reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Moi rodzice mają po 51 lat. Ale są już dziadkami od 12 :)) a u mnie od roku i teraz drugie u mnie:) fajnie ze są młodzi bo mogę bardzo liczyć na mamę, ma siłę i czasami większą cierpliwość ode mnie. Teściowie są młodsi o 2 lata, ale mam mamy kontakt z teściowa. Więc jej siła mnie mało obchodzi...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry

U mnie objawy mniejsze niż były, ale ślinotok i mdłości dalej mam. Całe szczęście wymioty męczyły mnie ledwie ponad dwa tygodnie i od weekendu spokój już. Tak jak juz pisałam, powoli wracam do żywych, dziś mam w planach w końcu położyć sobie kolor i paznokcie pomalować bo wyglądam jak zombie.

Moja mamcia ma 59 lat, tata 57 ale dziadkami są już od prawie 6 lat ;) fajnie jest młodo zostać rodzicami - potem i energii więcej i zdrowia jak przychodzą wnuki. Ale wiadomo, nie zawsze życie pozwala.
Dziś będziemy miały założony wątek zamknięty :)

Chyba się zdrzemnę bo mnie muli od rana, a potem szybkie zakupy i po dziewczynki.

Super ze dzis bedzie ten watek !! :)

dziewczyny pytanie-biore caly czas foik, kidy z niego zrezygnowac i zaczac brac witaminy? czy czekac az lekarka mi powie od kiedy mam je brac?

dziewczyny pytanie-biore caly czas foik, kidy z niego zrezygnowac i zaczac brac witaminy? czy czekac az lekarka mi powie od kiedy mam je brac?

Chyba czekać, bo mi lekarka powiedziała, że w ogóle mam nie brać kwasu foliowego, tylko witaminy z kwasami omega, chyba, że będę jadła 2 razy w tygodniu po 150g ryby morskiej, to wtedy nie muszę nic brać..

Chyba czekać, bo mi lekarka powiedziała, że w ogóle mam nie brać kwasu foliowego, tylko witaminy z kwasami omega, chyba, że będę jadła 2 razy w tygodniu po 150g ryby morskiej, to wtedy nie muszę nic brać..
no wlasnie ja se planowalam, ze bede jesc tasmowo ryby w ciazy i jak wyszlo? tak wyszlo, ze przez te mdlosci na ryby nie moge patrzec

reklama
no wlasnie ja se planowalam, ze bede jesc tasmowo ryby w ciazy i jak wyszlo? tak wyszlo, ze przez te mdlosci na ryby nie moge patrzec
Ale z rybami trzeba bardzo uważać, bo o ile ryby same w sobie są zdrowe, to niestety obok kurczaków są jedną z najbardziej skażoną chemią żywnością. Podobno najgorzej jest z norweskimi łososiami. Kiedyś oglądałam dokument o rybach i normalnie mi się już całkiem ryb morskich odechciało.

Do góry