reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja sobie nie wyobrażam mieć więcej niż jedno dziecko.. Sama mam siostrę, mamy dobre relacje, ale różnica wieku to 6 lat. Teraz jak moja siostra ma 16 lat to jest w porządku, ale kiedyś to była istna masakra. Współczuje mojej mamie jak to zniosła. Mój P. jest jedynakiem powiedzmy, znaczy ma siostrę, bo ojciec ma córkę, ale nigdy się nawet nie widzieli, więc jest jedynakiem :D
Może jak Fasol będzie miał z 10 lat a ja po 30 to mogłoby być drugie, ale na razie nastawiam się na jedynaka :)

reklama
Z Bazylim tak miałam. D się śmiał, że jak grzejnik jestem. Teraz jestem chłodniejsza (kolejny powód do zmartwienia)
pytam bo niby w ciazy musi byc gorace cialo i to dobry znak, ale sie nie znam na tym, niby to ma zwiazek z tym, ze jak sie ciaza rozwija to cialo ma podniesiona tempo i tez kazdego dnia sprawdzam czy parze

Ja sobie nie wyobrażam mieć więcej niż jedno dziecko.. Sama mam siostrę, mamy dobre relacje, ale różnica wieku to 6 lat. Teraz jak moja siostra ma 16 lat to jest w porządku, ale kiedyś to była istna masakra. Współczuje mojej mamie jak to zniosła. Mój P. jest jedynakiem powiedzmy, znaczy ma siostrę, bo ojciec ma córkę, ale nigdy się nawet nie widzieli, więc jest jedynakiem :D
Może jak Fasol będzie miał z 10 lat a ja po 30 to mogłoby być drugie, ale na razie nastawiam się na jedynaka :)
mowisz, ze wolisz sie skupic na jednym? moze kiedys zatesknisz za tym okresem niemowlecym i Ci sie odmieni :-) :)

większości się odmienia :p

ja mam różnicę wieku 2-3 lata i to jest strzał w dyche.

ja nie chciałam jedynaka z jednego prostego powodu, nie chciałabym zeby moje dziecko kiedyś zostało same. Tak to będą mieć siebie, zawsze to razem chowane, to jest więź. Przyjaciele są ale to nie to samo.

większości się odmienia :p

ja mam różnicę wieku 2-3 lata i to jest strzał w dyche.

ja nie chciałam jedynaka z jednego prostego powodu, nie chciałabym zeby moje dziecko kiedyś zostało same. Tak to będą mieć siebie, zawsze to razem chowane, to jest więź. Przyjaciele są ale to nie to samo.
nas kiedy zabraknie a dzieci jednak ja maja rodzenstwo to jakies tam wsparcie jest

Też się zastanawiam jak moja córeczka przyjmie rodzeństwo... Teraz jest moja ukochana, wszędzie za mną chodzi i jeśli ja wracam z pracy to już wszyscy inni mogą zniknąć. Jak przytulam się z jej tatą to ona albo nas rozdziela albo podbiega żeby też ją przytulić. Więc myślę, że początki z absorbującą małą istotką będą bardzo trudne.

Kurde teraz zacznę się stresować. Nie mam gorącego ciała, nie mam objawów typu mdłości, senność itd.... jezuuuuuu dobrze,że dzisiaj lekarz bo bym się wykonczyla.....

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry