reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
Witam się i ja.
Bezsenność mnie dopadła. O 18 czułam się jakbym miała zasnąć na stojąco. Położyłam się o 20. O 22 obudziłam i przez pół nocy nie mogłam zasnąć. Zasnęłam koło 3 i obudziłam parę minut po 6. Tragedia. A wszystko dlatego że cycki mnie nie bolą. Normalnie zwariuję sama że sobą. Po cholerę człowiek sobie w głowie robi sam taki mętlik?! Już się zastanawiałam gdzie tu dziś na usg iść. Ale stwierdziłam że to głupi pomysł, bo ostatnie USG miałam w poniedziałek. Co za dużo to nie zdrowo. Wizytę mam 5 maja to wytrzymam, tylko żeby moja głowa zaczęła normalnie pracować i myśleć...
Ja tez tak wariuje. Cały czas macam sie po cyckach czy aby nie zmalaly fajnie to musi wyglądać z boku. Myślę ze tak bedziemy szaleć dopóki ruchów nie poczujemy. Potem powinno byc łatwiej.
Ja zaczynam dzis 10 tydz. Oby jeszcze 4 tyg i pierwszy trymestr za nami. Tez trochę powino mi ulzyc po tym czasie.
Witam nowe mamy
Faktycznie macie taką produkcję ze czasami nie daje rady. Jak kogos pomijam to po prostu przez to ze przy tylu postach czasamu ciezko jest wszystko wylapac
o ktorej masz? ja o 19-20
tez mam straszne skurcze w nogachA ja dziś rozpoczynam trzeci miesiąc co prawda z nocnymi atrakcjami, bo mam skurcze w nogach, jajniki odczułam i podbrzusze, wierciłam się strasznie i coś mi mówi, że będę dziś chodzić jak zombie... ale do przodu
Czarownica3006
anio0
Aneta, ja się dzisiaj obudziłam bez bólu piersi. Macam i macam i nic.No, może minimalne ukłucia odczuwam, ale wiadomo - panika już w środku gdzieś tam rośnie...
Ja tez tak wariuje. Cały czas macam sie po cyckach czy aby nie zmalaly fajnie to musi wyglądać z boku. Myślę ze tak bedziemy szaleć dopóki ruchów nie poczujemy. Potem powinno byc łatwiej.
Ja zaczynam dzis 10 tydz. Oby jeszcze 4 tyg i pierwszy trymestr za nami. Tez trochę powino mi ulzyc po tym czasie.
Witam nowe mamy
Faktycznie macie taką produkcję ze czasami nie daje rady. Jak kogos pomijam to po prostu przez to ze przy tylu postach czasamu ciezko jest wszystko wylapac
ej to razem bedziemy sie stresowac
aneta_ck
U mnie z objawow to skaczący cukier i lekkie mdłości jak glodna jestem i nerwowosc. Moje biedne dziecko musi jeszcze trochę z taką matką wytrzymac. Mam nadzieje ze sie ogarne niedlugo dobrze ze mąż czesto w pracy bo ciezkie mialby zycie ze mna
Zadora podobno migrena odpuszcza w ciazy tak polozna mowila do znajomej ktora tez sie martwila ... moze spacer dobrze ci zrobi albo sie zdrzemnij
Mnie bol glowy dopada raz na jakis czas i to taki ze czesto po prostu nie biore tabletki chyba ze juz bardzo mi dokucza
Sprawdz cisnienie moze masz za wysokie a to niebezpieczne w ciazy
Agnesis nie nakrecaj sie na pewno wszystko jest w porzadku
trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!!!!
a co do migreny to ja niestety mam mega problem z tym, bo średnio co 2,3 dzień boli mnie głowa jestem pod stałą kontrolą neurologa ale podejrzewam, że niestety poza paracetamolem nic nie będę mogła brać.
reklama
moje tak mnie bola, ze ujechac nie mozna, ale tez mam stresa jak nagle maleja, ale zaraz potem znow robia sie duzeAneta, ja się dzisiaj obudziłam bez bólu piersi. Macam i macam i nic.No, może minimalne ukłucia odczuwam, ale wiadomo - panika już w środku gdzieś tam rośnie...