ta akurat sa najtansze wiec wole zaplacic, po 8 zl one u mnie sa bo sprawdzalamty to nie dźwigaj tylko.
Lux morfo, cukier, mocz i takie drobne badania rób na nfz. Rodzinny ci bez problemu skiero wypisze.
reklama
elifit
Moderatorka
t weż na nie skiero a kup coś maluszkowi ziarnko do ziarnkata akurat sa najtansze wiec wole zaplacic, po 8 zl one u mnie sa bo sprawdzalam
aa doczytałam o lekarzach w twoim mieście i rozumiem.
Ja jednak zapisałabym sie na nfz choć raz przyjsć po to żeby nie płacić.
wiesz co, jak mam isc o piatej rano do przychodni z ze starymi babciami koczowac i sie klocic kto byl pierwszy to ja podziekuje, wole zaplacic...u nas takie kolejki w przychodni, ze plakac sie chcet weż na nie skiero a kup coś maluszkowi ziarnko do ziarnka
elifit
Moderatorka
haha no tak to dość istotny czynnik, starsze panie potrafią napsuć nerwów
ta przychodnia obejmuje miasto 30 tys mieszkancow plus okoliczne wsie i jak pojde o 7-40 to nr nie dostane, chyba, ze na godzine popoludniowa gdzie ja pracuje do 17-tej...dla dziecka wybralam inna przychodnie w innym miescie, tam gdzie jest moja lekarka cudowna pani pediatra i teaz jej syn to przejmuje powoli, oni nawet w nocy w domu dziecko przyjmahaha no tak to dość istotny czynnik, starsze panie potrafią napsuć nerwów
yum bardziej, ze oni czesto chca podstwawe a po co to pani a na co...dzizasJa też wolę zapłacić niż prosić mojego rodzinnego o skierowanie, szkoda mi nerwów.
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Wczoraj szwagierka przywiozła mi po swoim synku przewijak i pare innych rzeczy. Kurczę boje się zapeszyc czy nie za szybkooo
schowaj to do piwnicy! i predko tego nie ogladaj, ja mam ubranka schowane po pierwszej ciazy i sa schowane glebokoWczoraj szwagierka przywiozła mi po swoim synku przewijak i pare innych rzeczy. Kurczę boje się zapeszyc czy nie za szybkooo
reklama
Ja tak robię. Chodzę i na nfz ( wizyty, badania) i prywatnie. Na prenatalne idę prywatnie, bo zbyt późne terminy proponowali - to raz, a dwa - łagodniej to przejdę pomijając zatłoczony szpital.Lux a nie możesz iść do rodzinnego na na nfz żeby Ci przepisał badania i żebyś miała za darmo? Przecież po to składki płacisz
Ja np mam prywatnych lekarzy i wszytkie badania łącznie z prenatalnymi w abonamencie z pracy ale jakbym tego nie miała to na podstawowe napewno bym chodziła na nfz. Od tego kuzwa są nasze składki, których setki płacimy co miesiac
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom