reklama
mam, ale wiesz strach jestLux ależ ja nie chciałam sprawić, żeby ktoś inny sobie coś zaczął wkręcać. Poza tym przecież Ty masz objawy.
Daarikaa witaj!
dlugo staralas sie o drugie bobo? ja trzeci cykl a przedtem przed przerwa dluzej i nic a dwa lata w 10 tygodniu pierwsza ciaze poronilamNapisze może cos o sobie. Mam na imie Daria, mam 28 lat i mam już 3letnia orcie Klaudie
musisz myslec pozytywnie, mnie to ratuje, bo inaczej bym na glowe dostalaW czwartym cyklu nam się udało. Pierwsza ciąże zaszłam praktycznie za pierwszym razem teraz tylko czekac na wizyte czy wszystko jest dobrze
warto sie czyms zajsc, to wtedy czlowiek nie am czasu o tym myslecMysle pozytywnie, jestem spokojna, dobrze się czuje i MUSI być dobrze a tak poważnie to stres może tylko zaszkodzić wiec staram się nie myslec o tym po prostu
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Kochane, co do usg, to pisalan ze zalezy od lekarza, ale nornalnie przysluguja 3.
Co do mdłości, to ja w pierwszej ciazy wymiotowalam przez rowny miesiac i potem nagle przestalam i wymiotowac i przestalo mnie mdlic, tak z dnia na dzien. I cora ma teraz 6 lat wiec nie ma reguly. Grunt to sie nie przejmowac, tylko cieszyc ze juz nie mdli bo na pewno jest wtwdy lepsze samopoczucie to i dzidzius weselszy [emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do mdłości, to ja w pierwszej ciazy wymiotowalam przez rowny miesiac i potem nagle przestalam i wymiotowac i przestalo mnie mdlic, tak z dnia na dzien. I cora ma teraz 6 lat wiec nie ma reguly. Grunt to sie nie przejmowac, tylko cieszyc ze juz nie mdli bo na pewno jest wtwdy lepsze samopoczucie to i dzidzius weselszy [emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom