reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry Kobitki :) witam nowe grudniówki!
Kurcze, ale dzisiaj sen miałam :/ że zaczęłam krwawić jak szalona i nie wiedziałam co z tym fantem zrobić :( aż mam teraz szalone myśli w głowie, skupiam się na lekkich bólach podbrzusza i panika chyba sama mi się rodzi w głowie. Pociesza mnie myśl, że w 8t5d byłam u gina i widziałam silne serduszko i Fasola, który wtedy już dobił do 2cm :) z drugiej jednak strony, stracić ciążę można zawsze, a takie sny są przynajmniej niepokojące... ech... a jak tam u Was się piątek rozpoczyna?

Ja mam koleżankę która straciła w 11 tc, płód obumarł i teraz normalnie dla mnie dobicie do tego czasu to kamień milowy.. Tak na prawdę po 12 tyg ryzyko poronienia drastycznie spada.. Jeszcze trochę i będzie spokojniej

Dzień dobry dziewczyny
Nie ma to jak obudzić się z pierońskim bólem głowy. Mam już dość. Od trzech dni mnie ta głowa boli :sad:
dobry babole!
dostalam mila wiadomosc od adminki Anki Slusarczyk w prosba bym przejela nasz watek po Agnesis....jak sie macie do tego? zgadzacie sie?

mdlosci sa, ale w nocy byly mniejsze, bo wzielam te czopki, teraz ide cos zjesc,moze mi sie uda
Jestem za

Kurcze, ale dzisiaj sen miałam :/ że zaczęłam krwawić jak szalona i nie wiedziałam co z tym fantem zrobić :( aż mam teraz szalone myśli w głowie, skupiam się na lekkich bólach podbrzusza i panika chyba sama mi się rodzi w głowie. Pociesza mnie myśl, że w 8t5d byłam u gina i widziałam silne serduszko i Fasola, który wtedy już dobił do 2cm :) z drugiej jednak strony, stracić ciążę można zawsze, a takie sny są przynajmniej niepokojące... ech... a jak tam u Was się piątek rozpoczyna?
Ten sen to na pewno dobry znak, sny często trzeba odwrotnie interpretować.

Creativo zazdrosna czy co?

Ooo ziemniaczki z kwaśnym mlekiem weeeźcie, ja tu w pracy jestem i nie mogę sobie zrobić :p

Muszę kupić sobie kapelusz z szerokim rondem, tańsza opcja niż okulary przeciwsłoneczne, które musiałabym u optyka zamawiać.
Nosicie okulary?

Ooo ziemniaczki z kwaśnym mlekiem weeeźcie, ja tu w pracy jestem i nie mogę sobie zrobić :p

Muszę kupić sobie kapelusz z szerokim rondem, tańsza opcja niż okulary przeciwsłoneczne, które musiałabym u optyka zamawiać.
Nosicie okulary?

Ja zakładam okulary w sumie tylko jak jadę samochodem. Jak jest mocne słońce to na nie dodatkowo przeciwsloneczne;) na krótką metę to daje radę :)

Dziewczyny jak tu wyłączyć dźwięk powiadomien? Da się czy całkiem trzeba powiadomienia wyłączyć?

reklama
Dzień dobry :)

dobry babole!
dostalam mila wiadomosc od adminki Anki Slusarczyk w prosba bym przejela nasz watek po Agnesis....jak sie macie do tego? zgadzacie sie?

mdlosci sa, ale w nocy byly mniejsze, bo wzielam te czopki, teraz ide cos zjesc,moze mi sie uda

Jestem za jeśli Ty chcesz of kors.

Ja bym się nie przejmowała. Często sny są odzwierciedleniem naszych lęków. Mi już się śniło, że rodzę bliźniaki (a jest na 100% jedno) oraz, że urodziłam dzieciątko z bezczaszkowiem, a na wczorajszej wizycie juz gin był w stanie powiedzieć, że głowa cała - nawet kość na sklepieniu czaszki było widać. Więc luzzzz, będzie dobrze.

Dzień dobry dziewczyny
Nie ma to jak obudzić się z pierońskim bólem głowy. Mam już dość. Od trzech dni mnie ta głowa boli :sad:

Jestem za

Ten sen to na pewno dobry znak, sny często trzeba odwrotnie interpretować.

Antiope chętnie wymienię moje mdłości i wymioty na ból głowy - serio ;)

Nosicie okulary?

Ja choruję strasznie na Ray Bany Aviatory... tylko trochę boli 500 zł na okulary przeciwsłoneczne wydać... a takie piękne są - niebieskie albo srebrne szkła ehhhh. Ja pewnie w daszek na lato zainwestuję, bo kapelusz na dredy nie wlezie. Ale to dobre do ogródka albo na plażę. W aucie tylko okulary.

Podobno całe lato ma być deszczowo burzowe. Niemąż ma w drugiej połowie lipca urlop to chyba w końcu się zbierzemy i uciekniemy na tydzień w ciepłe kraje. A Wy, jakie macie plany na urlop/ wakacje?

Do góry