzień dobry, jak tam samopoczucie?
Od przebudzenia coś mnie w boku zakłuwa, ale poza tym to dobrze. :happy: Mam nadzieję, że to kłucie przejdzie niedługo, bo wieczorem imprezka. Już się nie mogę doczekać.

dzien dobry. maz mi chory z delegacji wrocil, prycha, kicha goraczka:( jemu przejdzie za 2 dni bez lekarza (tak jest zawsze) ale obawiam sie zeby mnie nie zarazil. trzymajcie kciuki!

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Oj, to trzymam kciuki, żeby Cię nie zaraził.

Ja jestem chora nic nie umiem mówić i jeszcze uszy bolą :/
Zdrówka dla Ciebie. Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie.

A ja w łóżku jeszcze leze :) nie mam narazie ochoty wstawać tak mi wygodnie :) ale dzis musze w domku ogarnac i jeszcze troche iść na ogródek troche pohakac bo juz zarasta. Jutro nie bedzie czasu na nic bo po poludniu jedziemy na 40-ste urodziny mojej mamy (wiem wiem mlodziutka hihihi). To jutro nic nie zrobię :)

No bardzo młoda :) a dziadek bd miał 41:D hehe. To ich pierwszy wnuk/wnuczka :)
A co się dziwić jak mnie mieli tez szybko :)

I co dziwne bylam planowana :D
Jak tak wcześnie chcieli to super. Moja teściowa też młoda, bo miała 20 lat, jak mojego D urodziła.

A dla porównania do moich rodzicow moja tesciowa jest juz stara bo w tym roku miała 60 :D
Oj wypraszam sobie, moja mama skończy w tym roku 66 lat, a ja wcale nie uważam, że jest stara :happy:

Tak patrzę, że Gabinia gdzieś zniknęła:o
No właśnie też zauważyłam. I Skati też zniknęła trochę wcześniej. Mam nadzieję, że u dziewczyn to nie oznacza nic złego, tylko po prostu nie mają dla nas czasu.

Bry :)

U mnie poranek w miare ok, ale w nocy meczyla mnie zgaga (?). Nigdy wczesniej nie mialam zgagi i nawet nie wiem czy to napewno to, ale M mowi, ze tak.
Jesli chodzi o wymioty to wczoraj bylo calkiem ok, wymitowalam tylko raz, czy dwa, ale mdli mnie dalej.. z zegarkiem w reku musze cos przegryzc co maks 3h i wtedy jest ok.

reklama
Dzień dobry

Od przebudzenia coś mnie w boku zakłuwa, ale poza tym to dobrze. :happy: Mam nadzieję, że to kłucie przejdzie niedługo, bo wieczorem imprezka. Już się nie mogę doczekać.

Oj, to trzymam kciuki, żeby Cię nie zaraził.

Zdrówka dla Ciebie. Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie.

Jak tak wcześnie chcieli to super. Moja teściowa też młoda, bo miała 20 lat, jak mojego D urodziła.

Oj wypraszam sobie, moja mama skończy w tym roku 66 lat, a ja wcale nie uważam, że jest stara :happy:

No właśnie też zauważyłam. I Skati też zniknęła trochę wcześniej. Mam nadzieję, że u dziewczyn to nie oznacza nic złego, tylko po prostu nie mają dla nas czasu.

Ja mówiłam o teściowej to co innego :D hehe

Do góry