reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

ja od rana sie ciesze i nie moge sie doczekac powrotu meza z pracy. Moge sie w koncu zapisac do innego lekarza:) musze z mezem pogadac do ktorego. Mam do wyboru lekarza "pod nosem" o ktorym slyszalam dobre opinie i lekarza oddalonego o 40 km, swietnego lekarza do ktorego chodzilam z poprzednia ciaza. Tyle ze cenik ma zabojczy ale pieniadze nie sa wazne jesli chodzi o zdrowie dzieci...:)

reklama
ja od rana sie ciesze i nie moge sie doczekac powrotu meza z pracy. Moge sie w koncu zapisac do innego lekarza:) musze z mezem pogadac do ktorego. Mam do wyboru lekarza "pod nosem" o ktorym slyszalam dobre opinie i lekarza oddalonego o 40 km, swietnego lekarza do ktorego chodzilam z poprzednia ciaza. Tyle ze cenik ma zabojczy ale pieniadze nie sa wazne jesli chodzi o zdrowie dzieci...:)
ja nie patrze na ceny, mam do zrobienia 14 badan, prywatnie! nie wiem ile wyjdzie, 300,400 zl, nie licze, dziecko najważniejsze, a na kasie nie spimy wiec to mala kwota nie jest, ale wiem, ze warto, dla mojego dziecka ♥

Lux a nie możesz iść do rodzinnego na na nfz żeby Ci przepisał badania i żebyś miała za darmo? Przecież po to składki płacisz:)
Ja np mam prywatnych lekarzy i wszytkie badania łącznie z prenatalnymi w abonamencie z pracy ale jakbym tego nie miała to na podstawowe napewno bym chodziła na nfz. Od tego kuzwa są nasze składki, których setki płacimy co miesiac

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chodzę prywatnie do lekarza a za badania te podstawowe (mocz, morfologia, glukoza itd) nie place nic. A na te wszystkie inne badania mam 20% zniżki. Pani w laboratorium powiedziała ze maja taka umowę z lekarzem :):)

reklama
Lux a nie możesz iść do rodzinnego na na nfz żeby Ci przepisał badania i żebyś miała za darmo? Przecież po to składki płacisz:)
Ja np mam prywatnych lekarzy i wszytkie badania łącznie z prenatalnymi w abonamencie z pracy ale jakbym tego nie miała to na podstawowe napewno bym chodziła na nfz. Od tego kuzwa są nasze składki, których setki płacimy co miesiac

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
yhm prosze CXie, moja rodzinna lekarka napweni mi wypisze taaa, babaka ok, wynjamuje od niej mieszkanie, ale jak mam cos zalatwic to uuu
wole zaplacic, nie bede sie tu rozpisywac na temat lekarzy w moim miescie

Do góry