ja wzielam czopka na noc i sie mdlosci uspokoily na nocDzieki Dziewczyny, kupie migdaly dzisiaj bo meczy cholerstwo. W nocy jak sie obudzilam to godzina wycieta :/
Moi rodzice maja mnie jedna, oboje 59 lat. Tesciowie w podobnym wieku i tez pierwszy wnuk
reklama
Moi rodzice mają po 51 lat. Ale są już dziadkami od 12 ) a u mnie od roku i teraz drugie u mnie fajnie ze są młodzi bo mogę bardzo liczyć na mamę, ma siłę i czasami większą cierpliwość ode mnie. Teściowie są młodsi o 2 lata, ale mam mamy kontakt z teściowa. Więc jej siła mnie mało obchodzi...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Dzień dobry
U mnie objawy mniejsze niż były, ale ślinotok i mdłości dalej mam. Całe szczęście wymioty męczyły mnie ledwie ponad dwa tygodnie i od weekendu spokój już. Tak jak juz pisałam, powoli wracam do żywych, dziś mam w planach w końcu położyć sobie kolor i paznokcie pomalować bo wyglądam jak zombie.
Moja mamcia ma 59 lat, tata 57 ale dziadkami są już od prawie 6 lat fajnie jest młodo zostać rodzicami - potem i energii więcej i zdrowia jak przychodzą wnuki. Ale wiadomo, nie zawsze życie pozwala.
Dziś będziemy miały założony wątek zamknięty
Chyba się zdrzemnę bo mnie muli od rana, a potem szybkie zakupy i po dziewczynki.
Super ze dzis bedzie ten watek !!
dziewczyny pytanie-biore caly czas foik, kidy z niego zrezygnowac i zaczac brac witaminy? czy czekac az lekarka mi powie od kiedy mam je brac?
Chyba czekać, bo mi lekarka powiedziała, że w ogóle mam nie brać kwasu foliowego, tylko witaminy z kwasami omega, chyba, że będę jadła 2 razy w tygodniu po 150g ryby morskiej, to wtedy nie muszę nic brać..
no wlasnie ja se planowalam, ze bede jesc tasmowo ryby w ciazy i jak wyszlo? tak wyszlo, ze przez te mdlosci na ryby nie moge patrzecChyba czekać, bo mi lekarka powiedziała, że w ogóle mam nie brać kwasu foliowego, tylko witaminy z kwasami omega, chyba, że będę jadła 2 razy w tygodniu po 150g ryby morskiej, to wtedy nie muszę nic brać..
Antiope
Ja z synkiem przez całą ciążę brałam witaminy, które miały w składzie kwas foliowy.dziewczyny pytanie-biore caly czas foik, kidy z niego zrezygnowac i zaczac brac witaminy? czy czekac az lekarka mi powie od kiedy mam je brac?
ja dostalam probke witamin od ginki jakis czas temu i spytam sie jej w srode od kiedy mam lykac witaminy i jakie kupic jej zdaniemJa z synkiem przez całą ciążę brałam witaminy, które miały w składzie kwas foliowy.
reklama
Antiope
Ale z rybami trzeba bardzo uważać, bo o ile ryby same w sobie są zdrowe, to niestety obok kurczaków są jedną z najbardziej skażoną chemią żywnością. Podobno najgorzej jest z norweskimi łososiami. Kiedyś oglądałam dokument o rybach i normalnie mi się już całkiem ryb morskich odechciało.no wlasnie ja se planowalam, ze bede jesc tasmowo ryby w ciazy i jak wyszlo? tak wyszlo, ze przez te mdlosci na ryby nie moge patrzec