reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry :) nie pamiętam która z Was pisała o spania 11h, ale miałam dzisiaj dokładnie to samo. W ogóle ostatnimi czasy kładę się spać już o 20-21.00 i wstaję dopiero nad ranem. W dzień mnie czasem ziewanie pomęczy i mam chęć wrócić do łóżka, ale walczę ze sobą dzielnie ;)

Dzisiaj nas czeka parapetówka znajomych... a tak bardzo nie chce mi się tam iść!

Mdłości nie mam, nie wymiotowałam też jeszcze ani razu, ale za to jestem bardzo wrażliwa na zapachy. Wiele z nich sprawia, że przez chwilę jest mi niedobrze i muszę się z danego miejsca jak najszybciej ewakuować. Nie mogę np.myć łazienki... mój uwielbiany niegdyś zapach chloru i detergentów przyprawia mnie o dreszcze :(

Anio, ja nawet naczyn ze zmywarki nie moge wyciagac, te wszystkie zapachy detergentow, szok, a w ubikacji ? Kostka w koblu mi nawet smierdzi.. Nawet proszek do prania czy plyn do plukania mi pzreszkadza.. Ja juz nie wiem co robic, bo doslownie nic nie dam rady robic [emoji19]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się też łapię na tym, że biorę coś do jedzenia, co zawsze mi smakowało, a tam nagle się okazuje, że w ogóle tego nie przełknę. Wczoraj tak się nacięłam na pizzę z kukurydzą, która nagle przestała mi smakować... ech.. jak długo jeszcze? :p

Do góry