reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry,

Lux, jestem jak najbardziej za.

Eli, to pytanie o okulary przeciwsłoneczne? ja się nie ruszam bez takich okularów z domu. Oczy mi lzawia na potęgę, a dzięki okularom jest jako tako.

Miłego dnia

reklama
Creativo zazdrosna czy co?

Ooo ziemniaczki z kwaśnym mlekiem weeeźcie, ja tu w pracy jestem i nie mogę sobie zrobić :p

Muszę kupić sobie kapelusz z szerokim rondem, tańsza opcja niż okulary przeciwsłoneczne, które musiałabym u optyka zamawiać.
Nosicie okulary?
Ja noszę szkła kontaktowe. Okulary mnie strasznie wnerwiały, bo wiecznie mi jakieś pyłki na nich przeszkadzały. Pucowałam okulary jak umiałam najlepiej, a i tak nie były dla mnie wystarczająco czyste. Ze szkłami nie mam takiego problemu.

Dzień dobry :)

Jestem za jeśli Ty chcesz of kors.

Ja bym się nie przejmowała. Często sny są odzwierciedleniem naszych lęków. Mi już się śniło, że rodzę bliźniaki (a jest na 100% jedno) oraz, że urodziłam dzieciątko z bezczaszkowiem, a na wczorajszej wizycie juz gin był w stanie powiedzieć, że głowa cała - nawet kość na sklepieniu czaszki było widać. Więc luzzzz, będzie dobrze.

Antiope chętnie wymienię moje mdłości i wymioty na ból głowy - serio ;)

Ja choruję strasznie na Ray Bany Aviatory... tylko trochę boli 500 zł na okulary przeciwsłoneczne wydać... a takie piękne są - niebieskie albo srebrne szkła ehhhh. Ja pewnie w daszek na lato zainwestuję, bo kapelusz na dredy nie wlezie. Ale to dobre do ogródka albo na plażę. W aucie tylko okulary.

Podobno całe lato ma być deszczowo burzowe. Niemąż ma w drugiej połowie lipca urlop to chyba w końcu się zbierzemy i uciekniemy na tydzień w ciepłe kraje. A Wy, jakie macie plany na urlop/ wakacje?
Chętnie się wymienię na wymioty, bo może bym chociaż schudła, bo ja tylko tyję. Mam mdłości, a żadnych plusów z nimi związanych ;-) ;)
Ja dostałam w zeszłym roku od siostry przeciwsłoneczne Ray Bany. Piękne są. Raz ich mało w restauracji nie zgubiłam, to myślałam, że się zapłaczę. Na szczęście znalazły się w samochodzie pomiędzy fotelami. :happy:
Co do planów wakacyjnych, to mnie zmartwiłaś, bo w tym roku marzy mi się pojechać do jakiegoś gospodarstwa agroturystycznego na czas Dni Młodzieży, bo wtedy w Krakowie będzie masę utrudnień, to lepiej się na ten czas ewakuować.

Ja choruję strasznie na Ray Bany Aviatory... tylko trochę boli 500 zł na okulary przeciwsłoneczne wydać... a takie piękne są - niebieskie albo srebrne szkła ehhhh. Ja pewnie w daszek na lato zainwestuję, bo kapelusz na dredy nie wlezie. Ale to dobre do ogródka albo na plażę. W aucie tylko okulary.

Podobno całe lato ma być deszczowo burzowe. Niemąż ma w drugiej połowie lipca urlop to chyba w końcu się zbierzemy i uciekniemy na tydzień w ciepłe kraje. A Wy, jakie macie plany na urlop/ wakacje?

Ja niestety z okularami przeciwsłonecznymi i rękawiczkami to mam tak, że im droższe tym szybciej mi gdzieś giną:( A najtańsze są ze mną przez lata. Więc u mnie żadne markowe okulary nie wchodzą w grę.

A co do wakacji to wszystko zależy od tego jak się u mnie w pracy ułoży, czy będę mieć jakieś zajęcie (bo jeśli nie to z urlopem nie będzie żadnego problemu i weźmiemy choćby w czerwcu) i kiedy pójdę na zwolnienie. Mój mąż jest "na swoim" więc zawsze dostosowuje się do mnie. Ale raczej chcemy gdzieś w PL albo okolice. Do ciepłych krajów latamy po sezonie bo źle znosimy upały:) No i jest dużo taniej.

Dziewczyny jak tu wyłączyć dźwięk powiadomien? Da się czy całkiem trzeba powiadomienia wyłączyć?
W telefonie? To chyba w ustawieniach aplikacji trzeba pogrzebać.

Ja noszę zwykłe okulary bo leniwa jestem i nie chciałoby mi się bawić z soczewkami. I generalnie jest ok, poza latem. Latem musiałabym iść do optyka i kupić przeciwsłoneczne ze szkłami dla mojej wady, koszt ok 500 zł jak nie więcej ;/
Na razie kupię sobie kapelusz z szerokim rondem a nad wydatkiem na oku pomyśle

Wakacje - my początkiem lipca jedziemy w Beskid Śląski. Burze niech se będą byleby ciepło było.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Jestem za jeśli Ty chcesz of kors.

Ja bym się nie przejmowała. Często sny są odzwierciedleniem naszych lęków. Mi już się śniło, że rodzę bliźniaki (a jest na 100% jedno) oraz, że urodziłam dzieciątko z bezczaszkowiem, a na wczorajszej wizycie juz gin był w stanie powiedzieć, że głowa cała - nawet kość na sklepieniu czaszki było widać. Więc luzzzz, będzie dobrze.

Antiope chętnie wymienię moje mdłości i wymioty na ból głowy - serio ;)

Nie dobijaj mnie. W sierpniu musi być piękna pogoda. Żadnego deszczu [emoji12]

Witam nowe mamusie ;) ja dzis jak narazie obudzilam sie bez żadnych zlych objawów :) aby delikatnie Glowa mnie boli.

Można w ciazy smarować sie Voltaren? Cos mnie mięsień w ręce boli ze aż butelki z woda nie umiem dźwignąć. Nie wiem czy nadwyrężyłam czy co.

Lux jestem za :)

Ja tez w najbliższy poniedziałek mam wizyte :) juz sie nie mogę doczekać :) późno mam bo o 18.30 dlatego żeby mąż mogl ze mna wejść i zobaczyć dzieciatko :)

reklama
Dzień dobry dziewczyny
Nie ma to jak obudzić się z pierońskim bólem głowy. Mam już dość. Od trzech dni mnie ta głowa boli :sad:

Jestem za

Ten sen to na pewno dobry znak, sny często trzeba odwrotnie interpretować.

Ja tez tak mam ostatnio. Pamietam ze w pierwszej ciazy na tym etapie tez tak mialam a potem mi przeszlo. Dzis juz od 5 boli mnie glowa ledwo oczy otworzylam

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry