reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja też tak kombinować zaczynam dzisiaj... ja miałam dopiero jedno USG, równy tydzień temu. Kolejne czeka mnie dopiero podczas badań prenatalnych, 25 maja! Oszaleję do tego czasu. Na dodatek właśnie zaczęło mnie kłuć w okolicy lewego jajnika. Nie wiem już sama co robić.
my na leb dostaniemy, moj chlopina strasznie ta wizyte dzis przezywwa , boi sie

reklama
Tak już jest z rodzeństwem - jedno drugiego będzie tłukło i będą latać przysłowiowe talerze, ale obcym skrzywdzić nie pozwoli :D znam to z autopsji ;)
moje chłopaki teraz to zawsze o sobie pamiętają i o siebie dbają (np. podczas wizyt u lekarza zawsze proszą o naklejkę "dzielny pacjent" dla brata, jak coś się kupuje jednemu to ten mówi, że bratu też kupić trzeba, starszy broni młodszego przez atakami brata ciotecznego :-) itp) choć... tłuką się masakrycznie :-)

moje chłopaki teraz to zawsze o sobie pamiętają i o siebie dbają (np. podczas wizyt u lekarza zawsze proszą o naklejkę "dzielny pacjent" dla brata, jak coś się kupuje jednemu to ten mówi, że bratu też kupić trzeba, starszy broni młodszego przez atakami brata ciotecznego :-) itp) choć... tłuką się masakrycznie :-)
a dziela razem pokoj?

U mie akcja z poduszką była, nie specjalnie w ramach zabawy, taaa matce do śmiechu nie było. syn nie był zazdrosny o siostrę, ale na mnie się wyżywał :( boje się powtórki :(

Są za sobą bardzo, tłuc też się tłuką, ale mają siebie, bawią się ze sobą, a rodzice mogą odsapnąć. Magia rodzeństwa :)

U mie akcja z poduszką była, nie specjalnie w ramach zabawy, taaa matce do śmiechu nie było. syn nie był zazdrosny o siostrę, ale na mnie się wyżywał :( boje się powtórki :(

Są za sobą bardzo, tłuc też się tłuką, ale mają siebie, bawią się ze sobą, a rodzice mogą odsapnąć. Magia rodzeństwa :)
ciekawe jak teraz zareaguje na rodzenstwo

Lux mają swoje zabawki, bo każdy interesuje się czymś innym. Dzielą się też swoimi zabawkami.

elifit u mnie jak młodszy leżaj na macie to starszy "niechcący" zawsze po nim deptał...

Moja córa jest rozpieszczona, nadal ją karmię, jest mamina i w ogóle. No boję się jak to zniesie. Co innego mieć laleczkę na chwilę a co innego gdy nagle laleczka zabiera ci mamę. Ufff ale dobra nie ma co o tym dywagować, jeszcze dużo czasu przede mną.

reklama
Do góry