reklama
Antiope
Fanka BB :)
Ja noszę szkła kontaktowe. Okulary mnie strasznie wnerwiały, bo wiecznie mi jakieś pyłki na nich przeszkadzały. Pucowałam okulary jak umiałam najlepiej, a i tak nie były dla mnie wystarczająco czyste. Ze szkłami nie mam takiego problemu.Creativo zazdrosna czy co?
Ooo ziemniaczki z kwaśnym mlekiem weeeźcie, ja tu w pracy jestem i nie mogę sobie zrobić
Muszę kupić sobie kapelusz z szerokim rondem, tańsza opcja niż okulary przeciwsłoneczne, które musiałabym u optyka zamawiać.
Nosicie okulary?
Chętnie się wymienię na wymioty, bo może bym chociaż schudła, bo ja tylko tyję. Mam mdłości, a żadnych plusów z nimi związanychDzień dobry
Jestem za jeśli Ty chcesz of kors.
Ja bym się nie przejmowała. Często sny są odzwierciedleniem naszych lęków. Mi już się śniło, że rodzę bliźniaki (a jest na 100% jedno) oraz, że urodziłam dzieciątko z bezczaszkowiem, a na wczorajszej wizycie juz gin był w stanie powiedzieć, że głowa cała - nawet kość na sklepieniu czaszki było widać. Więc luzzzz, będzie dobrze.
Antiope chętnie wymienię moje mdłości i wymioty na ból głowy - serio
Ja choruję strasznie na Ray Bany Aviatory... tylko trochę boli 500 zł na okulary przeciwsłoneczne wydać... a takie piękne są - niebieskie albo srebrne szkła ehhhh. Ja pewnie w daszek na lato zainwestuję, bo kapelusz na dredy nie wlezie. Ale to dobre do ogródka albo na plażę. W aucie tylko okulary.
Podobno całe lato ma być deszczowo burzowe. Niemąż ma w drugiej połowie lipca urlop to chyba w końcu się zbierzemy i uciekniemy na tydzień w ciepłe kraje. A Wy, jakie macie plany na urlop/ wakacje?
Ja dostałam w zeszłym roku od siostry przeciwsłoneczne Ray Bany. Piękne są. Raz ich mało w restauracji nie zgubiłam, to myślałam, że się zapłaczę. Na szczęście znalazły się w samochodzie pomiędzy fotelami.
Co do planów wakacyjnych, to mnie zmartwiłaś, bo w tym roku marzy mi się pojechać do jakiegoś gospodarstwa agroturystycznego na czas Dni Młodzieży, bo wtedy w Krakowie będzie masę utrudnień, to lepiej się na ten czas ewakuować.
mojeboje
Ja choruję strasznie na Ray Bany Aviatory... tylko trochę boli 500 zł na okulary przeciwsłoneczne wydać... a takie piękne są - niebieskie albo srebrne szkła ehhhh. Ja pewnie w daszek na lato zainwestuję, bo kapelusz na dredy nie wlezie. Ale to dobre do ogródka albo na plażę. W aucie tylko okulary.
Podobno całe lato ma być deszczowo burzowe. Niemąż ma w drugiej połowie lipca urlop to chyba w końcu się zbierzemy i uciekniemy na tydzień w ciepłe kraje. A Wy, jakie macie plany na urlop/ wakacje?
Ja niestety z okularami przeciwsłonecznymi i rękawiczkami to mam tak, że im droższe tym szybciej mi gdzieś giną A najtańsze są ze mną przez lata. Więc u mnie żadne markowe okulary nie wchodzą w grę.
