reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry,

Lux, jestem jak najbardziej za.

Eli, to pytanie o okulary przeciwsłoneczne? ja się nie ruszam bez takich okularów z domu. Oczy mi lzawia na potęgę, a dzięki okularom jest jako tako.

Miłego dnia

reklama
Creativo zazdrosna czy co?

Ooo ziemniaczki z kwaśnym mlekiem weeeźcie, ja tu w pracy jestem i nie mogę sobie zrobić :p

Muszę kupić sobie kapelusz z szerokim rondem, tańsza opcja niż okulary przeciwsłoneczne, które musiałabym u optyka zamawiać.
Nosicie okulary?
Ja noszę szkła kontaktowe. Okulary mnie strasznie wnerwiały, bo wiecznie mi jakieś pyłki na nich przeszkadzały. Pucowałam okulary jak umiałam najlepiej, a i tak nie były dla mnie wystarczająco czyste. Ze szkłami nie mam takiego problemu.

Dzień dobry :)

Jestem za jeśli Ty chcesz of kors.

Ja bym się nie przejmowała. Często sny są odzwierciedleniem naszych lęków. Mi już się śniło, że rodzę bliźniaki (a jest na 100% jedno) oraz, że urodziłam dzieciątko z bezczaszkowiem, a na wczorajszej wizycie juz gin był w stanie powiedzieć, że głowa cała - nawet kość na sklepieniu czaszki było widać. Więc luzzzz, będzie dobrze.

Antiope chętnie wymienię moje mdłości i wymioty na ból głowy - serio ;)

Ja choruję strasznie na Ray Bany Aviatory... tylko trochę boli 500 zł na okulary przeciwsłoneczne wydać... a takie piękne są - niebieskie albo srebrne szkła ehhhh. Ja pewnie w daszek na lato zainwestuję, bo kapelusz na dredy nie wlezie. Ale to dobre do ogródka albo na plażę. W aucie tylko okulary.

Podobno całe lato ma być deszczowo burzowe. Niemąż ma w drugiej połowie lipca urlop to chyba w końcu się zbierzemy i uciekniemy na tydzień w ciepłe kraje. A Wy, jakie macie plany na urlop/ wakacje?
Chętnie się wymienię na wymioty, bo może bym chociaż schudła, bo ja tylko tyję. Mam mdłości, a żadnych plusów z nimi związanych ;-) ;)
Ja dostałam w zeszłym roku od siostry przeciwsłoneczne Ray Bany. Piękne są. Raz ich mało w restauracji nie zgubiłam, to myślałam, że się zapłaczę. Na szczęście znalazły się w samochodzie pomiędzy fotelami. :happy:
Co do planów wakacyjnych, to mnie zmartwiłaś, bo w tym roku marzy mi się pojechać do jakiegoś gospodarstwa agroturystycznego na czas Dni Młodzieży, bo wtedy w Krakowie będzie masę utrudnień, to lepiej się na ten czas ewakuować.

Ja choruję strasznie na Ray Bany Aviatory... tylko trochę boli 500 zł na okulary przeciwsłoneczne wydać... a takie piękne są - niebieskie albo srebrne szkła ehhhh. Ja pewnie w daszek na lato zainwestuję, bo kapelusz na dredy nie wlezie. Ale to dobre do ogródka albo na plażę. W aucie tylko okulary.

Podobno całe lato ma być deszczowo burzowe. Niemąż ma w drugiej połowie lipca urlop to chyba w końcu się zbierzemy i uciekniemy na tydzień w ciepłe kraje. A Wy, jakie macie plany na urlop/ wakacje?

Ja niestety z okularami przeciwsłonecznymi i rękawiczkami to mam tak, że im droższe tym szybciej mi gdzieś giną:( A najtańsze są ze mną przez lata. Więc u mnie żadne markowe okulary nie wchodzą w grę.

A co do wakacji to wszystko zależy od tego jak się u mnie w pracy ułoży, czy będę mieć jakieś zajęcie (bo jeśli nie to z urlopem nie będzie żadnego problemu i weźmiemy choćby w czerwcu) i kiedy pójdę na zwolnienie. Mój mąż jest "na swoim" więc zawsze dostosowuje się do mnie. Ale raczej chcemy gdzieś w PL albo okolice. Do ciepłych krajów latamy po sezonie bo źle znosimy upały:) No i jest dużo taniej.

Dziewczyny jak tu wyłączyć dźwięk powiadomien? Da się czy całkiem trzeba powiadomienia wyłączyć?
W telefonie? To chyba w ustawieniach aplikacji trzeba pogrzebać.

Ja noszę zwykłe okulary bo leniwa jestem i nie chciałoby mi się bawić z soczewkami. I generalnie jest ok, poza latem. Latem musiałabym iść do optyka i kupić przeciwsłoneczne ze szkłami dla mojej wady, koszt ok 500 zł jak nie więcej ;/
Na razie kupię sobie kapelusz z szerokim rondem a nad wydatkiem na oku pomyśle

Wakacje - my początkiem lipca jedziemy w Beskid Śląski. Burze niech se będą byleby ciepło było.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Jestem za jeśli Ty chcesz of kors.

Ja bym się nie przejmowała. Często sny są odzwierciedleniem naszych lęków. Mi już się śniło, że rodzę bliźniaki (a jest na 100% jedno) oraz, że urodziłam dzieciątko z bezczaszkowiem, a na wczorajszej wizycie juz gin był w stanie powiedzieć, że głowa cała - nawet kość na sklepieniu czaszki było widać. Więc luzzzz, będzie dobrze.

Antiope chętnie wymienię moje mdłości i wymioty na ból głowy - serio ;)

Nie dobijaj mnie. W sierpniu musi być piękna pogoda. Żadnego deszczu [emoji12]

Witam nowe mamusie ;) ja dzis jak narazie obudzilam sie bez żadnych zlych objawów :) aby delikatnie Glowa mnie boli.

Można w ciazy smarować sie Voltaren? Cos mnie mięsień w ręce boli ze aż butelki z woda nie umiem dźwignąć. Nie wiem czy nadwyrężyłam czy co.

Lux jestem za :)

Ja tez w najbliższy poniedziałek mam wizyte :) juz sie nie mogę doczekać :) późno mam bo o 18.30 dlatego żeby mąż mogl ze mna wejść i zobaczyć dzieciatko :)

reklama
Dzień dobry dziewczyny
Nie ma to jak obudzić się z pierońskim bólem głowy. Mam już dość. Od trzech dni mnie ta głowa boli :sad:

Jestem za

Ten sen to na pewno dobry znak, sny często trzeba odwrotnie interpretować.

Ja tez tak mam ostatnio. Pamietam ze w pierwszej ciazy na tym etapie tez tak mialam a potem mi przeszlo. Dzis juz od 5 boli mnie glowa ledwo oczy otworzylam

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry