reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Witajcie dziewczynki!! Co to tego że może lepiej się czujecie to nie martwcie się bo może wasz organizm juz się oswoił z sytuacją której jesteście czyli że jest was dwoje. Przecież przez całą ciąże nie będziecie się źle czuć.
Lux co do bólu krocza to ja tak miałam w pierwszej ciąży czułam jak bym się rozchodziła w kroczu jak by mi miało dziecko wypaść. Lekarz stwierdził że to skracająca się szyjka macicy i musiałam leżeć. Przez resztę ciąży się oszczędzać teraz się też boję powtórki.

Kindzia 7t1d :) mi tez sie bylo ciezko przyzwyczaic, ciagle mialam wrazenie, ze zaraz okres dostane.

A powiedzcie mi jak u Was z cera? Bo mi sie sypie. Zaczelo sie od krostek na dekolcie, a teraz juz mam 3 konkretne pryszcze na twarzy. Mega sie przetluszczaja wlosy no i skora twarzy jakbym oliwka natarla. Jestem przewrazliwiona bo 2 lata temu zakonczylam dluga walke o ladna cere kuracja Izotekiem i prowadze baczna obserwacje[emoji14]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Włosy masakra a cera... cóż wychodzą syfki. A u mnie brzuch daje znać o sobie od paru dni ale wczoraj i dziś już trochę przeszkadza. Nie umiem się do tego przyzwyczaić. Ogólnie to mogę ciągle spać. Po paru godzinach zasypiam na stojąco a dziś to nie wiem czy przez pogodę czy jak ale jestem zdechła jak nie wiem. Nic mi się nie chce.

p19us65g5dhat4ga.png

kindzia mi w ogóle brzuch jakoś nie bardzo doskwiera, czasami tylko tak jakby kłuje w boku jednym bądź drugim. Wczoraj miałam takie mega zakłucie z prawej strony, że aż ała krzyknęłam. Ale ból podbrzusza nawet jeśli, to tak minimalny, że nie jestem pewna czy to w ogóle można bólem nazwać. Bardziej mnie żołądek pobolewa.

MyDream mnie już kilka pryszczy powyskakiwało (na twarzy i plecach). To dla mnie nowość, bo we wcześniejszych ciążach tego nie miałam.’

Krasnal gratuluję udanej wizyty

Witajcie dziewczynki!! Co to tego że może lepiej się czujecie to nie martwcie się bo może wasz organizm juz się oswoił z sytuacją której jesteście czyli że jest was dwoje. Przecież przez całą ciąże nie będziecie się źle czuć.
Lux co do bólu krocza to ja tak miałam w pierwszej ciąży czułam jak bym się rozchodziła w kroczu jak by mi miało dziecko wypaść. Lekarz stwierdził że to skracająca się szyjka macicy i musiałam leżeć. Przez resztę ciąży się oszczędzać teraz się też boję powtórki.
ale klulo Cie ciagle? mnie raz na jakis czas zaboli

MyDream mi wlosy sie przetluszczja wczoraj o tym pisalysmy kilku dziewczynom tez
Lux u mnie krocze w porzadku Nic nie czuje tam czy chodze czy siedze jest ok

Krasnal gratki I witak. Masz juz dzieci czy wasze pierwsze?

Antiope dokladnie nie martw sie ze objawy zanikaja Bo Twoj organizm juz " zaadoptowal " sie do ciazy tylko sie cieszyc

MyDream mi wlosy sie przetluszczja wczoraj o tym pisalysmy kilku dziewczynom tez
Lux u mnie krocze w porzadku Nic nie czuje tam czy chodze czy siedze jest ok

Krasnal gratki I witak. Masz juz dzieci czy wasze pierwsze?

Antiope dokladnie nie martw sie ze objawy zanikaja Bo Twoj organizm juz " zaadoptowal " sie do ciazy tylko sie cieszyc
mnie tak z kilkanasciscie sekund pobolalo dzis i minelo

reklama
Włosy masakra a cera... cóż wychodzą syfki. A u mnie brzuch daje znać o sobie od paru dni ale wczoraj i dziś już trochę przeszkadza. Nie umiem się do tego przyzwyczaić. Ogólnie to mogę ciągle spać. Po paru godzinach zasypiam na stojąco a dziś to nie wiem czy przez pogodę czy jak ale jestem zdechła jak nie wiem. Nic mi się nie chce.

p19us65g5dhat4ga.png

Wszystko jak najbardziej ciazowe uroki
. .. tylko biednas ze masz tego az tyle

Do góry