reklama
nie znam sie mowie co doktorka mowila hihiu mnie z 16mm pęcherzyka za 8 dni był 1.12 cm zarodek, więc rzeczywiście pewnie na dniach będzie maleństwo
Czarownica3006
Fanka BB :)
w chlopca dlatego, ze zaplodnienie bylo w sam dzien owulacji. Ale to przypadek. Ta ciąża to jeden wielki przypadek.... ale najcudowniejszy w moim zyciu a termin na święta, 25-26.12. ale ja i tak będę się umawiala na cesarkę. No chyba, że cos mi sie odmieni... bo podobno w ciąży wiele poglądow sie zmieniaJa mam odwrotnie. Rano mnie budzi ssanie w żołądku, a wieczorem właśnie ta ciężśkość i brak apetytu.
Super! Gratuluję! Jaki masz termin?
Dlaczego wycelowaliście w chłopca?
Uwierz mi, że w 7 tygodniu nie będziesz się mogła doczekać 12 itd
w chlopca dlatego, ze zaplodnienie bylo w sam dzien owulacji. Ale to przypadek. Ta ciąża to jeden wielki przypadek.... ale najcudowniejszy w moim zyciu a termin na święta, 25-26.12. ale ja i tak będę się umawiala na cesarkę. No chyba, że cos mi sie odmieni... bo podobno w ciąży wiele poglądow sie zmienia
cudowny prezent będzie!
u mnie termin na 10.12, ale kto tam wie
ja np. miałam się urodzić pod koniec lutego/początek marca, a 29.12 już byłam na świecie
niewazna plec, wazne, by zdrowe bylo! ja nie wiem czy u mnie bylo w owu bo to byl odpuszczony cykl, cos kolo owu bylo z dwa razyw chlopca dlatego, ze zaplodnienie bylo w sam dzien owulacji. Ale to przypadek. Ta ciąża to jeden wielki przypadek.... ale najcudowniejszy w moim zyciu a termin na święta, 25-26.12. ale ja i tak będę się umawiala na cesarkę. No chyba, że cos mi sie odmieni... bo podobno w ciąży wiele poglądow sie zmienia
ja bede musiala miec cc poprzez wade wzroku wiec juz przed Swietami sie rozpakuje, najpiekniejszy prezent!cudowny prezent będzie!
u mnie termin na 10.12, ale kto tam wie
ja np. miałam się urodzić pod koniec lutego/początek marca, a 29.12 już byłam na świecie
Antiope
A skąd wiecie kiedy doszło do zapłodnienia, wyliczone z usg? Bo przecież Ty z PCO, to chyba tak bez obserwacji temperatury to ciężko z kalendarzem wyliczyć?w chlopca dlatego, ze zaplodnienie bylo w sam dzien owulacji. Ale to przypadek. Ta ciąża to jeden wielki przypadek.... ale najcudowniejszy w moim zyciu a termin na święta, 25-26.12. ale ja i tak będę się umawiala na cesarkę. No chyba, że cos mi sie odmieni... bo podobno w ciąży wiele poglądow sie zmienia
Ja mam nadzieję, że utrafiliśmy w dziewczynkę, bo przytulanko było 2 dni przed owulacją. Ale i tak ostatnio wyczytałam, że to mit i że to nieprawda, że męskie plemniki szybsze, ale mniej wytrzymałe, a żeńskie wolniejsze, ale wytrzymalsze. Się okaże. Z synkiem to mieliśmy przytulanie codziennie, bo to sam początek związku był, więc zmajstrowaliśmy go raczej właśnie w dniu owulacji, więc by się zgadzało.
Czarownica3006
Wiem stąd, że od stycznia od kiedy jestem na diecie to nagle miesiączki mi się wyregulowaly co do dnia co 28 dni (pierwszy raz w zyciu) i zapłodnienie było dokładnie w owulacje, która wyliczyłam na kalkulatorze w internecie w życiu po prostu się zdarzają takie cuda,że naukowcom się nie śniło ja miałam mieć takie problemy z zajściem w ciaze,że jak o tym myslalam to mi się odechciewalo. Cud. Tak to nazywam ))))))))A skąd wiecie kiedy doszło do zapłodnienia, wyliczone z usg? Bo przecież Ty z PCO, to chyba tak bez obserwacji temperatury to ciężko z kalendarzem wyliczyć?
Ja mam nadzieję, że utrafiliśmy w dziewczynkę, bo przytulanko było 2 dni przed owulacją. Ale i tak ostatnio wyczytałam, że to mit i że to nieprawda, że męskie plemniki szybsze, ale mniej wytrzymałe, a żeńskie wolniejsze, ale wytrzymalsze. Się okaże. Z synkiem to mieliśmy przytulanie codziennie, bo to sam początek związku był, więc zmajstrowaliśmy go raczej właśnie w dniu owulacji, więc by się zgadzało.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Czarownica3006
Ja tez chce cc i chciałabym datę 20.12 ale mogę sobie pogadać heheja bede musiala miec cc poprzez wade wzroku wiec juz przed Swietami sie rozpakuje, najpiekniejszy prezent!
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom