reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
haha no tak to dość istotny czynnik, starsze panie potrafią napsuć nerwów :)
ta przychodnia obejmuje miasto 30 tys mieszkancow plus okoliczne wsie i jak pojde o 7-40 to nr nie dostane, chyba, ze na godzine popoludniowa gdzie ja pracuje do 17-tej...dla dziecka wybralam inna przychodnie w innym miescie, tam gdzie jest moja lekarka cudowna pani pediatra i teaz jej syn to przejmuje powoli, oni nawet w nocy w domu dziecko przyjma

reklama
Lux a nie możesz iść do rodzinnego na na nfz żeby Ci przepisał badania i żebyś miała za darmo? Przecież po to składki płacisz:)
Ja np mam prywatnych lekarzy i wszytkie badania łącznie z prenatalnymi w abonamencie z pracy ale jakbym tego nie miała to na podstawowe napewno bym chodziła na nfz. Od tego kuzwa są nasze składki, których setki płacimy co miesiac

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak robię. Chodzę i na nfz ( wizyty, badania) i prywatnie. Na prenatalne idę prywatnie, bo zbyt późne terminy proponowali - to raz, a dwa - łagodniej to przejdę pomijając zatłoczony szpital.

Do góry