moj sie wczoraj poskarzyl mojemu bratu, ze nie moze ze mna wytrzymac a moj brat na to: hormony! Agata (moja bratowa) byla jeszcze gorszaU mnie z objawow to skaczący cukier i lekkie mdłości jak glodna jestem i nerwowosc. Moje biedne dziecko musi jeszcze trochę z taką matką wytrzymac. Mam nadzieje ze sie ogarne niedlugo dobrze ze mąż czesto w pracy bo ciezkie mialby zycie ze mna
reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
moj sie wczoraj poskarzyl mojemu bratu, ze nie moze ze mna wytrzymac a moj brat na to: hormony! Agata (moja bratowa) byla jeszcze gorsza
U mnie to do hormonow trzeba jeszcze ludzi dodac. Wszyscy mnie wk... Szef wydzwania do mnie i mnie opiernicza ze na zwolnieniu jestem i musi placic a nie ma pracownika. Kaze mi jakies glupie zaswiadczenia zalatwiac zeby kasa chorych to od razu przejęła. Ciotka zgodziła się zeby złożyć na nią podanie do kast chorych jako pomoc to wtedy jej za to zapłacą. Ja latam zaltwiam zaswiadczenia mąż składa a teraz kaze nam to wycofać bo nie moze jakiegos progu w dochodach przekroczyc. Noz Kurde... Maz musi dzis isc i wszystko odkręcić. Ciekawe... Moj gin wczoraj patrzył na mnie jak na wariatke ze przyszlam z krwawieniem a on mi mowil ze tak moze byc. Jasne... Mowil ze moge plamic a nie krwawic! Za to w szpitalu zaraz mi przy czyms takim kazali sie zglosic bo bali sie ze dziecko nie da rady. Wiec chyba normalne ze musze to sprawdzic. Nie jestem wróżka zeby wiedziec.
Tak to właśnie u mnie ostatnio jest. Caly czas ktos do mnie dzwoni i coa chce a ja ledwo z lozka sie podnosilam. Dopiero wczoraj po3 tyg moglam zacząć wstawac. Ludzie nie maja serca normalnie
creativo
Ja od wczoraj podkladam sobie poduszke pod brzuch zwyklego jaska ... mama mi doradzila i o niebo lepiej mi sie spalo ino pilnowalam tej poduszki jak oka w glowie cala noc haha
Chyba mi brzuch nieco urosl nawet mama mowi ze teraz mam taki ladniejszy pelniejszy bo wczesniej to byly dwa faldy tluszczu a teraz przerwa zanika
Luby owczywiscie nie widzi roznicy ... faceci !
a i schudlam 3kg w ciazy z czego w sumie sie ciesze bo nogi mi sie smuklejsze zrobily mam nadzieje, ze po ciazy zrzuce dodatkowo te kg ktore mi przybyly podczas remontu przez niezdrowe jedzenie...
Chyba mi brzuch nieco urosl nawet mama mowi ze teraz mam taki ladniejszy pelniejszy bo wczesniej to byly dwa faldy tluszczu a teraz przerwa zanika
Luby owczywiscie nie widzi roznicy ... faceci !
a i schudlam 3kg w ciazy z czego w sumie sie ciesze bo nogi mi sie smuklejsze zrobily mam nadzieje, ze po ciazy zrzuce dodatkowo te kg ktore mi przybyly podczas remontu przez niezdrowe jedzenie...
