Boze my sfiksujemy do konca ciazyNo ja dziś też się w ogóle ciążowo nie czuję. Cycki nie bolą i mdliło mnie dziś tylko przy myciu zębów. Brzuch nie boli.
reklama
jaaa! spie na stojacokto jeszcze jest dziś senny ? ja padam na twarz normalnie a jeszcze muszę kilka rzeczy zrobić :/
też mam taką nadzieję przy drugim to generalnie był luz, jeśli chodzi o "obsługę", nic nie było nowe ale problemem jeśli można tak nazwać było zachowanie starszego...dochodziło do tego, że musiałam karmić za zamkniętymi drzwiami, bo starszak dokonywał "ataków" na brata...do tego codziennie jak odbierałam go ze żłobka to Panie się skarżyły na jego zachowanie (a przed narodzinami był ulubieńcem Pań)...teraz to mi się z tego śmiać chce ale wtedy...Zadora ja jestem ze swoim 8 lat, przez pierwsze lata po urodzeniu syna darliśmy koty i tak po ludzku się docieraliśmy. Po córce już znaliśmy się i nie mieliśmy kosmicznych oczekiwań. Przy trzecim to myślę że pójdzie gładko Tego ci również życzę!
dziecko nagle przestalo byc najwzniejsze (w jego mniemaniu) Ty kochasz je tak samo jak mlodsze, ale psychika dziecka inaczej to pojmujeteż mam taką nadzieję przy drugim to generalnie był luz, jeśli chodzi o "obsługę", nic nie było nowe ale problemem jeśli można tak nazwać było zachowanie starszego...dochodziło do tego, że musiałam karmić za zamkniętymi drzwiami, bo starszak dokonywał "ataków" na brata...do tego codziennie jak odbierałam go ze żłobka to Panie się skarżyły na jego zachowanie (a przed narodzinami był ulubieńcem Pań)...teraz to mi się z tego śmiać chce ale wtedy...
jak sie urodzil moj Tomek to jego siostra probowala go poduszka udusic, ale przezyl jak widac teraz tesciowa sie z tego smieje, przedtem jej do smiechu nie byloCiekawe jak to z Bazylim będzie i zazdrością. Mam nadzieję, że nie tak jak u mojej koleżanki, której starszy syn próbował małego udusić poduszką.
anio0
Fanka BB :)
Ja też tak kombinować zaczynam dzisiaj... ja miałam dopiero jedno USG, równy tydzień temu. Kolejne czeka mnie dopiero podczas badań prenatalnych, 25 maja! Oszaleję do tego czasu. Na dodatek właśnie zaczęło mnie kłuć w okolicy lewego jajnika. Nie wiem już sama co robić.
Antiope czyli tak jak mówiłam opierdziel się należy już odgórnie
Polecialabym na usg ale miałam już 4 razy robione usg w tej ciąży. Poza tym mogłabym iść tylko do ginki prywatnie a ona kazała zrobić usg nie wcześniej niż za dwa tygodnie i by mnie opierdzielila ewentualnie ip ale co im powiem, że cycki mnie nie bolą? Musse czekać tydzień
reklama
Ciekawe jak to z Bazylim będzie i zazdrością. Mam nadzieję, że nie tak jak u mojej koleżanki, której starszy syn próbował małego udusić poduszką.
moje chłopaki teraz to zawsze o sobie pamiętają i o siebie dbają (np. podczas wizyt u lekarza zawsze proszą o naklejkę "dzielny pacjent" dla brata, jak coś się kupuje jednemu to ten mówi, że bratu też kupić trzeba, starszy broni młodszego przez atakami brata ciotecznego :-) itp) choć... tłuką się masakrycznie :-)