Lux ja też jestem za! O ile masz czas i chcesz się tym zająć oczywiście.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry Kobitki witam nowe grudniówki!
Kurcze, ale dzisiaj sen miałam :/ że zaczęłam krwawić jak szalona i nie wiedziałam co z tym fantem zrobić aż mam teraz szalone myśli w głowie, skupiam się na lekkich bólach podbrzusza i panika chyba sama mi się rodzi w głowie. Pociesza mnie myśl, że w 8t5d byłam u gina i widziałam silne serduszko i Fasola, który wtedy już dobił do 2cm z drugiej jednak strony, stracić ciążę można zawsze, a takie sny są przynajmniej niepokojące... ech... a jak tam u Was się piątek rozpoczyna?
Jestem zadobry babole!
dostalam mila wiadomosc od adminki Anki Slusarczyk w prosba bym przejela nasz watek po Agnesis....jak sie macie do tego? zgadzacie sie?
mdlosci sa, ale w nocy byly mniejsze, bo wzielam te czopki, teraz ide cos zjesc,moze mi sie uda
Ten sen to na pewno dobry znak, sny często trzeba odwrotnie interpretować.Dzień dobry Kobitki witam nowe grudniówki!
Kurcze, ale dzisiaj sen miałam :/ że zaczęłam krwawić jak szalona i nie wiedziałam co z tym fantem zrobić aż mam teraz szalone myśli w głowie, skupiam się na lekkich bólach podbrzusza i panika chyba sama mi się rodzi w głowie. Pociesza mnie myśl, że w 8t5d byłam u gina i widziałam silne serduszko i Fasola, który wtedy już dobił do 2cm z drugiej jednak strony, stracić ciążę można zawsze, a takie sny są przynajmniej niepokojące... ech... a jak tam u Was się piątek rozpoczyna?
Ja też ciągle mam na coś innego ochotę. Ale głównie na tłuste i słodkie. Choć dziś chodzą za mną ziemniaki z kwaśnym mlekiem.
Hej ;-) no ja oprócz bólu głowy od rana wymioty więc full wypasDzień dobry dziewczyny
Nie ma to jak obudzić się z pierońskim bólem głowy. Mam już dość. Od trzech dni mnie ta głowa boli
Jestem za
Ten sen to na pewno dobry znak, sny często trzeba odwrotnie interpretować.
Creativo zazdrosna czy co?
Ooo ziemniaczki z kwaśnym mlekiem weeeźcie, ja tu w pracy jestem i nie mogę sobie zrobić
Muszę kupić sobie kapelusz z szerokim rondem, tańsza opcja niż okulary przeciwsłoneczne, które musiałabym u optyka zamawiać.
Nosicie okulary?
dobry babole!
dostalam mila wiadomosc od adminki Anki Slusarczyk w prosba bym przejela nasz watek po Agnesis....jak sie macie do tego? zgadzacie sie?
mdlosci sa, ale w nocy byly mniejsze, bo wzielam te czopki, teraz ide cos zjesc,moze mi sie uda
Dzień dobry Kobitki witam nowe grudniówki!
Dzień dobry dziewczyny
Nie ma to jak obudzić się z pierońskim bólem głowy. Mam już dość. Od trzech dni mnie ta głowa boli
Jestem za
Ten sen to na pewno dobry znak, sny często trzeba odwrotnie interpretować.
Creativo zazdrosna czy co?
Ooo ziemniaczki z kwaśnym mlekiem weeeźcie, ja tu w pracy jestem i nie mogę sobie zrobić
Muszę kupić sobie kapelusz z szerokim rondem, tańsza opcja niż okulary przeciwsłoneczne, które musiałabym u optyka zamawiać.
Nosicie okulary?