reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja dziś rozpoczynam trzeci miesiąc :D co prawda z nocnymi atrakcjami, bo mam skurcze w nogach, jajniki odczułam i podbrzusze, wierciłam się strasznie i coś mi mówi, że będę dziś chodzić jak zombie... ale do przodu ;)

reklama
Witam się i ja.
Bezsenność mnie dopadła. O 18 czułam się jakbym miała zasnąć na stojąco. Położyłam się o 20. O 22 obudziłam i przez pół nocy nie mogłam zasnąć. Zasnęłam koło 3 i obudziłam parę minut po 6. Tragedia. A wszystko dlatego że cycki mnie nie bolą. Normalnie zwariuję sama że sobą. Po cholerę człowiek sobie w głowie robi sam taki mętlik?! Już się zastanawiałam gdzie tu dziś na usg iść. Ale stwierdziłam że to głupi pomysł, bo ostatnie USG miałam w poniedziałek. Co za dużo to nie zdrowo. Wizytę mam 5 maja to wytrzymam, tylko żeby moja głowa zaczęła normalnie pracować i myśleć...

Ja tez tak wariuje. Cały czas macam sie po cyckach czy aby nie zmalaly:D fajnie to musi wyglądać z boku. Myślę ze tak bedziemy szaleć dopóki ruchów nie poczujemy. Potem powinno byc łatwiej.

Ja zaczynam dzis 10 tydz. Oby jeszcze 4 tyg i pierwszy trymestr za nami. Tez trochę powino mi ulzyc po tym czasie.

Witam nowe mamy :)

Faktycznie macie taką produkcję ze czasami nie daje rady. Jak kogos pomijam to po prostu przez to ze przy tylu postach czasamu ciezko jest wszystko wylapac:)

Aneta, ja się dzisiaj obudziłam bez bólu piersi. Macam i macam i nic.No, może minimalne ukłucia odczuwam, ale wiadomo - panika już w środku gdzieś tam rośnie...
Ja tez tak wariuje. Cały czas macam sie po cyckach czy aby nie zmalaly:D fajnie to musi wyglądać z boku. Myślę ze tak bedziemy szaleć dopóki ruchów nie poczujemy. Potem powinno byc łatwiej.

Ja zaczynam dzis 10 tydz. Oby jeszcze 4 tyg i pierwszy trymestr za nami. Tez trochę powino mi ulzyc po tym czasie.

Witam nowe mamy :)

Faktycznie macie taką produkcję ze czasami nie daje rady. Jak kogos pomijam to po prostu przez to ze przy tylu postach czasamu ciezko jest wszystko wylapac:)

U mnie z objawow to skaczący cukier i lekkie mdłości jak glodna jestem i nerwowosc. Moje biedne dziecko musi jeszcze trochę z taką matką wytrzymac. Mam nadzieje ze sie ogarne niedlugo ;) dobrze ze mąż czesto w pracy bo ciezkie mialby zycie ze mna :D

Zadora podobno migrena odpuszcza w ciazy tak polozna mowila do znajomej ktora tez sie martwila ... moze spacer dobrze ci zrobi albo sie zdrzemnij
Mnie bol glowy dopada raz na jakis czas i to taki ze czesto po prostu nie biore tabletki chyba ze juz bardzo mi dokucza
Sprawdz cisnienie moze masz za wysokie a to niebezpieczne w ciazy

Agnesis nie nakrecaj sie na pewno wszystko jest w porzadku ;)

trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!!!! :tak:

a co do migreny to ja niestety mam mega problem z tym, bo średnio co 2,3 dzień boli mnie głowa :no2: jestem pod stałą kontrolą neurologa ale podejrzewam, że niestety poza paracetamolem nic nie będę mogła brać.

reklama
Do góry