my na leb dostaniemy, moj chlopina strasznie ta wizyte dzis przezywwa , boi sieJa też tak kombinować zaczynam dzisiaj... ja miałam dopiero jedno USG, równy tydzień temu. Kolejne czeka mnie dopiero podczas badań prenatalnych, 25 maja! Oszaleję do tego czasu. Na dodatek właśnie zaczęło mnie kłuć w okolicy lewego jajnika. Nie wiem już sama co robić.
reklama
anio0
Fanka BB :)
Tak już jest z rodzeństwem - jedno drugiego będzie tłukło i będą latać przysłowiowe talerze, ale obcym skrzywdzić nie pozwoli znam to z autopsji
moje chłopaki teraz to zawsze o sobie pamiętają i o siebie dbają (np. podczas wizyt u lekarza zawsze proszą o naklejkę "dzielny pacjent" dla brata, jak coś się kupuje jednemu to ten mówi, że bratu też kupić trzeba, starszy broni młodszego przez atakami brata ciotecznego :-) itp) choć... tłuką się masakrycznie :-)
a dziela razem pokoj?moje chłopaki teraz to zawsze o sobie pamiętają i o siebie dbają (np. podczas wizyt u lekarza zawsze proszą o naklejkę "dzielny pacjent" dla brata, jak coś się kupuje jednemu to ten mówi, że bratu też kupić trzeba, starszy broni młodszego przez atakami brata ciotecznego :-) itp) choć... tłuką się masakrycznie :-)
maja wspolne zabawki czy jakis podzial jest?Lux tak
elifit
Moderatorka
U mie akcja z poduszką była, nie specjalnie w ramach zabawy, taaa matce do śmiechu nie było. syn nie był zazdrosny o siostrę, ale na mnie się wyżywał boje się powtórki
Są za sobą bardzo, tłuc też się tłuką, ale mają siebie, bawią się ze sobą, a rodzice mogą odsapnąć. Magia rodzeństwa
Są za sobą bardzo, tłuc też się tłuką, ale mają siebie, bawią się ze sobą, a rodzice mogą odsapnąć. Magia rodzeństwa
ciekawe jak teraz zareaguje na rodzenstwoU mie akcja z poduszką była, nie specjalnie w ramach zabawy, taaa matce do śmiechu nie było. syn nie był zazdrosny o siostrę, ale na mnie się wyżywał boje się powtórki
elifit
Moderatorka
Moja córa jest rozpieszczona, nadal ją karmię, jest mamina i w ogóle. No boję się jak to zniesie. Co innego mieć laleczkę na chwilę a co innego gdy nagle laleczka zabiera ci mamę. Ufff ale dobra nie ma co o tym dywagować, jeszcze dużo czasu przede mną.
reklama
Antiope
Fanka BB :)
Z Bazylim tak miałam. D się śmiał, że jak grzejnik jestem. Teraz jestem chłodniejsza (kolejny powód do zmartwienia)tez macie takie gorace ciala az parzycie?