reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

ja juz w pracy, mdlosci sa, ale zaraz pojde cos wmusic zjesc
ok to ja czekam na odpo Anki odnosnie tego prowadzenia watku i niech mnie pokieruje dalej co i jak
Creativo hm znajoma sytuacja, jak bym moja szwagierke slyszala, bardzo to przykre :no:

reklama
Hej kochane, witam Nowe Mamuski:)
A ja dzisiaj miałam super pobudke. .. o 7 dzwoni do mnie mój prawie mąż,że mam w aucie wybita szybę i rozwalone kartony z ulotkami. .. i w związku z tym zamiast jechać do pracy to siedzę sobie w domu i czekam na tel z serwisu żeby mi szybę wymienili....
No co za debile tu mieszkają. To już drugi raz z tym ze rok temu jak mi się włamali do auta to na ponad 3tys nakradli a dzisiaj to co najwyżej kilka herbatek owocowych [emoji23] no i mi chyba wolny dzień zapewnili .... ehhhh oby karma do nich wróciła bo to na bank ktoś kto mnie obserwuje i wie,że jestem przedstawicielem...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Jestem za jeśli Ty chcesz of kors.

Ja bym się nie przejmowała. Często sny są odzwierciedleniem naszych lęków. Mi już się śniło, że rodzę bliźniaki (a jest na 100% jedno)

A wiesz, że blizniaki to wychodzą często dopiero w 12tc a wcześniej są na 100% pojedynczym dzieckiem? [emoji6] Tak miała moja przyjaciółka i tak miała moja koleżanka, która do 12tc widziała jedno dziecko i jedno tętno [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

A ja dzisiaj miałam super pobudke. .. o 7 dzwoni do mnie mój prawie mąż,że mam w aucie wybita szybę i rozwalone kartony z ulotkami. .. i w związku z tym zamiast jechać do pracy to siedzę sobie w domu i czekam na tel z serwisu żeby mi szybę wymienili....
No co za debile tu mieszkają. To już drugi raz z tym ze rok temu jak mi się włamali do auta to na ponad 3tys nakradli i dzisiaj to co najwyżej kilka herbatek owocowych [emoji23] no i mi chyba wolny dzień zapewnili .... ehhhh oby karma do nich wróciła bo go na bank ktoś kto mnie obserwuje i wie,że jestem przedstawicielem...

nam na starym mieszkaniu sie probowali wlamac do auta by ukrasc radio, ale im sie nie udalo, natomiast inne auta z blokow obok obrabowali, zobacz jacy ludzie potrafia byc, szok :angry:

nam na starym mieszkaniu sie probowali wlamac do auta by ukrasc radio, ale im sie nie udalo, natomiast inne auta z blokow obok obrabowali, zobacz jacy ludzie potrafia byc, szok :angry:
No masakra jakaś. Wiecznie ktoś nam zastawia garaż wiec ja nie parkuje na swoim miejscu przed garażem tylko kuzwa gdzieś dalej i nie mam auta pod oknem a złodzieje to wykorzystują.... całe szczęście wprowadzamy się stąd niedługo i będę miała spokój. Jak można być takim człowiekiem no masakra....

No masakra jakaś. Wiecznie ktoś nam zastawia garaż wiec ja nie parkuje na swoim miejscu przed garażem tylko kuzwa gdzieś dalej i nie mam auta pod oknem a złodzieje to wykorzystują.... całe szczęście wprowadzamy się stąd niedługo i będę miała spokój. Jak można być takim człowiekiem no masakra....

mozna, bo ludzie mysla, ze znajda w aucie jakies kosztownosci i sie czesto myla, bo ludzie nawet radio potrafia zabrac do domu nim zaklucza auto

Ja tez tak mam ostatnio. Pamietam ze w pierwszej ciazy na tym etapie tez tak mialam a potem mi przeszlo. Dzis juz od 5 boli mnie glowa ledwo oczy otworzylam

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
To mnie pocieszyłaś, że jest szansa, że to niedługo przejdzie, bo taki ból głowy strasznie potrafi humor zepsuć.

No co za debile tu mieszkają. To już drugi raz z tym ze rok temu jak mi się włamali do auta to na ponad 3tys nakradli a dzisiaj to co najwyżej kilka herbatek owocowych [emoji23] no i mi chyba wolny dzień zapewnili .... ehhhh oby karma do nich wróciła bo to na bank ktoś kto mnie obserwuje i wie,że jestem przedstawicielem...

Współczuję. Nieźle potrafią takie wydarzenia człowiekowi krwi napsuć. Nam się kilka miesięcy temu włamali do samochodu i ukradli wiertarkę, którą D zostawił w środku. A ładne lata temu pamiętam, że wybili szybę w samochodzi mojej mamy i ukradli film na kasecie VHS i szpilki, które mama trzymała w samochodzie na zmianę.

reklama
Do góry