Czarownica3006
Jak tak was czytam to aż się boje,że ja nie mam żadnych objawów. ... ale mój mąż (przyszly) mówi,żebym była spokojna, zaraz i mnie dopadnie narazie to mam więcej energii, wstaje przed budzikiem co się nigdy nie zdarzało i jedyne co moze widzę to jakby mam mniejszy apetyt. Jestem glodna a nic mi się nie chce jesc... co w sumie mnie cieszy bo mam sporo jeszcze do zrzucenia
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
widze, ze nie masz za rozowo, ale nie daj sie, walcz o swoje kruszynke!!!!! to jest dla Ciebie najwazniejszeU mnie to do hormonow trzeba jeszcze ludzi dodac. Wszyscy mnie wk... Szef wydzwania do mnie i mnie opiernicza ze na zwolnieniu jestem i musi placic a nie ma pracownika. Kaze mi jakies glupie zaswiadczenia zalatwiac zeby kasa chorych to od razu przejęła. Ciotka zgodziła się zeby złożyć na nią podanie do kast chorych jako pomoc to wtedy jej za to zapłacą. Ja latam zaltwiam zaswiadczenia mąż składa a teraz kaze nam to wycofać bo nie moze jakiegos progu w dochodach przekroczyc. Noz Kurde... Maz musi dzis isc i wszystko odkręcić. Ciekawe... Moj gin wczoraj patrzył na mnie jak na wariatke ze przyszlam z krwawieniem a on mi mowil ze tak moze byc. Jasne... Mowil ze moge plamic a nie krwawic! Za to w szpitalu zaraz mi przy czyms takim kazali sie zglosic bo bali sie ze dziecko nie da rady. Wiec chyba normalne ze musze to sprawdzic. Nie jestem wróżka zeby wiedziec.
Tak to właśnie u mnie ostatnio jest. Caly czas ktos do mnie dzwoni i coa chce a ja ledwo z lozka sie podnosilam. Dopiero wczoraj po3 tyg moglam zacząć wstawac. Ludzie nie maja serca normalnie
moja bratowa tez objawow nie miala a potem zaczela rzygac jak kot i bardzo zle znosila ciaze, jedna ma objawy wczesniej, inna pozniejJak tak was czytam to aż się boje,że ja nie mam żadnych objawów. ... ale mój mąż (przyszly) mówi,żebym była spokojna, zaraz i mnie dopadnie narazie to mam więcej energii, wstaje przed budzikiem co się nigdy nie zdarzało i jedyne co moze widzę to jakby mam mniejszy apetyt. Jestem glodna a nic mi się nie chce jesc... co w sumie mnie cieszy bo mam sporo jeszcze do zrzucenia
Czarownica3006 powinnaś się cieszyć ja przy pierwszym dziecku też nie miałam w ogóle objawów ciążowych - ZERO oczywiście mnie straszono, że nie niedobrze blablabla...i co mam zdrowego (pomijając pierwsze 7 dni po porodzie ale to przez konowałów) 6-ciolatka.
aneta_ck ja mam podobnie. W robocie tak mnie szef wkur...,że ledwo tutaj wytrzymuję. Poza tym wkur...mnie wszystko współpracownicy, ciągle jakieś pretensje...a w twoim przypadku to naprawdę szef jest totalnym kretynem...
aneta_ck ja mam podobnie. W robocie tak mnie szef wkur...,że ledwo tutaj wytrzymuję. Poza tym wkur...mnie wszystko współpracownicy, ciągle jakieś pretensje...a w twoim przypadku to naprawdę szef jest totalnym kretynem...
reklama
creativo
Ciagle zastanawiam sie od czego to zalezy bo jak dziewczyny pisza to kazda ciaza jest inna i w kazdej sa inne objawy. Moze dlatego fora maja takie wziecie szczegolnie te ciazowe bo kazdy pisze co innego
Dziewczyny kupujecie juz co dla swoich kruszynek ? Moja mama juz zaczyna mi szalec powoli kupila niedrapki bo akurat ostatnie byly biale i szare to wziela no i teraz dwa kocyki tez unisex ja juz sie nie moge doczekac kiedy bede wiedziec jaka plec jest zeby juz spokojnie mozna bylo wybierac i przebierac we wszystkim
Dziewczyny kupujecie juz co dla swoich kruszynek ? Moja mama juz zaczyna mi szalec powoli kupila niedrapki bo akurat ostatnie byly biale i szare to wziela no i teraz dwa kocyki tez unisex ja juz sie nie moge doczekac kiedy bede wiedziec jaka plec jest zeby juz spokojnie mozna bylo wybierac i przebierac we wszystkim