A co do wakacji to wszystko zależy od tego jak się u mnie w pracy ułoży, czy będę mieć jakieś zajęcie (bo jeśli nie to z urlopem nie będzie żadnego problemu i weźmiemy choćby w czerwcu) i kiedy pójdę na zwolnienie. Mój mąż jest "na swoim" więc zawsze dostosowuje się do mnie. Ale raczej chcemy gdzieś w PL albo okolice. Do ciepłych krajów latamy po sezonie bo źle znosimy upały No i jest dużo taniej.
elifit
Moderatorka
W telefonie? To chyba w ustawieniach aplikacji trzeba pogrzebać.Dziewczyny jak tu wyłączyć dźwięk powiadomien? Da się czy całkiem trzeba powiadomienia wyłączyć?
Ja noszę zwykłe okulary bo leniwa jestem i nie chciałoby mi się bawić z soczewkami. I generalnie jest ok, poza latem. Latem musiałabym iść do optyka i kupić przeciwsłoneczne ze szkłami dla mojej wady, koszt ok 500 zł jak nie więcej ;/
Na razie kupię sobie kapelusz z szerokim rondem a nad wydatkiem na oku pomyśle
Wakacje - my początkiem lipca jedziemy w Beskid Śląski. Burze niech se będą byleby ciepło było.
Ostatnia edycja:
madzialenka3009
Nie dobijaj mnie. W sierpniu musi być piękna pogoda. Żadnego deszczu [emoji12]Dzień dobry
Jestem za jeśli Ty chcesz of kors.
Ja bym się nie przejmowała. Często sny są odzwierciedleniem naszych lęków. Mi już się śniło, że rodzę bliźniaki (a jest na 100% jedno) oraz, że urodziłam dzieciątko z bezczaszkowiem, a na wczorajszej wizycie juz gin był w stanie powiedzieć, że głowa cała - nawet kość na sklepieniu czaszki było widać. Więc luzzzz, będzie dobrze.
Antiope chętnie wymienię moje mdłości i wymioty na ból głowy - serio
madzia.ch.1995
Witam nowe mamusie ja dzis jak narazie obudzilam sie bez żadnych zlych objawów aby delikatnie Glowa mnie boli.
Można w ciazy smarować sie Voltaren? Cos mnie mięsień w ręce boli ze aż butelki z woda nie umiem dźwignąć. Nie wiem czy nadwyrężyłam czy co.
Lux jestem za
Ja tez w najbliższy poniedziałek mam wizyte juz sie nie mogę doczekać późno mam bo o 18.30 dlatego żeby mąż mogl ze mna wejść i zobaczyć dzieciatko
Można w ciazy smarować sie Voltaren? Cos mnie mięsień w ręce boli ze aż butelki z woda nie umiem dźwignąć. Nie wiem czy nadwyrężyłam czy co.
Lux jestem za
Ja tez w najbliższy poniedziałek mam wizyte juz sie nie mogę doczekać późno mam bo o 18.30 dlatego żeby mąż mogl ze mna wejść i zobaczyć dzieciatko
K
Krasnal77
Gość
dobry babole!
dostalam mila wiadomosc od adminki Anki Slusarczyk w prosba bym przejela nasz watek po Agnesis....jak sie macie do tego? zgadzacie sie?
mdlosci sa, ale w nocy byly mniejsze, bo wzielam te czopki, teraz ide cos zjesc,moze mi sie uda
No pewnie!! [emoji3][emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
Siostra wlasnie mi napisala wiadomosc, ze zyczy mi powodzenia w tej ciazy skoro wszyscy na okolo wiedza, ze w ciazy jestem bo jeszcze wszystko sie moze wydarzyc !
Nie ma to jak zyczyc komus dobrze...
Serio? No kurcze siostra tak pisac nie powinna :/
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
aneta_ck
Dzień dobry dziewczyny
Nie ma to jak obudzić się z pierońskim bólem głowy. Mam już dość. Od trzech dni mnie ta głowa boli
Jestem za
Ten sen to na pewno dobry znak, sny często trzeba odwrotnie interpretować.
Ja tez tak mam ostatnio. Pamietam ze w pierwszej ciazy na tym etapie tez tak mialam a potem mi przeszlo. Dzis juz od 5 boli mnie glowa ledwo oczy otworzylam
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom