reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
W czwartym cyklu nam się udało. Pierwsza ciąże zaszłam praktycznie za pierwszym razem :) teraz tylko czekac na wizyte czy wszystko jest dobrze :)

Mysle pozytywnie, jestem spokojna, dobrze się czuje i MUSI być dobrze ;) a tak poważnie to stres może tylko zaszkodzić wiec staram się nie myslec o tym po prostu

Ja przy mojej trzylatce mam zajecie na okraglo zwłaszcza teraz jak choruje gardlo ja zaatakowalo i mega kaszel i katar ja meczy, wiec i noce slabe i dni dość marudne

reklama
Kochane, co do usg, to pisalan ze zalezy od lekarza, ale nornalnie przysluguja 3.

Co do mdłości, to ja w pierwszej ciazy wymiotowalam przez rowny miesiac i potem nagle przestalam i wymiotowac i przestalo mnie mdlic, tak z dnia na dzien. I cora ma teraz 6 lat wiec nie ma reguly. Grunt to sie nie przejmowac, tylko cieszyc ze juz nie mdli bo na pewno jest wtwdy lepsze samopoczucie to i dzidzius weselszy [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry